2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizim aile hastanemiz gibi oldu orası eşim orda ameliyat oldu ben aşılamayı orda oldum aşılama yapan doktor gitti ama şuan devam ettiğim de iyi memnunum
Aşılaman ilkinde tuttu mu canım normalde bi sıkıntın var mıydı?

dira90 benım tavşancıgımda geldı poposu çok tatlı yaaa ellerine saglık kesene bereket guzel gunlerde gıydırırız inşallah yakından cok daha guzelmiş bu arada sen nasıl oldun
Güle güle giyinsin canım benim.Ates düştü sanki biraz.Ama titreme baş ağrısı mahvetti.Normalde çok nadiren hasta olurum ben ama bu asi beni devirdi resmen.

Bende pkos var eşimde varikosel ameliyatı olmuştu sperm sayısı ve hızı az ikincide tuttu ilk iğneden sonra olmadı ikincide oldu
Geçmiş olsun çok şükür tutmuş. Benim eşimde de başlangıcı vardı sanırım normal olmuyodu aşılamada tuttu benimde

Geçmiş olsun çok şükür tutmuş. Benim eşimde de başlangıcı vardı sanırım normal olmuyodu aşılamada tuttu benimde
Eşimin ameliyattan önce 800bindi sperm sayısı aşılama yaparken 17m toplamdı 5m temizlendikten sonra kalan çok şükür Allah isteyen herkese versin düşmanıma bile dua ediyorum bu konuda

Güle güle giyinsin canım benim.Ates düştü sanki biraz.Ama titreme baş ağrısı mahvetti.Normalde çok nadiren hasta olurum ben ama bu asi beni devirdi resmen.
Insallah bıter hemen tum yan etkıler yarına bıseyın kalmaz inşallah bellı olmuyor işte ikinci doz bıraz sarsabılıyomus bununla gelsın gecsın

Cok gecmis olsun cnm simdi gördüm msjini inşallah zamanla yukari çıkar benim oglumda öyleydi yukari çıkmadı benimki son zamanlarda cok sıkıntı çekmiştim bol bol dinlen sana yürüyüş ve ayakta cok kalmak iyi degil cok dikkat et cnm ama senin inşallah düzelir yikari cikar

Z zahrada ben de erikliye geçmeyi düşünüyorum geçen her zamanki aldığım damacanaya resmen çeşme suyu doldurup getirmişlerdi. Tiksindim dedim en iyisi erikli ona geçeyim
Ahahha viral reklam yapmışım resmen çaktırmadannn bizim lojman indirimli geliyo ya damacana 10 tl seve seve kullanıyoruz ondan

Canım hiç temaslı oldugun biri var mıydı? Aşın var çok şükür, zaten olsan bile birkaç gündür gecmiş gitmiştir ağır semptomlar. Bizi haberdar et sonuçtan
Tek doz aşım vardi , temasli kimsem yok 3 gindur raporluudum evde dinleniyordum biranda koku alma gidince sasirdim hemen test verdim bakalim sonucum ne cikicak merak ediyorum

Hayırdır inşallah cnm gerçektede kolay bir doğumun olur olması gereken zamanda inşallah. lcwaikikide ben birşey bulamıyorum lovelette eskisi gibi değil. Ama bulvar avm var ordan buldum kışlık bir takımda annemlerdeyim eve geçtiğimde görüntü atarım mutlaka Battaniye alıcam begendim bir tane emzik burun aspiritörü gibi eksikleri hep kasımda alıcam.

Insallah canım çok saol alabılırsem pazartesı rapor alcam çalışırken dınlenmek pek mumkun olmuyor cunku haftada 2 3 gun ayaktayım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…