şu kapı süsüne ne kadar dedilerr ışıklısına 130 fiyat almıştım aşırı beğeniyorum yaKızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Yaa gönder cok merak ettimAy cnm düşünmen yeter benım bir tane park yatağım var o yazlıkta bir tanede mothercareden ahşap beşik almıştım oda duruyor ama ben odamda bir anneyanı beşiği istiyorum böyle kolay taşımalı lovelete dün gittim maminoda indirim vardı yeni doğan bir iki zıbın ve yaz için alt üst takım aldım bende bir kaç tane daha alırım yeter zaten diğer bebeklerimden kalan krem zıbınlarda var eğer büyük doğarsa yada daha ufak ne bilim o zmn hemen alınır gidip şimdilik yeter gibi minnak adam ayakkabısı aldım resim atarımaltı çıtçıtlı gömlekler
prilamsız günümün geçtiğini düşünemiyorum bununla bile 2-3 günde bir eski halime dönüyorum duş kokusuydu bazen sabun kokusu sigara kokusu her şeyden tiksinmelerim devam ediyor tiksindikçe de gidip kusuyorumAminn canim insaAllah kolay olur. Esim 3. Hic istemiyordu süpriz bebek oda biraz değsik duygular içinde rabbim kolay büyütmemizi nasip etsin.
Canım seni cok cok iyi anlıyorum. Midem bunca bulanirken zayıflasaydım keske bende kilo aldım. Senin gibi benimde tükürük agzimda birikiyo yutunca midem bulanıyo gaz oluyo sabah idare eder prilamla ama aksamlar yutamıyorum ya tükürcem yada sürekli yiycem. Yerken birikmiyor cünkü.
Sürekli devam eden probler piskolojiyi bozuyo insaAllah bizimde biter bizde keyfini süreriz
Benim 3.cok guzel uyuyordu. Gaz saati vardi 11 den 12 ye kadar agluyorduSaol canım benim sorma geçer umuduyla yasıyorum gece ağlaya ağlaya uyudum. Ilaca devam aynen . Hamileyim diye sevinebilecegim günleri bekliyorum. Çok saol desteğin icin canım
Saol canım Allah razı olsun. Rahata ermısken zormu olur diye korkuyorum zaman zaman bulantıda piskolojimi bozdu. Abiler en azından gezdirir filan oyalar aynen. Bol uyumaya alıstım ama. Senin daha zor kuzum hiç dinlenmeden rabbim kolaylık versin. InsaAllah 3. Ler uslu gazsız güzel uyur
Kapi süsüne bayildim canim. Cok guzelmis. Gercek fikrimizi soruyorsan hastane cikisini begenmedim . Göz yorucu geldi bana, cok guzel takimlar var . Isim baskili alabilirsin bunlar yerine. Kizmazsin insallahKızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Şimdi düşüp bayılcammmm harikaaaaaaaBen de şu tarz bi set bakıyorum hediyelikleri de ayetel kursi yaptırayım diyorum ama karar veremedim hepsi çok güzel
Ay çok manidar bence de çok tatlış olur insanların hayatlarına dokunmak ne kadar güzel herkese şans getirir miniğinŞimdi düşüp bayılcammmm harikaaaaaaa
uraz şans demek ya şans bilekliği yaptırayım diyorum benn hediyelik olarakkk bişiler yazdırırım kutusuna da ay gözlerim doluyor düşündükçe
Hizlica bakip attim . Sen daha guzelini bulabilirsin. Belki parcasi az olursa daha ucuz olur .Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Hediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum yaBen de şu tarz bi set bakıyorum hediyelikleri de ayetel kursi yaptırayım diyorum ama karar veremedim hepsi çok güzel
Bizimde öyle kimse yok akraba bi kaç tane yaptırsam yeter dedim ben de maksat anısı olsunHediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum yaBenim burda kimsem yok eşimin akrabası iki elin parmaklarını geçmez boşa para vermesem mi diyorum yaptırsam bile 20 kişilik yeter artar bile o kadar diyorum.
Ben de recep hasa gidicem canım, sen hangi gün gidicenevet canım Ali Gedikbaşı ama 600dü 700 mü olmuş :O ama ben Recep Has'a gideceğim valla o kadar para verecekseniz biraz daha verin en iyisi olsun bence çünkü detaylı ultrasonda doktor çok önemli
Azsa eğer kendin de hazırlaybilirsin canım. Maksat hediye vermek bitane de hatıra saklamak ileriyeHediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum yaBenim burda kimsem yok eşimin akrabası iki elin parmaklarını geçmez boşa para vermesem mi diyorum yaptırsam bile 20 kişilik yeter artar bile o kadar diyorum.
Hiç duymamıştım ama bayıldım canım bu fikreKızlar ben de hediyelik olarak, Darüşşafaka’ya bağış yapayım diyorum. Orda magnetler var bağış karşılığı. Aklımda öyle bir şey var. Herkesin 3 gün sonra çöpe atacağı bir hediyeye dünya para vermektense, en azından bir kuruma yardımım olsun diyorum ama bilemedim. Link atmayı berecemedim ama şekiller şöyle gibi
prilamsız günümün geçtiğini düşünemiyorum bununla bile 2-3 günde bir eski halime dönüyorum duş kokusuydu bazen sabun kokusu sigara kokusu her şeyden tiksinmelerim devam ediyor tiksindikçe de gidip kusuyorumduş aldın diye de kusmazsın diye kendime kızıyorum ama bizimki de böyle böyle geçecek heralde :) acınızdan beslenmiyorum hepimizin geçsin bir an önce ama tek olmadığımı gördükçe de normalleştiriyorum valla yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor
İşte anısı kalsın durumu var yaBizimde öyle kimse yok akraba bi kaç tane yaptırsam yeter dedim ben de maksat anısı olsun
Kapı süsü güzelKızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Yaa bu çok güzelmişKızlar ben de hediyelik olarak, Darüşşafaka’ya bağış yapayım diyorum. Orda magnetler var bağış karşılığı. Aklımda öyle bir şey var. Herkesin 3 gün sonra çöpe atacağı bir hediyeye dünya para vermektense, en azından bir kuruma yardımım olsun diyorum ama bilemedim. Link atmayı berecemedim ama şekiller şöyle gibi
Düğün süslerimi ben hazırlamıştım ama bunu naparım emin değilim ama şu darüşşafaka iyi fikir gibi geldiAzsa eğer kendin de hazırlaybilirsin canım. Maksat hediye vermek bitane de hatıra saklamak ileriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?