2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Elbise çok minnoş bu arada bio oil kullanıyorum ben o da çok etkili
Evet yaa bıo oil içinde cok guzel şeyler okudum onuda alırım belkı
Eşimin arkadaşının kızının ismi de Elisa ve çok tatlı bi kız.Bence çok güzel bi isim.
bencede cok guzel çok inek arkadaslarım hemen akla elisa testi geliyo dediler

Hamilelik öncesinde akıntım zaten vardı şimdi hamilelikte çok daha fazla var sürekli iç çamaşırım ıslak şeffaf beyaz sarı ne ararsan var sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum Doktoruma söylemedim daha doğrusu heyecandan unuttum ama amniyon sıvısının gayet iyi olduğunu söylemişti kontrol de, beyaz daha fazla geliyor afedersin tuvaletimi yaparken bile geliyo klozette görüyorum peçeteyle silince de geliyo. Sarı akıntı enfeksiyon zaten ama bakteri çıkmadığı için ilaç kullanmıyorum.

Hahaha aynı durumdayız, bizim kız da isimsiz
Birturlu eşimle ortak beğendiğiniz bir isim olmadı
Benim de 18+2 4 kilo aldım şuana kadar bebek sadece 1 hafta kadar önden geliyor dedi ayrıntılı da bakalım ne çıkacak 13 Kasım'da yazarim.cok almamissin demek istediğim iki hafta sonra benimde aldığım kilo 6 filan olur

Kızlar yazılanları okuyamadim. Benim zaten takipli hastasi olduğum doktorum oldugu icin cok uzun surmedi. Hersey normal cok sukur. 400 gr olmus. Boyuna bisi demedi kivrik duruyordu kol ve bacak kemigini ölçtü. Bisilerle çarpınca tahmini boy veriomus ama bosver dedi. Sagligi yerinde dedi. Grip aşısı ol dedi. Magnezyum verdi. 1.21 dklik videosunu da verdi. Yuzunu de tam gorebildim sonunda:) allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin

Tetanoz enfeksiyonlardan anne ve bebeği korumak için canım senelerdir vurulan bir aşı o yüzden güvenerek yaptırdım ilk oğlumda da yaptırmıştım 2 doz bir sıkıntı olmadk çok şükür, bende dün ilk doz tetanozu oldum gündüz hiç ağrı yoktu akşam kolumu kaldıramaz hale geldim biraz vucüt ağrısı ve yorgunlukta yaptı uyudum geçti ama kol ağrısı daha devam ediyor :) covid aşısına maalesef benimde güvenim yok bir yanım ol diyor bir yanım güvenme içinde ne olduğu belli değil diyor Allah hepimizin bebişlerini korusun kendimizi korumamız lazım eşlerimizin de dikkat etmesi lazım ben zaten hep evdeyim dışarı çıkınca hijyene dikkat ediyorum çift maske ile geziyorum ama eşlerden bulaşma riski çok maalesef

Bazen beyaz bazen şeffaf akinti bende de oluyordu. Cuma günü acile gittiğimde alttan muayene etmişti doktor vajinitinde var dedi, onun için tek kullanımlık fitil verdi. Kullanmadım henüz. Vajinit in belirtisi ne diye sordum. Akıntın var dedi. Doktor soylemese aklima gelmeyecek çünkü hani kokulu yada koyu bi renk değil normal beyaz veya şeffaf.. Ama vajinal enfeksiyon belirtisiymis malesef..

Kaç gündür tembellik edip ertelediğim temizliğimizi bugün biranda yaptım ve artık belim yok kızlar belden aşağısını hissetmiyorum şuan, yatakta uzandım dönemiyorum bile felçli gibi kaldım

Bu kadar hassas bir konuda daha dikkatli olunabilirdi tüh canım ya enginarda hazır söylenen birşey değilki sipariş etsen çok kızdım o bayanlara.aromadi geçmiştir degilmi içine yikasanda yesen dereotu gider üstünden.

Kaç gündür tembellik edip ertelediğim temizliğimizi bugün biranda yaptım ve artık belim yok kızlar belden aşağısını hissetmiyorum şuan, yatakta uzandım dönemiyorum bile felçli gibi kaldım

Bende azicik is yapsam resmen karnimda taş taşıyorum öyle zor oluyor uzan dinlen muhakkak..

Birde bende aşıdan korkuyordum. Doktor olman gerek artik diyince sinovac oldum.
Sinovac icin yeterli arastirma yok ama tetenoz gibi hamilelikte yapılabilen asilarla ayni bileşenlere sahip olduğu icin hamilelikte yan etkisi olmadiginin düşünüldüğünü okumuştum.. Gelecek ayda tetenoz aşım var.

Bırakın şu dip bucak temizlik işini geçen arkadaş uyaarmisti iş yaptıktan sonra kanaması olmuştu Allah korusun kanaman falan olsa bunun pişmanlığını yaşayacaksın neden yaptım diye.az az her gün yap.kipirdamiyom valla ben pandemi zaten gelende yok az bı toz alma işi ve yemek yapiyom o kadar.riske atamam zaten 5dk bile ayakta durunca sırtım çatlıyor

Fl uzunluğu yazıyorsa ultrasyon kağıdında onu 7 ile çarp canim

Bizimde çekiliş hediyemiz geldi tekrar kesene bereket N niloaslan küçük adam kiyafetine bayıldım yaa hemen eşime de yolladım. İçinde görmeyi nasip etsin allahim
Ay güzel geldi mi cidden güle güle sağlıkla giysin inşallah ebebekten ben de çok alışveriş yapıyorum çok güzel çeşitleri var cidden fiyatlar da çok makul öneririm her keseye

Evet yaa bıo oil içinde cok guzel şeyler okudum onuda alırım belkı

bencede cok guzel çok inek arkadaslarım hemen akla elisa testi geliyo dediler
Canım benim okulda öğrencilerim vardı. Sadece çocuklar bir çizgi film varmış Elsa öyle sesleniyordu. Aman çocuklar her isme bişey buluyor zaten, o şekilde düşünerek bulamayız

canımsın inşallah mutlu olacağın başka bisey yaşarsın bugün

Bak bu aklıma gelmemişti. Vajinit bende de olmuştu eskiden. Herseyi çocuga yoruyoruz. Sen bu akıntı için mi acile gitmiştin canım?

İki covid aşısına güvenemiyorum napıcam bilmiyorum vallahi işin kötü tarafı covid aşısı olduktan sonra bebeğin kalbinin durduğunu anne karnında öldüğünü söyleyen de çok yakın çevresinden vallahi iki türlüde bebek tehlikeye giriyor resmen Allah'ım sen yardım et

Kardeşim sakin ol dinlendim azaldı ağrım niye bu kadar panik yaptın ki bende gördüm o arkadaşımızı çokta üzüldüm çok şükür öyle lekelenme kanama gibi bir durum söz konusu olmadı bende hiç, evde leş gibiydi yapim çıksın aradan dedim az da iş yapsam çokta yapsam o ağrı giriyor zaten göbekten dolayı yapabileceğimiz birşey yok

Yormasaydiniz keske cok kendinizi , dinlenin yatin
Az biraz iş yapıp yorulayım yine oluyor o ağrı valla canım belimizi ağrıtan büyüyen göbeğimiz aslında bele yük biniyor sonuçta zaten erteleye erteleye zorla yaptım çıktı aradan biraz daha iyiyim şimdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…