2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    276
Happymam forumunda çıldırıyolardı bunu almak için ordan gördüm trendyolda 230 tl avuçlarım kaşınıyor şu ann
Senin kk kaşınıyo bence bi el at
Ben bide o forumda biriyle kavga ettim banladılar mı naptılar bilmiyom
 
Hediyelik konusunda ben ne yapıcam bilmiyorum ya Benim burda kimsem yok eşimin akrabası iki elin parmaklarını geçmez boşa para vermesem mi diyorum yaptırsam bile 20 kişilik yeter artar bile o kadar diyorum.

Bizimde öyle kimse yok akraba bi kaç tane yaptırsam yeter dedim ben de maksat anısı olsun
Kızlar benimde öyle çok kişi yok 20 tane aileye dağıtmak için güzel birşey yaptırabilirim
 
Hahaha aynen bende kendim yapsam hayaller hayatlar olur kesin oyalanmis oluruz aslinda ama değmez masrafa
Aynen suan arkadasım hedıyelık anahtarlıklarınıda yapıyo bunun aynısını yapmış ama bencede degmez
 

Eklentiler

  • 84FCB86D-B3A2-4DF5-BC22-260447833167.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 51
Benimde kaydettiklerim bu tarz şeyler cesit cok karar vermek zor begendiklerimi favoriye aliyorum ama en az 1. Bucuk aydan önce sipariş vermek lazım gec kalmamak lazim
Bayıldımmmm sondaki hastane çıkışı nerden canım çok beğendim onu da
 
Ben 4 Kasımda gidicem, sen ? 21+1 oluyor. Ya konuşuyor da atıyorum böbrek 5mm, mide 10mm onları söylüyor asistan da rapora giriyor söylediklerini, en son hani böyle genel yorumlama yapıyor. Saydıklarında bir sıkıntı varsa sayarken onuda belirtiyor, bak böyle olmamalı yada normallerde bişi demiyor :) yani pek konuşkan değil ama itici ve rahatsız edici bir yaklaşımı da yok. ben öyle algılamadım en azından.
 
aaa bak benimde hiç midem bulanmadı mesela ama diş macunu, şampuan sabun kokusu beni benden alıyor yada tatlı oda kokusu falan öğür öğür içim bulanıyor sadece kokularından :)
 
Hangi e bebeğe gitcez

Ben hala yabancı sayılırım izmirliler karar versin

Bana uyar ama herkes çok farklı yerlerdedir e bebek bulmak zor olabilir
E bebek yerine ortak bir yerde buluşup biryerlerede gidebiliriz ben ikisinede uyarım


Gaziemirde ki e Bebek olabilir orda bir sürü bebek mağazası var yorulunca da optimumda bi yerde oturabiliriz yada siz nerde isterseniz uyarım ben bornova da oturuyorum siz nerelerde oturuyorsunuz?
 
aaa bak benimde hiç midem bulanmadı mesela ama diş macunu, şampuan sabun kokusu beni benden alıyor yada tatlı oda kokusu falan öğür öğür içim bulanıyor sadece kokularından :)
ıslak fayans kokusu o buhar kokusu der susarım bak yine fena oldum bugün bıcı günüm kara kara düşünüyorum ahahhah
 
Gaziemirde ki e Bebek olabilir orda bir sürü bebek mağazası var yorulunca da optimumda bi yerde oturabiliriz yada siz nerde isterseniz uyarım ben bornova da oturuyorum siz nerelerde oturuyorsunuz?
Valla bana uyar ben gaziemirde oturuyorum ama işte çok uzak olan anneler için sıkıntı olur diye demedim. optimuma zaten ulaşım sıkıntısı yok ama yine de herkes fikrini söylemesi lazım
 
Bayıldımmmm sondaki hastane çıkışı nerden canım çok beğendim onu da
Burdan kaydetmisim cnm. Buraya yaptırır miyim bilmiyorum sayfalarin güvenilir olup olmadığını iyi araştırmak gerek. En azindan bu sadelikte bu tarzda bir sey istiyorum diye kaydettim.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…