2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Kapı süsü çok güzelmiş canım ama hastane çıkışı bana da çok detaylı geldi. Ben sadeciyim genelde ama senin zevkin tabi :)

Benimde kaydettiklerim bu tarz şeyler cesit cok karar vermek zor begendiklerimi favoriye aliyorum ama en az 1. Bucuk aydan önce sipariş vermek lazım gec kalmamak lazim

Eklentiler

• Screenshot_20211027_132748.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20211027_132737.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20211027_132724.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211027_132707.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20211027_132653.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 73
Canım ben de düğünde oraya yaptırdım. Buzdolabı magnetiydi ve yıllar sonra çocuklardan biri beni aradı, tesekkür etmek için. Sizin bagıs döneminizden faydalandım diye agladım teldw. Ben o zaman bagış diye 500 tane falan yaptırmışım gaza gelip, onlardan artmıştı. Şimdi elimde kalan magnetlerin üzerini boyayıp küçük prens boyaması yapıcam kendim. Resim yapıyorum normalde de, el emeği olsun dedim. Altına da isim yazarım çok iyi düşünmüşün sen de❤

Hiç duymamıştım ama bayıldım canım bu fikre
Biz düğünümüzde de nikah şekeri yerine, bi sokak hayvanları derneğine bağış yapmıştık, böyle tatlış bi ambalajı olan, kedi maması vermiştik. Bizim için sokak hayvanlarını besler misiniz gibi bir yazı ve 1-2 süs vardı üstünde minicik kimi saçma bulmuştu ama böyle daha çok içime siniyor sanırım benim

Ayy okuyunca duygulandım bak gözlerim doldu cok incesiniz cidden ama telefon gelince seni düşünemiyorum o hissiyatını.
El emeği harika şeyler çıkar bence o magnetlerin üzerine, çok da güzel olur

Ben de bebiş için istiyorum bakalım inşallah

Bence de çok mantıklı olmuş ben düğün yapmadığım için lavanta kesesi vermiştim

Benim favlar da bunlar ne zaman sipariş veririm meçhul tabi

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-27-13-44-50-303_com.instagram.android.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2021-10-27-13-44-54-987_com.instagram.android.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2021-10-27-13-45-07-165_com.instagram.android.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 79
Ay cok begendim ben bu fikri bravo size bende bakayim buna bir faydamız olsun

Bu da online a101de indirime girmiş baya övüyor hanımlar bilen eden var mı indirim bağımlılığımı biliyosunuz alsam mı acaba

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-27-13-59-05-819_tr.com.happydigital.happymom.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar için bir sürü seçenekler var ne güzel ama o çiçekler çok göz yormuyomu her yerine kondurmuşlar
Evet bence de çok göz yoruyor Diğer baktıklarım da çok sade geldi bana hala arayış içindeyim
şu kapı süsüne ne kadar dedilerr ışıklısına 130 fiyat almıştım aşırı beğeniyorum ya
Işıklı 180 dedi bana
Kapi süsüne bayildim canim. Cok guzelmis. Gercek fikrimizi soruyorsan hastane cikisini begenmedim . Göz yorucu geldi bana, cok guzel takimlar var . Isim baskili alabilirsin bunlar yerine. Kizmazsin insallah
Kapı süsü bence de çok güzel ama takım olan bana da çok abartılı geldi göz yoruyor bu sadeleşmiş hali bir de hala arayış içindeyim
Hizlica bakip attim . Sen daha guzelini bulabilirsin. Belki parcasi az olursa daha ucuz olur .
Bunlar da güzel ama bu da çok sadeymiş gibi geliyor bana arıyorum bakalım
Kapı süsü güzel eğer isimde netseniz bekletmeden yaptırın onlar da sürekli zamlaniyor
İsim de netim ama hastane çıkışından emin olamıyorum çok gözümü yoruyor
Kapı süsü çok güzelmiş canım ama hastane çıkışı bana da çok detaylı geldi. Ben sadeciyim genelde ama senin zevkin tabi :)
Bende sadeciyim evim de bile herşey sadedir yeni gelin evi asla olmadı Hastane çıkışı arıyorum hala ne çok sade ne de çok böyle şatafatlı istiyorum bulamadım tam istediğim şekilde

Benimde kaydettiklerim bu tarz şeyler cesit cok karar vermek zor begendiklerimi favoriye aliyorum ama en az 1. Bucuk aydan önce sipariş vermek lazım gec kalmamak lazim
Bende en bastakını cok begenıyorum arkadasım kendı yapıyo suanda ben hıc ugrasamam kesın guzelde olmaz benım yaptıgım verdıgım paraya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…