Çok geçmiş olsun canım inşallah değildir normal grip semptomları da o tarz olabiliyorHanımlar ben 3 gündür bogaz ve kulak enfeksiyonuyla ugrasiyordum , dün gece nezle gibi olmaya basladim surekli bir hapsurma az oncede mandalina yedikten sonra koku almadigimi hissettim sanirsam bende covid oldum saat 6 dan sonra test olmaya gidicem insallah negatif cikar ..
Canım nezle durumun varsa, normal gripte de koku gidiyor bazen. Şimdi en kötüsünü düşünme sen. Umarım negatif cıkar. Haber ver bize deHanımlar ben 3 gündür bogaz ve kulak enfeksiyonuyla ugrasiyordum , dün gece nezle gibi olmaya basladim surekli bir hapsurma az oncede mandalina yedikten sonra koku almadigimi hissettim sanirsam bende covid oldum saat 6 dan sonra test olmaya gidicem insallah negatif cikar ..
ah canım çok çok geçmiş olsun inşallah negatifsindiiir güzel haber bekliyoruz sendenHanımlar ben 3 gündür bogaz ve kulak enfeksiyonuyla ugrasiyordum , dün gece nezle gibi olmaya basladim surekli bir hapsurma az oncede mandalina yedikten sonra koku almadigimi hissettim sanirsam bende covid oldum saat 6 dan sonra test olmaya gidicem insallah negatif cikar ..
terlik ve taçtakiler efso ama tulumdakiler sanki fazla gibiiiBende bu seti beğendim ama terlikte çiçek istemiyorum onun yerine bebek yastığına koydurmayı düşünüyorum sizce çok mu çiçekli
Şu an normal grip de inanılmaz yaygınmış. Gripte de koku gidiyor. İnşallah öyledir canım.Hanımlar ben 3 gündür bogaz ve kulak enfeksiyonuyla ugrasiyordum , dün gece nezle gibi olmaya basladim surekli bir hapsurma az oncede mandalina yedikten sonra koku almadigimi hissettim sanirsam bende covid oldum saat 6 dan sonra test olmaya gidicem insallah negatif cikar ..
Öpecek adam arıyorlar cidden. Şu memlekette özel sağlık sektörü asla aç kalmaz. Elemanını asgariden çalıştırır ama insanlari somurup ceplerini doldurur...kesinlikle öyle söyledim randevu aldığım tarih şu o zaman 760 dediniz yeni randevuları yeni fiyattan almanız gerekmiyor mu dedim maalesef alınacak ücret bu dediler dışarıdan gelene 1350 tl imiş size 900 yine iyi diyor bi de aklnıız sizde kalsın randevumu iptal edin dedim :d
Guzelmis takim , sadece tulumun kenarindaki güpur varya , bebegi cok bunaltiyor. Emzirmye calisirken filan . Tamamen diktire bilirsiniz ama kalkiyor filan. Abimin kizinda vardi buna bebzer takim , anne sezaryendi birde , bizde bunalmistik bebekteBende bu seti beğendim ama terlikte çiçek istemiyorum onun yerine bebek yastığına koydurmayı düşünüyorum sizce çok mu çiçekli
Benim de 2. Dozda ateş ve titreme olmuştu canım çok şükür bir sıkıntı olmadı sonrasında2.doz canım ya.Ilkinde sadece kol agrım oldu o da 1gunde geçmişti.
Ya senindemi devam ediyor. InsaAllah hepimizin gecer kuzum. Tukuruk yutamamak beni en cok mahveden. Ben 3 4 gun kotuyum 1 gun fln yutuyorum tukurugu. InsaAllah unutcaz bu günleri yalnız deilsin canimprilamsız günümün geçtiğini düşünemiyorum bununla bile 2-3 günde bir eski halime dönüyorum duş kokusuydu bazen sabun kokusu sigara kokusu her şeyden tiksinmelerim devam ediyor tiksindikçe de gidip kusuyorumduş aldın diye de kusmazsın diye kendime kızıyorum ama bizimki de böyle böyle geçecek heralde :) acınızdan beslenmiyorum hepimizin geçsin bir an önce ama tek olmadığımı gördükçe de normalleştiriyorum valla yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor
Sizin 4. Dü dimi allah kolaylik versin insaAllah. Benim bu sene okul saati erkene alindida cok sukur esim goturuyor coculari cikamam yoksa. Allah razi olsun insaAllah hersey güzel olucak. Bana moral oldunuzBenim 3.cok guzel uyuyordu. Gaz saati vardi 11 den 12 ye kadar agluyordusonra gece uykusuna giriyordu. Simdi daha zor geliyor. Sabah kalkip cocuklara okula hazirlayip goturuyorum cunku bence senin cok guzel gecer. Abilerine birakip dinlene bilirsin , yemek yapabilirsin. Hic uzulme. Rahat rahat buyut. En fazla sürecegi 3 sene olsun yine rahatina donersin. Miss melek kokusu yeter bunlari düsün , mide bulantilarinin sonunda cok guzel bir mutluluk var
11 Kasım benim canım, senin benden önceymiş. Umarım mutlu ayrılırız muayenedenBen 4 Kasımda gidicem, sen ? 21+1 oluyor. Ya konuşuyor da atıyorum böbrek 5mm, mide 10mm onları söylüyorasistan da rapora giriyor söylediklerini, en son hani böyle genel yorumlama yapıyor. Saydıklarında bir sıkıntı varsa sayarken onuda belirtiyor, bak böyle olmamalı yada normallerde bişi demiyor :) yani pek konuşkan değil ama itici ve rahatsız edici bir yaklaşımı da yok. ben öyle algılamadım en azından.
Evet, eşini de alıyorlar içeri. İbrahim Bildirici'yi hiç duymadım. Ama Recep Hoca Çapa Tıp fakültesi perinatoloji bölümünün bölüm başkanı Türkiye'de perinatoloji alanında öncülük etmiş biri, için rahat olsun. :)11 Kasım benim canım, senin benden önceymiş. Umarım mutlu ayrılırız muayenedeneşim de gelecek, içeri alır değil mi? Sen daha önce gitmişin ya bilirsin belki? Bana doktorum 2 kişi önerdi. Nedense sadece Recep beye baktım, içimden öyle geldi. Diğer önerdiği kadını arastırmadım bile. Bazen bi his oluyor. Sonra burada yazanlardan iyi olduğunu öğrendim. Ben normalde perinatolog olarak acıbadem ibrahim bildiriciyi duymuştum iyi diye.
Ay keske benimkileride esim goturuyor olsaydi. Dayanabildigim yere kadar goturecegim . Bebek dogunca nasil olur bakalimYa senindemi devam ediyor. InsaAllah hepimizin gecer kuzum. Tukuruk yutamamak beni en cok mahveden. Ben 3 4 gun kotuyum 1 gun fln yutuyorum tukurugu. InsaAllah unutcaz bu günleri yalnız deilsin canim
Sizin 4. Dü dimi allah kolaylik versin insaAllah. Benim bu sene okul saati erkene alindida cok sukur esim goturuyor coculari cikamam yoksa. Allah razi olsun insaAllah hersey güzel olucak. Bana moral oldunuz
Yaa bende çok beğeniyorum bunları bu takımda çok güzelmişBende bu tarz bir takım düşünüyorum kızlar Eki Görüntüle 2940878
bence çok güzel şifonyer var komidin var zatennn bende trendyoldan bu tarz bakıyorum ya bunun fiyat neymişşşKızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözümeÇok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
Civilden bakmış eşim 3600 fiyatıbence çok güzel şifonyer var komidin var zatennn bende trendyoldan bu tarz bakıyorum ya bunun fiyat neymişşş
Civilden bakmış eşim 3600 fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?