Kapı süsü çok güzelmiş canım ama hastane çıkışı bana da çok detaylı geldi. Ben sadeciyim genelde ama senin zevkin tabi :)Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Aaa cok guzelmis gercekten. Rahat rahat uyusun minişay dastanamız geldi bayıldım bayıldım hemen doğsunda koyayım içine
Canım ben de düğünde oraya yaptırdım. Buzdolabı magnetiydi ve yıllar sonra çocuklardan biri beni aradı, tesekkür etmek için. Sizin bagıs döneminizden faydalandım diye agladım teldw. Ben o zaman bagış diye 500 tane falan yaptırmışım gaza gelip, onlardan artmıştı. Şimdi elimde kalan magnetlerin üzerini boyayıp küçük prens boyaması yapıcam kendim. Resim yapıyorum normalde de, el emeği olsun dedim. Altına da isim yazarımKızlar ben de hediyelik olarak, Darüşşafaka’ya bağış yapayım diyorum. Orda magnetler var bağış karşılığı. Aklımda öyle bir şey var. Herkesin 3 gün sonra çöpe atacağı bir hediyeye dünya para vermektense, en azından bir kuruma yardımım olsun diyorum ama bilemedim. Link atmayı berecemedim ama şekiller şöyle gibi
Biz düğünümüzde de nikah şekeri yerine, bi sokak hayvanları derneğine bağış yapmıştık, böyle tatlış bi ambalajı olan, kedi maması vermiştik. Bizim için sokak hayvanlarını besler misiniz gibi bir yazı ve 1-2 süs vardı üstünde minicikHiç duymamıştım ama bayıldım canım bu fikre
Ayy okuyunca duygulandım bak gözlerim dolduCanım ben de düğünde oraya yaptırdım. Buzdolabı magnetiydi ve yıllar sonra çocuklardan biri beni aradı, tesekkür etmek için. Sizin bagıs döneminizden faydalandım diye agladım teldw. Ben o zaman bagış diye 500 tane falan yaptırmışım gaza gelip, onlardan artmıştı. Şimdi elimde kalan magnetlerin üzerini boyayıp küçük prens boyaması yapıcam kendim. Resim yapıyorum normalde de, el emeği olsun dedim. Altına da isim yazarımçok iyi düşünmüşün sen de❤
Canım çok güzelmiş, ne marka bu?ay dastanamız geldi bayıldım bayıldım hemen doğsunda koyayım içine
Ben de bebiş için istiyorum bakalım inşallahBiz düğünümüzde de nikah şekeri yerine, bi sokak hayvanları derneğine bağış yapmıştık, böyle tatlış bi ambalajı olan, kedi maması vermiştik. Bizim için sokak hayvanlarını besler misiniz gibi bir yazı ve 1-2 süs vardı üstünde minicikkimi saçma bulmuştu ama böyle daha çok içime siniyor sanırım benim
Bagi canım dastana diye geçiyor modeli kendi kendine sallanma özelliği var diye sevdim ben de uzaktan kumandalı tam üşengeç anneler içinCanım çok güzelmiş, ne marka bu?
Bence de çok mantıklı olmuşBiz düğünümüzde de nikah şekeri yerine, bi sokak hayvanları derneğine bağış yapmıştık, böyle tatlış bi ambalajı olan, kedi maması vermiştik. Bizim için sokak hayvanlarını besler misiniz gibi bir yazı ve 1-2 süs vardı üstünde minicikkimi saçma bulmuştu ama böyle daha çok içime siniyor sanırım benim
Ay cok begendim ben bu fikri bravo sizeKızlar ben de hediyelik olarak, Darüşşafaka’ya bağış yapayım diyorum. Orda magnetler var bağış karşılığı. Aklımda öyle bir şey var. Herkesin 3 gün sonra çöpe atacağı bir hediyeye dünya para vermektense, en azından bir kuruma yardımım olsun diyorum ama bilemedim. Link atmayı berecemedim ama şekiller şöyle gibi
3 kat merdiven çıkmakla meşgulum merdıvenlerde kaç kişi benı gectı bı tanesı yaşlılık zor iş dedi
Netten yorumlarına bakmak lazımBu da online a101de indirime girmiş baya övüyor hanımlar bilen eden var mı indirim bağımlılığımı biliyosunuz alsam mı acaba
Evet bence de çok göz yoruyorKızlar için bir sürü seçenekler var ne güzelama o çiçekler çok göz yormuyomu her yerine kondurmuşlar
Işıklı 180 dedi banaşu kapı süsüne ne kadar dedilerr ışıklısına 130 fiyat almıştım aşırı beğeniyorum ya
Kapı süsü bence de çok güzel ama takım olan bana da çok abartılı geldi göz yoruyor bu sadeleşmiş hali bir deKapi süsüne bayildim canim. Cok guzelmis. Gercek fikrimizi soruyorsan hastane cikisini begenmedim . Göz yorucu geldi bana, cok guzel takimlar var . Isim baskili alabilirsin bunlar yerine. Kizmazsin insallah
Bunlar da güzel ama bu da çok sadeymiş gibi geliyor bana arıyorum bakalımHizlica bakip attim . Sen daha guzelini bulabilirsin. Belki parcasi az olursa daha ucuz olur .
İsim de netim ama hastane çıkışından emin olamıyorum çok gözümü yoruyorKapı süsü güzeleğer isimde netseniz bekletmeden yaptırın onlar da sürekli zamlaniyor
Bende sadeciyim evim de bile herşey sadedir yeni gelin evi asla olmadıKapı süsü çok güzelmiş canım ama hastane çıkışı bana da çok detaylı geldi. Ben sadeciyim genelde ama senin zevkin tabi :)
Bende en bastakını cok begenıyorum arkadasım kendı yapıyo suanda ben hıc ugrasamam kesın guzelde olmaz benım yaptıgım verdıgım paraya degmezBenimde kaydettiklerim bu tarz şeyler cesit cok karar vermek zor begendiklerimi favoriye aliyorum ama en az 1. Bucuk aydan önce sipariş vermek lazım gec kalmamak lazim
Genel olarak beğenmişler ben de düşüneyim bunuBu da online a101de indirime girmiş baya övüyor hanımlar bilen eden var mı indirim bağımlılığımı biliyosunuz alsam mı acaba
Happymam forumunda çıldırıyolardı bunu almak için ordan gördümNetten yorumlarına bakmak lazımfiyatı çok uygunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?