2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
şu kapı süsüne ne kadar dedilerr ışıklısına 130 fiyat almıştım aşırı beğeniyorum ya

Yaa gönder cok merak ettim lcw da yok muydu indirim ? Ben cok severim loveleti karacada filan guzel bebek battaniyeleri vardi. Tabi sende o tarz malzemeler vardir . Gezip bakamiyrm burda kizlar durmuyor hic rüyamda erken dogum yapmistim. Ve cok kolay dogmustu , bende cok iyiydim. Bebegi gordum , o kadar tatliydi ki . Emzik emiyordu ayni rüyayi annemde gormüs bu sabah cok garip

prilamsız günümün geçtiğini düşünemiyorum bununla bile 2-3 günde bir eski halime dönüyorum duş kokusuydu bazen sabun kokusu sigara kokusu her şeyden tiksinmelerim devam ediyor tiksindikçe de gidip kusuyorum duş aldın diye de kusmazsın diye kendime kızıyorum ama bizimki de böyle böyle geçecek heralde :) acınızdan beslenmiyorum hepimizin geçsin bir an önce ama tek olmadığımı gördükçe de normalleştiriyorum valla yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor

Benim 3.cok guzel uyuyordu. Gaz saati vardi 11 den 12 ye kadar agluyordu sonra gece uykusuna giriyordu. Simdi daha zor geliyor. Sabah kalkip cocuklara okula hazirlayip goturuyorum cunku bence senin cok guzel gecer. Abilerine birakip dinlene bilirsin , yemek yapabilirsin. Hic uzulme. Rahat rahat buyut. En fazla sürecegi 3 sene olsun yine rahatina donersin. Miss melek kokusu yeter bunlari düsün , mide bulantilarinin sonunda cok guzel bir mutluluk var

Ben de şu tarz bi set bakıyorum hediyelikleri de ayetel kursi yaptırayım diyorum ama karar veremedim hepsi çok güzel

Eklentiler

• 41DBAAC0-24DA-4441-A7C3-C66B0FF787FD.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 84
  • C723FBBF-8626-4CE6-8F3D-52861725A54D.webp
    53 KB · Görüntüleme: 73
  • C08F9779-14E0-4BFA-93C2-70F669781936.webp
    147,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 4D57EF4B-ACB6-45E3-8208-F3626F758A71.webp
    146,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 0D7D3602-DF6E-441D-ACAE-68BF3AE76FD5.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Kapi süsüne bayildim canim. Cok guzelmis. Gercek fikrimizi soruyorsan hastane cikisini begenmedim . Göz yorucu geldi bana, cok guzel takimlar var . Isim baskili alabilirsin bunlar yerine. Kizmazsin insallah

Ben de şu tarz bi set bakıyorum hediyelikleri de ayetel kursi yaptırayım diyorum ama karar veremedim hepsi çok güzel
Şimdi düşüp bayılcammmm harikaaaaaaa

uraz şans demek ya şans bilekliği yaptırayım diyorum benn hediyelik olarakkk bişiler yazdırırım kutusuna da ay gözlerim doluyor düşündükçe

Şimdi düşüp bayılcammmm harikaaaaaaa

uraz şans demek ya şans bilekliği yaptırayım diyorum benn hediyelik olarakkk bişiler yazdırırım kutusuna da ay gözlerim doluyor düşündükçe
Ay çok manidar bence de çok tatlış olur insanların hayatlarına dokunmak ne kadar güzel herkese şans getirir miniğin

Hizlica bakip attim . Sen daha guzelini bulabilirsin. Belki parcasi az olursa daha ucuz olur .

Eklentiler

• Screenshot_20211027-120655_Instagram.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 88
Hediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum ya Benim burda kimsem yok eşimin akrabası iki elin parmaklarını geçmez boşa para vermesem mi diyorum yaptırsam bile 20 kişilik yeter artar bile o kadar diyorum.

Hediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum ya Benim burda kimsem yok eşimin akrabası iki elin parmaklarını geçmez boşa para vermesem mi diyorum yaptırsam bile 20 kişilik yeter artar bile o kadar diyorum.
Bizimde öyle kimse yok akraba bi kaç tane yaptırsam yeter dedim ben de maksat anısı olsun

evet canım Ali Gedikbaşı ama 600dü 700 mü olmuş :O ama ben Recep Has'a gideceğim valla o kadar para verecekseniz biraz daha verin en iyisi olsun bence çünkü detaylı ultrasonda doktor çok önemli
Ben de recep hasa gidicem canım, sen hangi gün gidicen bana tam 21+0 a randevu oluşturdu. Ama hiç konuşmayıp, en son yorum yapıyor diyorlar. Umarım panik olmayız. Yani sorun olmasa da inceleyip yorum yapıyomuş, strese girmeyelim.

Kızlar ben de hediyelik olarak, Darüşşafaka’ya bağış yapayım diyorum. Orda magnetler var bağış karşılığı. Aklımda öyle bir şey var. Herkesin 3 gün sonra çöpe atacağı bir hediyeye dünya para vermektense, en azından bir kuruma yardımım olsun diyorum ama bilemedim. Link atmayı berecemedim ama şekiller şöyle gibi

Eklentiler

• 7EFD8954-DE31-4F4D-AF78-6F9E597C551F.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 112
Azsa eğer kendin de hazırlaybilirsin canım. Maksat hediye vermek bitane de hatıra saklamak ileriye

Hiç duymamıştım ama bayıldım canım bu fikre

Bende gecen kahvalti yaparken seda sayan izliyoduk. Reklama girdi reklam sponsoruda kahveymis.. Dibek kahve cumlesini duydum sadece gormedim bile ama banyoda aldim soluğu icim dışıma çıktı. Bir cümle bile tetikleyebiliyor bazen. Prilamsiz cok zor ama bir tane alıyorum artik 2 ye çıkarmıyorum azalarak biter insallah...

Kapı süsü güzel eğer isimde netseniz bekletmeden yaptırın onlar da sürekli zamlaniyor

Yaa bu çok güzelmiş
Azsa eğer kendin de hazırlaybilirsin canım. Maksat hediye vermek bitane de hatıra saklamak ileriye
Düğün süslerimi ben hazırlamıştım ama bunu naparım emin değilim ama şu darüşşafaka iyi fikir gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…