2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada ben de erikliye geçmeyi düşünüyorum geçen her zamanki aldığım damacanaya resmen çeşme suyu doldurup getirmişlerdi. Tiksindim dedim en iyisi erikli ona geçeyim
Canım Munzur su var, Tuncelinin, bayisini bulursan ben 5 lt lik ondan alıyorum. İnternetten arastırmıştım degerleri bayagı iyiydi.
Tek doz aşım vardi , temasli kimsem yok 3 gindur raporluudum evde dinleniyordum biranda koku alma gidince sasirdim hemen test verdim bakalim sonucum ne cikicak merak ediyorum
Tek doz bile hiç olmamaktan iyidir canım. Bende aşı yok, bu ara bir covid korkusu geldi. Cesaret edersem olucam. Bize hemen yaz sonucunu, inşallah negatif çıkacak. ne işte calışıyordun? Kalabalık mı?

Ben kendim saglikciyim , ama hamile oldugum
İcin geri plana alındım hastalarlada temasim yok suan bakalim sonucum ne zaman cikicak merak ediyorum

Su arıtma kullanmıyor musun bana çok rahat geliyo 6 ayda 1 filtreleri değişiyor ohh mis
Bırsey soylıcem sok olabılırsnz hamılelıgımın basından berı arıtma cıhazımz olmasına ragmen kendıme ozel hazır su alıyorum cunku her arıtıcıdan su ıctıgımde ıshal oluyorum nedense

Annemde vardı o zaman kullanıyorduk aslında taktırsak fena olmaz hiç aklıma gelmedi ki
Valla bende burda alıştım samsunda musluktan içiyoduk gerçi hamileyken orda da şişe su içtiydim annem içirmedi musluktan
Hadi ya çok ilginç bende öyle bir sorun olmadı çok şükür zaten 3 aylık olana kadar hazır su içtim gibi bişey ilk ay zaten hamile gibi değilsin ikinci ve üçüncü ay samsundaydım hazır su oldu sonra izmir e dönünce filtreler değişti hatta eşim erken değiştirmeye dedi bende olsun hamileyim değişsin dedim

Ben sevmiyorum musluğun tadını midemi bulandırıyor zaten güvenmiyorum da çayımı da hazır suyla yaparım bişey kaynatcaksam anca çeşme suyundan kullanıyorum

Ay keske benimkileride esim goturuyor olsaydi. Dayanabildigim yere kadar goturecegim . Bebek dogunca nasil olur bakalim
Allah kolaylik versin sabah kalkmak bile zor. Dısarı cıkmak daha da zor.

Ben sevmiyorum musluğun tadını midemi bulandırıyor zaten güvenmiyorum da çayımı da hazır suyla yaparım bişey kaynatcaksam anca çeşme suyundan kullanıyorum
Ben yıkama harici her şeyi arıtmayla yapıyorum ketıla normal su katmadım mesela hep arıtma sıfır kireç var ketılda

Ph ı demekki miden kabul etmedi
Aynen olabılır
ya bızımde makıne yenı daha 6 ay olmamıştr daha ve çok guvenılır kalıtelı bır marka aldık ama hamılelıkte vucudum kabul etmedı demekkı

Aynen olabılır

ya bızımde makıne yenı daha 6 ay olmamıştr daha ve çok guvenılır kalıtelı bır marka aldık ama hamılelıkte vucudum kabul etmedı demekkı
Belki yeni diye alışma sürecindedir vücut hamilelik döneminde bünyemizde daha değişik oluyor normalde olsa sorun olmazdı belki
Derinlik 50 boy 200 genişlik 145 benim dolap olculerim 3 kapak 3 çekmeceli
Başka baktığım var onunda derinlik 40 genişlik 120 yükseklik 204 dü bide şifonyeride daha büyük. Eşimi kırmadan diğerini seçtirmem lazım ilk defa bebek için bi şeye heveslendi araştırdı muhtemelen fiyattan dolayı bu takımı seçti kırmak istemiyorum onu
Benim ketılda temiz demek ki çeşme suyunda kireç yok
Çok kireçli deniyo izmir suyu aslında banyo ve musluklar temizliyim o günü kireç lekesi oluyo deli ediyodu beni

Eşimde sıfır alicakti taksitle ben yok alma dedim letgodan dolap ve büyüyen beşik aldık
1250 TL verdim içinde yatak ve uyku seti dahil inan çizik bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…