2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canikom 64.3 tüm 70.3 üm şuan bugun 21.haftaya girdik.
Yaa tam bi bebek suratsın Kerem hadi geçmiş olsun kuzum Maşallah tosuna o göbüş yenir çıkınca
O suratını ağzını yüzünü yicem zaten ayak parmaklarını falan oynatiyodu doktor amcası sayarken gözümün önünden gitmiyor görüntüsü

Aynı şey benim geçen hafta başıma geldi. Su gibi akıntım çoktu. Çamaşırım ıslanmıyordu ama tabi yine de çok korktum acaba amniyon sıvısı mı sızıyor diye. Ertesi gün geçti çok panik yapmadım ama doğurana kadar diken üstünde olacağımız kesin.

Bir de o gün hareketleri hissetmiştim o yüzden söylemedim doktora. Bugün de hareket çok az hissettim ona taktım yakında psikiyatriye kapatmalık olacağım bu gidişle.

birkaç gündür altıma yapmışım gibi akıntım oluyor bakıyorum hemen koştur koştur beyaz hamilelik başında falan gelen akıntıdan normal karşıladım doktor hormonal demişti tekrar sormadım ama o amniyon suyu bardaktan boşaltır gibi oluyormuş

Bende bugun palmers strech marks catlak kremıyle su cıcılerı aldım .abd de en cok kullanılan catlak kremı oymuş lıeracla donusumlu kullancam catlat ısını rıske atamam

Eklentiler

• 5B7B137E-DDA2-4B78-B745-3FE168241010.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 70C7B63C-4277-4A2A-8274-D717B0EED59E.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 96
Sizce elisa ismi nasıl anlamı:
Elisa isminin anlamı, cennet kapısında bekleyen melektir. Dini bir anlam taşıyan isim Kuran'da geçmemektedir. Ayrıca Elisa, Hz. Zekeriya'nın hanımının ismidir.
ay çok güzellll kibarcıkkk minnoşik bir kız çocuğu ismi gibii

Bazı gün çok endişeli oluyorum ya, dün de çok endişeliydim. Bir çocugun sorumluluğunu alabilirim umarım vs diye düşüne düşüne, akşam eşim neden pırasa yemiyor diye hüngür hüngür ağladım. Adam dogdugundan beri yemiyor dün trip atasım geldi.
Hareket ben de günde 2 defa oluyor. Bir sabah bir aksam canım. Gün içinde çılgın gibi degil yani, haftamız aynı srninle gittikçe artıyormuş.

Bende bugun palmers strech marks catlak kremıyle su cıcılerı aldım .abd de en cok kullanılan catlak kremı oymuş lıeracla donusumlu kullancam catlat ısını rıske atamam
Elbise çok minnoş bu arada bio oil kullanıyorum ben o da çok etkili

Canım tek doz olursan hangi hafta olucan. Ben de olursam tek doz olucam. Dr 28.haftada tek doz yapılanı var demişti acaba o bir arkadasın yazdıgı boğmaca vs karısık olan mı? Bu konuyu netleyemedim henüz.
Hiç bilmiyorum canım doktorumla konuşucam tek doz yeterli ikiye gerek yok bence çoğu vurunmuyor bile. Bana çok ağır geliyor tetonoz yalan değil korkuyorum

Bizimde çekiliş hediyemiz geldi tekrar kesene bereket N niloaslan küçük adam kiyafetine bayıldım yaa hemen eşime de yolladım. İçinde görmeyi nasip etsin allahim
Yaaa çok güzel nerden buluyorsunuz böyle güzel kıyafetleri ben hediye arkadşıma hediye beğenmiyorum bir türlü içime sinmiyor bana da yardım edin hep me

Yaaa çok güzel nerden buluyorsunuz böyle güzel kıyafetleri ben hediye arkadşıma hediye beğenmiyorum bir türlü içime sinmiyor bana da yardım edin hep me
Kuşum arkadasimiz bunu e bebekten almış bayıldım ya tam bir çocuk adam olcak giyince. E bebekte cidden cok cesit var baktin mi.

Canım tek doz olursan hangi hafta olucan. Ben de olursam tek doz olucam. Dr 28.haftada tek doz yapılanı var demişti acaba o bir arkadasın yazdıgı boğmaca vs karısık olan mı? Bu konuyu netleyemedim henüz.
Ben yazmıştım canım aynen o 3lü aşı tek doz şeklinde

Benim besigimi abimler kirmis saglam olsaydi verirdim herseyimi sana. Bos bos duruyordu hemde samsunda annem 5 li takim aldi 75 tl ye. Tam takimlar bayagi pahali sanki. Ben lcw dan cok seyler aldim yazlik filan . Ucuzdu bayagi . Ama daha uygun yerler vardir. Lovelete gittin mi hic ? Outlet , annem yeni gitti . Cok ucuz seyler var dedi

Sizce elisa ismi nasıl anlamı:
Elisa isminin anlamı, cennet kapısında bekleyen melektir. Dini bir anlam taşıyan isim Kuran'da geçmemektedir. Ayrıca Elisa, Hz. Zekeriya'nın hanımının ismidir.
Eşimin arkadaşının kızının ismi de Elisa ve çok tatlı bi kız.Bence çok güzel bi isim.

Ben de geçen misafir ağırladım tüm gün koşturunca 2 defa fazla akıntı geldi, sonrasında kesildi. Aşırı olmadığı için ben de panik yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…