Anadolu yakasındayim erdem hastanesi yapılacak sonra ayni hastanede doktoruma gostericem ayrıca doktora muayene parası vermiyvemşişliye yakınsan aytül 550tl nakit 100 tl 100 tldirprof perinatolog kendisi de
ay kuzu valla bugün onun sayfasını da açtım önüme napsam napsam derken beni şu boy çekme faciasından sonra detaylıda prof paklar perinatolog paklar diye eledimAynısı bende de oluyor sanki nefesim yetmiyomuş gibi ya da aldığım nefese içimde yer yokmuş gibiGün gün gebelik diye bi uygulama kullanıyorum bunu yaşadığımın ertesi günü nefes darlığı yaşayabilirsiniz kan dolaşımının artmasından dolayı gibi bi şey yazıyordu bulursam paylaşırım. Ne yaşasam en geç birkaç güne uygulamada okuyorum normal diye.
Ay çok fena yaDiğer hamileliklerde de böyle miydin peki?
Kız gel şu Rıza hocaya sen de kurtul ben de
Yaa ben de öğrendim artık akciğer kapasitesi artiyormus aldığımız nefes yetmiyormuşZihra Dosyayı ekledim bak 19+0 da yazmıştı bunu.
Bende havlu yok hiç alicam bu resimdekilerden bakicam tabi sabah kapıda kuyruk oluyorlar bir bakmışsın hicbirsey yokKızlar selam bime anakucağı ve aktivite halısı geliyormuş cuma günü güzel görünüyor katologda ben yakalarsam bakacağım.
Ben de işten bir 10 dk kacabilirsem bakayım mutlaka zıbın ağız mendili felan uygunmuşBende havlu yok hiç alicam bu resimdekilerden bakicam tabi sabah kapıda kuyruk oluyorlar bir bakmışsın hicbirsey yok
İnternetten araştır istersen canım benim anladığım kadarıyla sadece beyaz akıntı normalBilemiyorum ki cnm bende aynen kotu kökü vs olmadığı icin sormak bile gelmemisti bu zamanana kadar doktora. O kendi gördü söyledi belki baska bi bulgu buldu bilemiyorum.. Sorudugumda akıntın var dedi.
Evet gerçekten ağız mendili uygunmuş geçen 5 tanesine 49 lira mı ne diyordu e bebekteBen de işten bir 10 dk kacabilirsem bakayım mutlaka zıbın ağız mendili felan uygunmuş
Ay cnm düşünmen yeter benım bir tane park yatağım var o yazlıkta bir tanede mothercareden ahşap beşik almıştım oda duruyor ama ben odamda bir anneyanı beşiği istiyorum böyle kolay taşımalı lovelete dün gittim maminoda indirim vardı yeni doğan bir iki zıbın ve yaz için alt üst takım aldım bende bir kaç tane daha alırım yeter zaten diğer bebeklerimden kalan krem zıbınlarda var eğer büyük doğarsa yada daha ufak ne bilim o zmn hemen alınır gidip şimdilik yeter gibi minnak adam ayakkabısı aldım resim atarımBenim besigimi abimler kirmissaglam olsaydi verirdim herseyimi sana. Bos bos duruyordu hemde samsunda annem 5 li takim aldi 75 tl ye. Tam takimlar bayagi pahali sanki. Ben lcw dan cok seyler aldim yazlik filan . Ucuzdu bayagi . Ama daha uygun yerler vardir. Lovelete gittin mi hic ? Outlet , annem yeni gitti . Cok ucuz seyler var dedi
Canım gayet normal ben 2 doz sinovacta hiç yan etki yaşamadım .ama biontech ilk dozda aynı senin gibi oldu titreme geldi ,2.dozdada öle oldu 1 gün sonra hiçbişeyin kalmıyo .Telaş yapma sakın normal yaniGünaydın kızlar.Dun covid aşısı olmuştum.Gece 11bucuk gibi önce aşırı titreme sonra ateş başladı sabaha kadar uyumadım.Noldu anlamadım ya.Bu normal mi acaba.Ilkinde hiç böyle yan etkiler olmamisti.
Sen kendine dikkat et canım ya ev temizlenir o sorun değilBende dün akşami kötü geçirdim doktor ev işi yasak dedi tamamen ikinci doktor da deyince.. ufak tefek işler yine mecbur yapıyorum.oyle sinirimi bozan şeyler oldu ki eşim normalde yapıyordu zaten yine o yapicak ben yine yardım edicem.. evlenince anne kızkardeş kalmıyor üstü kapalı öyle diyim yapılıp başıma kakar gibi olunca herşey Allah'tan deyip yapacağım artık birşeyler yapamadığım gün pis kalsın yani
Ne saçma sen ne zaman randevu aldıysan o zamanki fiyattan olması lazım herkes çakal olmuş ya yazıkkesinlikle öyle söyledim randevu aldığım tarih şu o zaman 760 dediniz yeni randevuları yeni fiyattan almanız gerekmiyor mu dedim maalesef alınacak ücret bu dediler dışarıdan gelene 1350 tl imiş size 900 yine iyi diyor bi de aklnıız sizde kalsın randevumu iptal edin dedim :d
Canım sen o anın tadını çıkar uzun uzun görüyorsun bebişi zaman hızlı akıyor doktor sesli söylüyor zaten nasıl durumu diyeGünaydın kızlar. Bugün 1 de ayrıntılı ultrasonum var. 1saat sürecekmiş. Nelere dikkat etmeliyim?
Ben özele gidiyorum ege şehir eHangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktor arıyorum ama hastanede çalışan hani muanesi olmayan
Saol canım benim sorma geçer umuduyla yasıyorum gece ağlaya ağlaya uyudum. Ilaca devam aynen . Hamileyim diye sevinebilecegim günleri bekliyorum. Çok saol desteğin icin canımAyy kuzum sana kıyamam yaa. İlacı bırakmadan devam etcen artık napcan yoksa yaşam kaliten düşüyor. Bazılarının doğuma kadar devam ediyomuş. İnşallah en kısa sürede daha iyi olur hamileliğin keyfini çikartırsın
Saol canım Allah razı olsun. Rahata ermısken zormu olur diye korkuyorum zaman zaman bulantıda piskolojimi bozdu. Abiler en azından gezdirir filan oyalar aynen. Bol uyumaya alıstım amaCanim benim , insallah gecer artik . Neyseki ogullarin buyukmus gercekten. Halinden anlarlarbuyuk cocuklarinda buyuk dertleri olurmus gerci. Herseye sil bastan baslayacagim diye uzulme , simdi daha tecrubelisin . Bir tane olacak ogullarin var yardim eder ilk cocuk gibi olmaz yani. Beni düsünsene zaten uzun zamandir uyumuyorum geceleri , hic duzelmeden devam edecegim . Ne zaman düzene girecekler bakalim
ayyy geldi mi yerimEki Görüntüle 2940670
Bizim hediyemiz geldio kadar cici o kadar güzel kiiiii kızıma giydirip Nameless Warrior teyzesine foto atmak için sabırsızlanıyorum çok teşekkür ederiz
Dıgerlerindede 5 ay kadar sürdü ama daha azdi bulantım yine tükürügümu tiksinmiştim ama yutuyodum yani bundan hafifdi oğlanlar kız nazlı cıktı diyorum. Rabbim hepimize kolsylik versin.Aynısı bende de oluyor sanki nefesim yetmiyomuş gibi ya da aldığım nefese içimde yer yokmuş gibiGün gün gebelik diye bi uygulama kullanıyorum bunu yaşadığımın ertesi günü nefes darlığı yaşayabilirsiniz kan dolaşımının artmasından dolayı gibi bi şey yazıyordu bulursam paylaşırım. Ne yaşasam en geç birkaç güne uygulamada okuyorum normal diye.
Ay çok fena yaDiğer hamileliklerde de böyle miydin peki?
Kız gel şu Rıza hocaya sen de kurtul ben de
Aminn canim insaAllah kolay olur. Esim 3. Hic istemiyordu süpriz bebek oda biraz değsik duygular içinde rabbim kolay büyütmemizi nasip etsin.Canım ben de hala prilama devam ediyorum bir de reflü için rennie şurup içiyorum. Yerken iyiyim ama yedikten sonra sürekli ağzıma çıkıyo suona rağmen yiyorum kilo bile aldım dediğin gibi insanın canını sıkıyo ama bunaldım ben de.
Bence bu minik kız eve güneş gibi doğucak . Oğlanlar artık seni anlayacak yaşa gelmiş. Kardeşlerini el üstünde tutarlar. Şanslı olucak inşallah prenses
Ay o maskeyi allah kahretsin ben asla takamıyorum dışarda giderken hiç takmıyorum zaten ama kapalı alanda darlanıyorum bayılcak gibi oluyorum kimsenin olmadığı bi köşede açıp nefes alıyorumYaa ben de öğrendim artık akciğer kapasitesi artiyormus aldığımız nefes yetmiyormuşbir de hep maske var ya o da etkisini arttırıyor
Kızlar için bir sürü seçenekler var ne güzelKızlar bu ikisinden yaptıracağım nasıl sizce ? Ufak tefek alınacaklar aradan çıksın istiyorum daha büyük şeyler alınacak masraf çok herşeye her geçen gün zam geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?