2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun canım inşallah değildir normal grip semptomları da o tarz olabiliyor dualarım seninle

Canım nezle durumun varsa, normal gripte de koku gidiyor bazen. Şimdi en kötüsünü düşünme sen. Umarım negatif cıkar. Haber ver bize de

ah canım çok çok geçmiş olsun inşallah negatifsindiiir güzel haber bekliyoruz senden

Şu an normal grip de inanılmaz yaygınmış. Gripte de koku gidiyor. İnşallah öyledir canım.

Öpecek adam arıyorlar cidden. Şu memlekette özel sağlık sektörü asla aç kalmaz. Elemanını asgariden çalıştırır ama insanlari somurup ceplerini doldurur...

Bende bu seti beğendim ama terlikte çiçek istemiyorum onun yerine bebek yastığına koydurmayı düşünüyorum sizce çok mu çiçekli
Guzelmis takim , sadece tulumun kenarindaki güpur varya , bebegi cok bunaltiyor. Emzirmye calisirken filan . Tamamen diktire bilirsiniz ama kalkiyor filan. Abimin kizinda vardi buna bebzer takim , anne sezaryendi birde , bizde bunalmistik bebekte ama dikilirse belki kalkip rahatsiz etmez.

Ya senindemi devam ediyor. InsaAllah hepimizin gecer kuzum. Tukuruk yutamamak beni en cok mahveden. Ben 3 4 gun kotuyum 1 gun fln yutuyorum tukurugu. InsaAllah unutcaz bu günleri yalnız deilsin canim
Sizin 4. Dü dimi allah kolaylik versin insaAllah. Benim bu sene okul saati erkene alindida cok sukur esim goturuyor coculari cikamam yoksa. Allah razi olsun insaAllah hersey güzel olucak. Bana moral oldunuz

Merhaba ben çıktım bebekle ilgili hersey normalmiş bayagı ınceledı doktor devlet oldugu ıcın ben bırsey goremedım banada bebegınızle ılgılı sıkıntı goremedım bebegınız kız hayırlı olsun doktordan rapor alabılırsnz dedı doktora cıktım doktorda bebegı besleyen damalar asagıda plasenta prevıa olabılır ılerleyen zamanda yukarı çıkabılır ama bır perınatologun gormesını ıstıyorum dedı bana sevk verdı perınatolog ıcın bakalım yarın gıdıcem ınsallah doktorun dedıgı gıbı zamanla yukarı çıkar

11 Kasım benim canım, senin benden önceymiş. Umarım mutlu ayrılırız muayeneden eşim de gelecek, içeri alır değil mi? Sen daha önce gitmişin ya bilirsin belki? Bana doktorum 2 kişi önerdi. Nedense sadece Recep beye baktım, içimden öyle geldi. Diğer önerdiği kadını arastırmadım bile. Bazen bi his oluyor. Sonra burada yazanlardan iyi olduğunu öğrendim. Ben normalde perinatolog olarak acıbadem ibrahim bildiriciyi duymuştum iyi diye.

Evet, eşini de alıyorlar içeri. İbrahim Bildirici'yi hiç duymadım. Ama Recep Hoca Çapa Tıp fakültesi perinatoloji bölümünün bölüm başkanı Türkiye'de perinatoloji alanında öncülük etmiş biri, için rahat olsun. :)

Ay keske benimkileride esim goturuyor olsaydi. Dayanabildigim yere kadar goturecegim . Bebek dogunca nasil olur bakalim

Kızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözüme Çok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama

Eklentiler

• IMG-20211027-WA0003.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20211027-WA0004.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20211027-WA0005.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20211027-WA0006.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözüme Çok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
bence çok güzel şifonyer var komidin var zatennn bende trendyoldan bu tarz bakıyorum ya bunun fiyat neymişşş
3145 gördüüm favalmışıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…