2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım hiç temaslı oldugun biri var mıydı? Aşın var çok şükür, zaten olsan bile birkaç gündür gecmiş gitmiştir ağır semptomlar. Bizi haberdar et sonuçtan

İlk başka hastanede perinatolog a gidecektim içeriye eşim alinmiyordu 550 TL idi şimdi gideceğim yine esimi iceriye almıyor 650 hepsi böyle sanırım
Bu arada benimde 13 Kasım eşim kapıda bekliycek

Kızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözüme Çok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
Gardırop küçük gibi canim 1 yaşına gelince eşyaları çoğalır işe yaramaz hale gelmesin azıcık dolap büyük olmalı

Kızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözüme Çok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
Bence takım güzel görünüyor, çok küçük de sayılmaz dolabı. Bu takımı alırsanız beşiği kendi odasına mı koyacaksınız? Bu tarz beşik çok mantıklı ama ben yatak odamda yanıma koymayı planladığım için tercih edemiyorum

Ben odasına uzayan beşik yanıma da böyle bişey almayı düşünüyorum ya odayı ne zaman ayırırsam geçer artık

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-27-17-26-00-547_com.whatsapp.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 73
Ben odasına uzayan beşik yanıma da böyle bişey almayı düşünüyorum ya odayı ne zaman ayırırsam geçer artık
Bu modele gidip baktım birebir ayaklar ahşap olduğu için çok kullanışsızdı gıcır gucur sesler çıkarıyor onun yerine şunu aldık bu çok daha konforlu geldi bana. Manuel sallama özelleği de ayakların altına sallanma aparatı açılıyo

ay ben 1kya aldım bak indirime girmiş

Bakim ona da gerçi eşim trendyolu sevmez çok alıcı değil satıcı koruyan bir firma diye
Gardırop küçük gibi canim 1 yaşına gelince eşyaları çoğalır işe yaramaz hale gelmesin azıcık dolap büyük olmalı
Bende onda kararsızım çok küçük kalır mı dolap diye ben bi tık daha büyük dolap istiyorum gerçi koyacağımız yeri ölçmedik henüz
Yok yatak odasına koymayı düşünmüyorum beşik anne yanı var onu kullanıcam çok uzun yanımda tutmayı düşünmüyorum zaten gündüzleri beşiğine alırım geceleri yanıma alırım diyorum

Ay ikisi aynısı değil mi kız bunu attım sanıyorum bendee bunu da yine pompacı kızlar dedi indirim var e bebekte alın diye

Ay ikisi aynısı değil mi kız bunu attım sanıyorum bendee bunu da yine pompacı kızlar desi indirim var e bebekte alın diye
Yok ikisi farklı model. Bu Anne yanı için harika bişi bide kumaşı hışırtılı değil o yüzden tercih ettim ben de valla onlar dediyse bi bildikleri vardır at sepete 750ye 150 tl hediye çeki kazancan onla da bi eksiğini alırsın yine ordan

Evet canım benimde dün akşamdan beri arttı kol ağrım 3,4 gün sürer miş böyle.
Birkaç gün Çok fazla yormayın kendinizi

Kızlar bu takıma karar verdim sadece tulumda ki güpürleri iptal ettirdim yakasında olcak o kadar o zaman daha sade olur takı yastığında ki kurdeleyi de iptal ettirdim
Çok tatlı Yaptırdığın değişiklikler tam isabet olmuş bence ben hiç sevmiyorum bebekte güpürlü şeyler

Bende gece yanıma gündüz besige alicam

Dolap vs alırken ölçülerine bakin resme değil biz almıştık çok önceden boyutu öyle küçük geldi ki bakmamisiz

dira90 benım tavşancıgımda geldı poposu çok tatlı yaaa ellerine saglık kesene bereket guzel gunlerde gıydırırız inşallah yakından cok daha guzelmiş bu arada sen nasıl oldun

Eklentiler

• AF3B645C-3E5F-4F92-91A1-67802D02D5D1.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 8DD93BAF-B8EA-48D8-B92B-943ECDB2603E.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 76
Bende ege şehire gidiyorum arada

Bu arada yatak güzel bende öyle aldım büyüyen beşik büyüyünce cekmece aşağıya içine büyük yatak ile karyola oluyor
Yatağa bende bayıldım şifonyer ve dolap kafama takıldı dolap genişlik 105cm derinlik 44cm yükseklik 184cm bende ölçü gözü yok ya iyi mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…