Senin kk kaşınıyo bence bi el atHappymam forumunda çıldırıyolardı bunu almak için ordan gördümtrendyolda 230 tl avuçlarım kaşınıyor şu ann
şu an itekleyici güce ihtiyacım var he alalım dersen alcamSenin kk kaşınıyo bence bi el at
Ben bide o forumda biriyle kavga ettim banladılar mı naptılar bilmiyom
Satınalma koçu lazım bize bi taneşu an itekleyici güce ihtiyacım var he alalım dersen alcam
Hahaha aynen bende kendim yapsam hayaller hayatlar olur kesin oyalanmis oluruz aslinda ama değmez masrafaBende en bastakını cok begenıyorum arkadasım kendı yapıyo suanda ben hıc ugrasamam kesın guzelde olmaz benım yaptıgım verdıgım paraya degmez
Hediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum yaBenim burda kimsem yok eşimin akrabası iki elin parmaklarını geçmez boşa para vermesem mi diyorum yaptırsam bile 20 kişilik yeter artar bile o kadar diyorum.
Kızlar benimde öyle çok kişi yok 20 tane aileye dağıtmak için güzel birşey yaptırabilirimBizimde öyle kimse yok akraba bi kaç tane yaptırsam yeter dedim ben de maksat anısı olsun
Ayy benim yatasım geldiay dastanamız geldi bayıldım bayıldım hemen doğsunda koyayım içine
Aynen suan arkadasım hedıyelık anahtarlıklarınıda yapıyo bunun aynısını yapmış ama bencede degmezHahaha aynen bende kendim yapsam hayaller hayatlar olur kesin oyalanmis oluruz aslinda ama değmez masrafa
BayıldımmmmBenimde kaydettiklerim bu tarz şeyler cesit cok karar vermek zor begendiklerimi favoriye aliyorum ama en az 1. Bucuk aydan önce sipariş vermek lazım gec kalmamak lazim
Ben 4 Kasımda gidicem, sen ? 21+1 oluyor. Ya konuşuyor da atıyorum böbrek 5mm, mide 10mm onları söylüyorBen de recep hasa gidicem canım, sen hangi gün gidicenbana tam 21+0 a randevu oluşturdu. Ama hiç konuşmayıp, en son yorum yapıyor diyorlar. Umarım panik olmayız. Yani sorun olmasa da inceleyip yorum yapıyomuş, strese girmeyelim.
ben aval aval bakarken gözlerimin önünde stok tükendi yamyamlar aldııSatınalma koçu lazım bize bi taneal bak valla pişman olmazsın al kız al dye böyle gazlıcak bizi
aaa bak benimde hiç midem bulanmadı mesela ama diş macunu, şampuan sabun kokusu beni benden alıyor yada tatlı oda kokusu falan öğür öğür içim bulanıyor sadece kokularından :)prilamsız günümün geçtiğini düşünemiyorum bununla bile 2-3 günde bir eski halime dönüyorum duş kokusuydu bazen sabun kokusu sigara kokusu her şeyden tiksinmelerim devam ediyor tiksindikçe de gidip kusuyorumduş aldın diye de kusmazsın diye kendime kızıyorum ama bizimki de böyle böyle geçecek heralde :) acınızdan beslenmiyorum hepimizin geçsin bir an önce ama tek olmadığımı gördükçe de normalleştiriyorum valla yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor
Hangi e bebeğe gitcez
Ben hala yabancı sayılırım izmirliler karar versin
Bana uyar ama herkes çok farklı yerlerdedir e bebek bulmak zor olabilir
E bebek yerine ortak bir yerde buluşup biryerlerede gidebiliriz ben ikisinede uyarım
Ne zaman icin
ıslak fayans kokusu o buhar kokusu der susarım bak yine fena oldum bugün bıcı günüm kara kara düşünüyorum ahahhahaaa bak benimde hiç midem bulanmadı mesela ama diş macunu, şampuan sabun kokusu beni benden alıyor yada tatlı oda kokusu falan öğür öğür içim bulanıyor sadece kokularından :)
ıslak fayans kokusu o buhar kokusu der susarım bak yine fena oldum bugün bıcı günüm kara kara düşünüyorum ahahhah
Valla bana uyar ben gaziemirde oturuyorumGaziemirde ki e Bebek olabilir orda bir sürü bebek mağazası var yorulunca da optimumda bi yerde oturabiliriz yada siz nerde isterseniz uyarım ben bornova da oturuyorum siz nerelerde oturuyorsunuz?
ben aval aval bakarken gözlerimin önünde stok tükendi yamyamlar aldııbir dahaki güncellemede alıcam kesin
Burdan kaydetmisim cnm. Buraya yaptırır miyim bilmiyorum sayfalarin güvenilir olup olmadığını iyi araştırmak gerek. En azindan bu sadelikte bu tarzda bir sey istiyorum diye kaydettim.Bayıldımmmmsondaki hastane çıkışı nerden canım çok beğendim onu da
Amin canımAyy benim yatasım geldisağlıkla yatsın inşallah içinde çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?