Aşılaman ilkinde tuttu mu canım normalde bi sıkıntın var mıydı?Bizim aile hastanemiz gibi oldu orası eşim orda ameliyat oldu ben aşılamayı orda oldumaşılama yapan doktor gitti ama şuan devam ettiğim de iyi memnunum
Güle güle giyinsin canım benim.Ates düştü sanki biraz.Ama titreme baş ağrısı mahvetti.Normalde çok nadiren hasta olurum ben ama bu asi beni devirdi resmen.dira90 benım tavşancıgımda geldı poposu çok tatlı yaaa ellerine saglık kesene bereket guzel gunlerde gıydırırız inşallah yakından cok daha guzelmiş bu arada sen nasıl oldun
Hepsi çok güzel canım güle güle kullansın.Bende bu puset örtüsünün pembesini görmüştüm bayildim yaAy geldi bizim settt çok beğenmek çok mutluluk ve çok tavsiye
Bende pkos var eşimde varikosel ameliyatı olmuştu sperm sayısı ve hızı az ikincide tuttu ilk iğneden sonra olmadı ikincide olduAşılaman ilkinde tuttu mu canım normalde bi sıkıntın var mıydı?
Geçmiş olsunBende pkos var eşimde varikosel ameliyatı olmuştu sperm sayısı ve hızı az ikincide tuttu ilk iğneden sonra olmadı ikincide oldu
Eşimin ameliyattan önce 800bindi sperm sayısı aşılama yaparken 17m toplamdı 5m temizlendikten sonra kalan çok şükür Allah isteyen herkese versin düşmanıma bile dua ediyorum bu konudaGeçmiş olsunçok şükür tutmuş. Benim eşimde de başlangıcı vardı sanırım normal olmuyodu aşılamada tuttu benimde
Çok güzelmiş seti sağlıkla kullan kuzuAy geldi bizim settt çok beğenmek çok mutluluk ve çok tavsiye
Ben de düşünüyorum bunlardan ama bizim mevsime uymayacak bir de hemen büyücekler ya gerek kalmayabilir battaniyeye dürüm yapcam ben deEki Görüntüle 2940983 yaa kızlar bunlar sizce de aşırı tatlı değil miiiii? Ama kaç kez kullanılır diye düşünüyorum fiyatı fazla geliyor bana
Insallah bıter hemen tum yan etkıler yarına bıseyın kalmaz inşallah bellı olmuyor işte ikinci doz bıraz sarsabılıyomus bununla gelsın gecsınGüle güle giyinsin canım benim.Ates düştü sanki biraz.Ama titreme baş ağrısı mahvetti.Normalde çok nadiren hasta olurum ben ama bu asi beni devirdi resmen.
Inşallah canım.Hic bukadar beklemiyordum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Insallah bıter hemen tum yan etkıler yarına bıseyın kalmaz inşallah bellı olmuyor işte ikinci doz bıraz sarsabılıyomus bununla gelsın gecsın
Cok gecmis olsun cnm simdi gördüm msjini inşallah zamanla yukari çıkar benim oglumda öyleydi yukari çıkmadı benimki son zamanlarda cok sıkıntı çekmiştim bol bol dinlen sana yürüyüş ve ayakta cok kalmak iyi degil cok dikkat et cnm ama senin inşallah düzelir yikari cikarMerhaba ben çıktım bebekle ilgili hersey normalmiş bayagı ınceledı doktor devlet oldugu ıcın ben bırsey goremedım banada bebegınızle ılgılı sıkıntı goremedım bebegınız kız hayırlı olsun doktordan rapor alabılırsnz dedı doktora cıktım doktorda bebegı besleyen damalar asagıda plasenta prevıa olabılır ılerleyen zamanda yukarı çıkabılır ama bır perınatologun gormesını ıstıyorum dedı bana sevk verdı perınatolog ıcın bakalım yarın gıdıcem ınsallah doktorun dedıgı gıbı zamanla yukarı çıkar
Ay hiç bişeymiş ya bizimki de 10 ama çeşme suyuAhahha viral reklam yapmışım resmen çaktırmadannnbizim lojman indirimli geliyo ya damacana 10 tl seve seve kullanıyoruz ondan
Tek doz aşım vardi , temasli kimsem yok 3 gindur raporluudum evde dinleniyordum biranda koku alma gidince sasirdim hemen test verdim bakalim sonucum ne cikicak merak ediyorumCanım hiç temaslı oldugun biri var mıydı? Aşın var çok şükür, zaten olsan bile birkaç gündür gecmiş gitmiştir ağır semptomlar. Bizi haberdar et sonuçtan
Hayırdır inşallah cnm gerçektede kolay bir doğumun olur olması gereken zamanda inşallah. lcwaikikide ben birşey bulamıyorum lovelette eskisi gibi değil. Ama bulvar avm var ordan buldum kışlık bir takımda annemlerdeyim eve geçtiğimde görüntü atarım mutlaka Battaniye alıcam begendim bir tane emzik burun aspiritörü gibi eksikleri hep kasımda alıcam.Yaa gönder cok merak ettimlcw da yok muydu indirim ? Ben cok severim loveleti karacada filan guzel bebek battaniyeleri vardi. Tabi sende o tarz malzemeler vardir . Gezip bakamiyrm burda kizlar durmuyor hic rüyamda erken dogum yapmistim. Ve cok kolay dogmustu , bende cok iyiydim. Bebegi gordum , o kadar tatliydi ki . Emzik emiyordu ayni rüyayi annemde gormüs bu sabah cok garip
Insallah canım çok saol alabılırsem pazartesı rapor alcam çalışırken dınlenmek pek mumkun olmuyor cunku haftada 2 3 gun ayaktayım malesefCok gecmis olsun cnm simdi gördüm msjini inşallah zamanla yukari çıkar benim oglumda öyleydi yukari çıkmadı benimki son zamanlarda cok sıkıntı çekmiştim bol bol dinlen sana yürüyüş ve ayakta cok kalmak iyi degil cok dikkat et cnm ama senin inşallah düzelir yikari cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?