2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
valla bence vardır o uzaylılar ne için kullanıldığını bilmiyodur süs bebeği diye koymuşlar 2 kadın
şöyle odadan çıksalar kurcalar bulur dinlerim ben
Ben sorcaktım kadına bunu nerden temin ettiniz ben de alayım diye ilk bakarken karnıma acayip baskılar yapınca dedim ben böyle yapamam bebeğin yerini tespit etti resmen eli koluyla

Aynen benımde oyle bugun iş yerinden bırısı dedıkı dur tahmın edeyım oglun olcak senın dedı bende sok oldum hayır kız dedım benımde kafama soru ısaretı bıraktı ama alakası yok cıdden
Banada her gören erkek diyor.Halbuki oğlumda bundan daha yayik duruyordu karnım.Bir teori daha çürüdü insan bi şüpheye de düşmüyor değil hani.Acabamı diyorum.

Kızlar sizce hem babyneste hem de 4 mom ya da türevi birseye ihtiyac var mı? 4 mom türevi bişey alırsam baby nest almasam mı diyorum?
Ben de ayni seyi düşünüyorum. Hatta ihtiyaç olmayacagina emin oldum. 4mom inanilmaz pahali geldi bir de slingle sarar kucagimda dolandiririm napayim. Baktim ki kolik bebek o zaman bakariz dedim.

Eşim de bana leblebi yutmuş solucan diyor.Ya ne tatlı ama sadece bi göbek o da zaten bebek oluyor
Benim ki sadece bebek değil ki kıyamam çocuğum içerde yediklerimden kendine yer bulamıyodur 60la başladığım gebeliğim an itibari ile 66 olmuş durumda güya normal doğum düşünüyorum bu gidişle beni ortadan ikiye ayırıp çıkarmak zorunda kalcaklar

Ben de ayni seyi düşünüyorum. Hatta ihtiyaç olmayacagina emin oldum. 4mom inanilmaz pahali geldi bir de slingle sarar kucagimda dolandiririm napayim. Baktim ki kolik bebek o zaman bakariz dedim.
4 mom çok pahalı, ben de alırsam türevi bişey alırım zaten. Çok daha uygunları var. Ben zaten eve çok işlevli ne alsam kullanamıyorum. Makinalı diş fırcası bile aldım duruyor en basic olan, en güzeli oluyor gercekten, kafanı da yormuyor. 4 momı çözene kadar çocuk yürümeye başlar, tekerlekli araba alırım

Kızlar size bizim animizi anlatalım.Ben önce kendi şaşkınlığımi anlatayım hatta.@saphira91 Teyzemiz hediyemizi göndermiş ben açtım tabi bi an düşündüm.Kendime mi gönderdim diye.Benimki daha dağıtıma çıkmamış.Acaba kargoda mi hata var dedim.Boyle tatlı bi ani olamaz ya

4mom pahalı evet biz joie serina 2in1 almayı düşünüyoruz o da bayağı işlevsel aslında ona da bakabilirsiniz

Ay aynı hediyeleri mi aldınız kalbiniz birmiş

Henüz tartıda 400gr ancak artı gördüm.Ama ben baya komik görünüyorum sanki ya.Kuzum kg nün pek alakası olmuyor ki.Benim gorumce 30kg aldı normal doğum yaptı.

Henüz tartıda 400gr ancak artı gördüm.Ama ben baya komik görünüyorum sanki ya.Kuzum kg nün pek alakası olmuyor ki.Benim gorumce 30kg aldı normal doğum yaptı.
Ben de şey düşünüyorum bu yediklerimi bebekte kilo olarak alırsa irileşip çıkaramam diye korktum uzun boyluluğun avantajı varmış normal doğumda dr öyle demişti ne kadar doğru bilmiyom benim bildiğim ne kadar kalçalar geniş ve kiloluysan daha kolay doğuruyosun

Evet öyle olmuş ya baktıkça gülüyorum.Ama ilk geldiğinde kendimden şüphe ettim.Acaba adresi yanlıs mi yazdım diyeDün verdim bugün nasıl gelir dedim.
Ben de olsam ben de kendimden şüphe ederdim. Çok güzel anı kalmış bak harika bebişlerinize anlatırsınız ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…