Canikom 64.3 tüm 70.3 üm şuan bugun 21.haftaya girdik.Tarifini Verde bizde yapalım browni bilmiyorum ıslak kek biliyorum ancak
Kilo önemli değil ama sağlık için dikkatli almak lazim onun dışında bebekler gelsin kilo verilir azıcık göbekli kalsak ne olucak ki
Canim başlangıç kilon ne sorması ayıp bende 4 kilo aldım şuan senden gerideyim yani
O suratını ağzını yüzünü yicem zaten ayak parmaklarını falan oynatiyodu doktor amcası sayarken gözümün önünden gitmiyor görüntüsüYaa tam bi bebek suratsın Keremhadi geçmiş olsun kuzum Maşallah tosuna o göbüş yenir çıkınca
Kızlar bu sabah şeffaf akıntım biraz fazlaydı, normalde de oluyor akıntılar ama bu biraz fazla geldi bana. Biraz takip edicem gün içinde tekrarlarsa doktora yazıcam. Olumsuz örnekler insanın kafasında yer ediyor. Bin tane sey gecti aklımdan. Amniyon sıvısı bir anda bosalıp sıfırlanmaz herhalde, bu amniyon sıvısı ne kadar acaba kesenin içinde, yani suyum geldi derler ya, biz bu paniği hep yasıycaz herhalde akıntı fazla gelirse
Aynı şey benim geçen hafta başıma geldi. Su gibi akıntım çoktu. Çamaşırım ıslanmıyordu ama tabi yine de çok korktum acaba amniyon sıvısı mı sızıyor diye. Ertesi gün geçti çok panik yapmadım ama doğurana kadar diken üstünde olacağımız kesin.
Bir de o gün hareketleri hissetmiştim o yüzden söylemedim doktora. Bugün de hareket çok az hissettim ona taktımyakında psikiyatriye kapatmalık olacağım bu gidişle.
birkaç gündür altıma yapmışım gibi akıntım oluyor bakıyorum hemen koştur koştur beyaz hamilelik başında falan gelen akıntıdan normal karşıladım doktor hormonal demişti tekrar sormadım ama o amniyon suyu bardaktan boşaltır gibi oluyormuşKızlar bu sabah şeffaf akıntım biraz fazlaydı, normalde de oluyor akıntılar ama bu biraz fazla geldi bana. Biraz takip edicem gün içinde tekrarlarsa doktora yazıcam. Olumsuz örnekler insanın kafasında yer ediyor. Bin tane sey gecti aklımdan. Amniyon sıvısı bir anda bosalıp sıfırlanmaz herhalde, bu amniyon sıvısı ne kadar acaba kesenin içinde, yani suyum geldi derler ya, biz bu paniği hep yasıycaz herhalde akıntı fazla gelirse
ay çok güzellll kibarcıkkk minnoşik bir kız çocuğu ismi gibiiSizce elisa ismi nasıl anlamı:
Elisa isminin anlamı, cennet kapısında bekleyen melektir. Dini bir anlam taşıyan isim Kuran'da geçmemektedir. Ayrıca Elisa, Hz. Zekeriya'nın hanımının ismidir.
Bazı gün çok endişeli oluyorum ya, dün de çok endişeliydim. Bir çocugun sorumluluğunu alabilirim umarım vs diye düşüne düşüne, akşam eşim neden pırasa yemiyor diye hüngür hüngür ağladım. Adam dogdugundan beri yemiyorAynı şey benim geçen hafta başıma geldi. Su gibi akıntım çoktu. Çamaşırım ıslanmıyordu ama tabi yine de çok korktum acaba amniyon sıvısı mı sızıyor diye. Ertesi gün geçti çok panik yapmadım ama doğurana kadar diken üstünde olacağımız kesin.
Bir de o gün hareketleri hissetmiştim o yüzden söylemedim doktora. Bugün de hareket çok az hissettim ona taktımyakında psikiyatriye kapatmalık olacağım bu gidişle.
Çok hoşSizce elisa ismi nasıl anlamı:
Elisa isminin anlamı, cennet kapısında bekleyen melektir. Dini bir anlam taşıyan isim Kuran'da geçmemektedir. Ayrıca Elisa, Hz. Zekeriya'nın hanımının ismidir.
Elbise çok minnoşBende bugun palmers strech marks catlak kremıyle su cıcılerı aldım .abd de en cok kullanılan catlak kremı oymuş lıeracla donusumlu kullancam catlat ısını rıske atamam
Hiç bilmiyorum canım doktorumla konuşucam tek doz yeterli ikiye gerek yok bence çoğu vurunmuyor bile. Bana çok ağır geliyor tetonoz yalan değil korkuyorumCanım tek doz olursan hangi hafta olucan. Ben de olursam tek doz olucam. Dr 28.haftada tek doz yapılanı var demişti acaba o bir arkadasın yazdıgı boğmaca vs karısık olan mı? Bu konuyu netleyemedim henüz.
Yaaa çok güzel nerden buluyorsunuz böyle güzel kıyafetleri ben hediye arkadşıma hediye beğenmiyorum bir türlü içime sinmiyor bana da yardım edin hep me
Kuşum arkadasimiz bunu e bebekten almış bayıldım ya tam bir çocuk adam olcak giyince. E bebekte cidden cok cesit var baktin mi.Yaaa çok güzel nerden buluyorsunuz böyle güzel kıyafetleri ben hediye arkadşıma hediye beğenmiyorum bir türlü içime sinmiyor bana da yardım edin hep me
Ben yazmıştım canım aynen o 3lü aşı tek doz şeklindeCanım tek doz olursan hangi hafta olucan. Ben de olursam tek doz olucam. Dr 28.haftada tek doz yapılanı var demişti acaba o bir arkadasın yazdıgı boğmaca vs karısık olan mı? Bu konuyu netleyemedim henüz.
Benim besigimi abimler kirmisBenek arabasıyla beşik için bakıyorum ketgoya kıyafeti yeni alırım sadece olur olmaz tereddütü oluyor bende çünkü yıkanınca değişimde olmaz ya ama çok iri bebek olmayacağını düşündüğümden alırım hastane çıkışlarını 0-3 ay bunlarda var yeter ilk etapta
Eşimin arkadaşının kızının ismi de Elisa ve çok tatlı bi kız.Bence çok güzel bi isim.Sizce elisa ismi nasıl anlamı:
Ben de geçen misafir ağırladım tüm gün koşturunca 2 defa fazla akıntı geldi, sonrasında kesildi. Aşırı olmadığı için ben de panik yapmadımbirkaç gündür altıma yapmışım gibi akıntım oluyor bakıyorum hemen koştur koştur beyaz hamilelik başında falan gelen akıntıdan normal karşıladım doktor hormonal demişti tekrar sormadım ama o amniyon suyu bardaktan boşaltır gibi oluyormuş
ben de 1 bardak suyu arttırdım heralde fazla içince oldu diyordum yorgunluk falan daha mantıklıBen de geçen misafir ağırladım tüm gün koşturunca 2 defa fazla akıntı geldi, sonrasında kesildi. Aşırı olmadığı için ben de panik yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?