2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ay kuzu valla bugün onun sayfasını da açtım önüme napsam napsam derken beni şu boy çekme faciasından sonra detaylıda prof paklar perinatolog paklar diye eledim

Kızlar selam bime anakucağı ve aktivite halısı geliyormuş cuma günü güzel görünüyor katologda ben yakalarsam bakacağım.
Bende havlu yok hiç alicam bu resimdekilerden bakicam tabi sabah kapıda kuyruk oluyorlar bir bakmışsın hicbirsey yok

Eklentiler

• IMG_20211027_113828.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 110
Bilemiyorum ki cnm bende aynen kotu kökü vs olmadığı icin sormak bile gelmemisti bu zamanana kadar doktora. O kendi gördü söyledi belki baska bi bulgu buldu bilemiyorum.. Sorudugumda akıntın var dedi.
İnternetten araştır istersen canım benim anladığım kadarıyla sadece beyaz akıntı normal

Ay cnm düşünmen yeter benım bir tane park yatağım var o yazlıkta bir tanede mothercareden ahşap beşik almıştım oda duruyor ama ben odamda bir anneyanı beşiği istiyorum böyle kolay taşımalı lovelete dün gittim maminoda indirim vardı yeni doğan bir iki zıbın ve yaz için alt üst takım aldım bende bir kaç tane daha alırım yeter zaten diğer bebeklerimden kalan krem zıbınlarda var eğer büyük doğarsa yada daha ufak ne bilim o zmn hemen alınır gidip şimdilik yeter gibi minnak adam ayakkabısı aldım resim atarım altı çıtçıtlı gömlekler

Canım gayet normal ben 2 doz sinovacta hiç yan etki yaşamadım .ama biontech ilk dozda aynı senin gibi oldu titreme geldi ,2.dozdada öle oldu 1 gün sonra hiçbişeyin kalmıyo .Telaş yapma sakın normal yani

Benim arkadaşım geçen hafta covidli doğum yaptı hemde delta varyantlı neyseki doktoru kabul etmiş gözetimimde söz verdiğim gibi normal doğuracaksın diye . Aşı olmamıştı oda doğumdan önceki son 1 haftası ağır gribim diye geçirdi çok şükür bebekte kendide çok iyi şimdi .aşısını olmayan arkadaşlarım 1 kez daha düşünün aşı olayını .tabi tercih yine sizin . Özellikle kronik rahatsızlığı olanlar iki kez düşünsün

Sen kendine dikkat et canım ya ev temizlenir o sorun değil
Ne saçma sen ne zaman randevu aldıysan o zamanki fiyattan olması lazım herkes çakal olmuş ya yazık
Günaydın kızlar. Bugün 1 de ayrıntılı ultrasonum var. 1saat sürecekmiş. Nelere dikkat etmeliyim?
Canım sen o anın tadını çıkar uzun uzun görüyorsun bebişi zaman hızlı akıyor doktor sesli söylüyor zaten nasıl durumu diye
Hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktor arıyorum ama hastanede çalışan hani muanesi olmayan
Ben özele gidiyorum ege şehir e

Saol canım benim sorma geçer umuduyla yasıyorum gece ağlaya ağlaya uyudum. Ilaca devam aynen . Hamileyim diye sevinebilecegim günleri bekliyorum. Çok saol desteğin icin canım
Saol canım Allah razı olsun. Rahata ermısken zormu olur diye korkuyorum zaman zaman bulantıda piskolojimi bozdu. Abiler en azından gezdirir filan oyalar aynen. Bol uyumaya alıstım ama . Senin daha zor kuzum hiç dinlenmeden rabbim kolaylık versin. InsaAllah 3. Ler uslu gazsız güzel uyur

Dıgerlerindede 5 ay kadar sürdü ama daha azdi bulantım yine tükürügümu tiksinmiştim ama yutuyodum yani bundan hafifdi oğlanlar kız nazlı cıktı diyorum. Rabbim hepimize kolsylik versin.

Aminn canim insaAllah kolay olur. Esim 3. Hic istemiyordu süpriz bebek oda biraz değsik duygular içinde rabbim kolay büyütmemizi nasip etsin.
Canım seni cok cok iyi anlıyorum. Midem bunca bulanirken zayıflasaydım keske bende kilo aldım. Senin gibi benimde tükürük agzimda birikiyo yutunca midem bulanıyo gaz oluyo sabah idare eder prilamla ama aksamlar yutamıyorum ya tükürcem yada sürekli yiycem. Yerken birikmiyor cünkü.
Sürekli devam eden probler piskolojiyi bozuyo insaAllah bizimde biter bizde keyfini süreriz

Yaa ben de öğrendim artık akciğer kapasitesi artiyormus aldığımız nefes yetmiyormuş bir de hep maske var ya o da etkisini arttırıyor
Ay o maskeyi allah kahretsin ben asla takamıyorum dışarda giderken hiç takmıyorum zaten ama kapalı alanda darlanıyorum bayılcak gibi oluyorum kimsenin olmadığı bi köşede açıp nefes alıyorum Çok sıkıntı yapıyo bana öyle böyle değil

Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-27-12-32-58-438_com.instagram.android.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20211027_121817.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
Kızlar için bir sürü seçenekler var ne güzel ama o çiçekler çok göz yormuyomu her yerine kondurmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…