Canım hiç temaslı oldugun biri var mıydı? Aşın var çok şükür, zaten olsan bile birkaç gündür gecmiş gitmiştir ağır semptomlar. Bizi haberdar et sonuçtanHanımlar ben 3 gündür bogaz ve kulak enfeksiyonuyla ugrasiyordum , dün gece nezle gibi olmaya basladim surekli bir hapsurma az oncede mandalina yedikten sonra koku almadigimi hissettim sanirsam bende covid oldum saat 6 dan sonra test olmaya gidicem insallah negatif cikar ..
İlk başka hastanede perinatolog a gidecektim içeriye eşim alinmiyordu 550 TL idi şimdi gideceğim yine esimi iceriye almıyor 650 hepsi böyle sanırım11 Kasım benim canım, senin benden önceymiş. Umarım mutlu ayrılırız muayenedeneşim de gelecek, içeri alır değil mi? Sen daha önce gitmişin ya bilirsin belki? Bana doktorum 2 kişi önerdi. Nedense sadece Recep beye baktım, içimden öyle geldi. Diğer önerdiği kadını arastırmadım bile. Bazen bi his oluyor. Sonra burada yazanlardan iyi olduğunu öğrendim. Ben normalde perinatolog olarak acıbadem ibrahim bildiriciyi duymuştum iyi diye.
Gardırop küçük gibi canim 1 yaşına gelince eşyaları çoğalır işe yaramaz hale gelmesin azıcık dolap büyük olmalıKızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözümeÇok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
Bence takım güzel görünüyor, çok küçük de sayılmaz dolabı. Bu takımı alırsanız beşiği kendi odasına mı koyacaksınız? Bu tarz beşik çok mantıklı ama ben yatak odamda yanıma koymayı planladığım için tercih edemiyorumKızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözümeÇok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
Bana da bunun sifonyeri küçük geldi.
ayy bak 300 de indirim var 2800e geliyooor boşver orayıı aynısı
Ben odasına uzayan beşik yanıma da böyle bişey almayı düşünüyorum ya odayı ne zaman ayırırsam geçer artıkBence takım güzel görünüyor, çok küçük de sayılmaz dolabı. Bu takımı alırsanız beşiği kendi odasına mı koyacaksınız? Bu tarz beşik çok mantıklı ama ben yatak odamda yanıma koymayı planladığım için tercih edemiyorum
Bu modele gidip baktım birebir ayaklar ahşap olduğu için çok kullanışsızdı gıcır gucur sesler çıkarıyor onun yerine şunu aldık bu çok daha konforlu geldi bana. Manuel sallama özelleği de ayakların altına sallanma aparatı açılıyoBen odasına uzayan beşik yanıma da böyle bişey almayı düşünüyorum ya odayı ne zaman ayırırsam geçer artık
Bakim ona da gerçi eşim trendyolu sevmez çok alıcı değil satıcı koruyan bir firma diye
ayy bak 300 de indirim var 2800e geliyooor boşver orayıı aynısı
Bende onda kararsızım çok küçük kalır mı dolap diye ben bi tık daha büyük dolap istiyorum gerçi koyacağımız yeri ölçmedik henüzGardırop küçük gibi canim 1 yaşına gelince eşyaları çoğalır işe yaramaz hale gelmesin azıcık dolap büyük olmalı
Yok yatak odasına koymayı düşünmüyorum beşik anne yanı var onu kullanıcam çok uzun yanımda tutmayı düşünmüyorum zaten gündüzleri beşiğine alırım geceleri yanıma alırım diyorumBence takım güzel görünüyor, çok küçük de sayılmaz dolabı. Bu takımı alırsanız beşiği kendi odasına mı koyacaksınız? Bu tarz beşik çok mantıklı ama ben yatak odamda yanıma koymayı planladığım için tercih edemiyorum
Ay ikisi aynısı değil mi kız bunu attım sanıyorum bendeeBu modele gidip baktım birebir ayaklar ahşap olduğu için çok kullanışsızdı gıcır gucur sesler çıkarıyor onun yerine şunu aldık bu çok daha konforlu geldi bana. Manuel sallama özelleği de ayakların altına sallanma aparatı açılıyo
ay ben 1kya aldım bak indirime girmiş
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi - ebebek
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Yok ikisi farklı model. Bu Anne yanı için harika bişi bide kumaşı hışırtılı değil o yüzden tercih ettim ben deAy ikisi aynısı değil mi kız bunu attım sanıyorum bendeebunu da yine pompacı kızlar desi indirim var e bebekte alın diye
Evet canım benimde dün akşamdan beri arttı kol ağrım 3,4 gün sürer miş böyle.Tetanoz enfeksiyonlardan anne ve bebeği korumak için canım senelerdir vurulan bir aşı o yüzden güvenerek yaptırdım ilk oğlumda da yaptırmıştım 2 doz bir sıkıntı olmadk çok şükür, bende dün ilk doz tetanozu oldum gündüz hiç ağrı yoktu akşam kolumu kaldıramaz hale geldim biraz vucüt ağrısı ve yorgunlukta yaptı uyudum geçti ama kol ağrısı daha devam ediyor :) covid aşısına maalesef benimde güvenim yok bir yanım ol diyor bir yanım güvenme içinde ne olduğu belli değil diyor Allah hepimizin bebişlerini korusun kendimizi korumamız lazım eşlerimizin de dikkat etmesi lazım ben zaten hep evdeyim dışarı çıkınca hijyene dikkat ediyorum çift maske ile geziyorum ama eşlerden bulaşma riski çok maalesef
Çok tatlıKızlar bu takıma karar verdim sadece tulumda ki güpürleri iptal ettirdim yakasında olcak o kadar o zaman daha sade olur takı yastığında ki kurdeleyi de iptal ettirdim
Bende gece yanıma gündüz besige alicamBakim ona da gerçi eşim trendyolu sevmez çok alıcı değil satıcı koruyan bir firma diye
Bende onda kararsızım çok küçük kalır mı dolap diye ben bi tık daha büyük dolap istiyorum gerçi koyacağımız yeri ölçmedik henüz
Yok yatak odasına koymayı düşünmüyorum beşik anne yanı var onu kullanıcam çok uzun yanımda tutmayı düşünmüyorum zaten gündüzleri beşiğine alırım geceleri yanıma alırım diyorum
Bu arada yatak güzel bende öyle aldım büyüyen beşik büyüyünce cekmece aşağıya içine büyük yatak ile karyola oluyorKızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözümeÇok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
BornovaGaziemirde ki e Bebek olabilir orda bir sürü bebek mağazası var yorulunca da optimumda bi yerde oturabiliriz yada siz nerde isterseniz uyarım ben bornova da oturuyorum siz nerelerde oturuyorsunuz?
Bende ege şehire gidiyorum aradaSen kendine dikkat et canım ya ev temizlenir o sorun değil
Ne saçma sen ne zaman randevu aldıysan o zamanki fiyattan olması lazım herkes çakal olmuş ya yazık
Canım sen o anın tadını çıkar uzun uzun görüyorsun bebişi zaman hızlı akıyor doktor sesli söylüyor zaten nasıl durumu diye
Ben özele gidiyorum ege şehir e
Yatağa bende bayıldım şifonyer ve dolap kafama takıldı dolap genişlik 105cm derinlik 44cm yükseklik 184cm bende ölçü gözü yok ya iyi mi sizceBu arada yatak güzel bende öyle aldım büyüyen beşik büyüyünce cekmece aşağıya içine büyük yatak ile karyola oluyor
Bizim aile hastanemiz gibi oldu orası eşim orda ameliyat oldu ben aşılamayı orda oldumBende ege şehire gidiyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?