Okul çok riskli canım, hala sürekli pcr alıyorlar mı?ben bugün cesaret topladım aşı olucam. öğretmenim okulda sürekli vaka çıkıyor daha bekletemicrm galiba
evet haftada 2 pcr oluyorum. az önce hem ocr hem aşı oldum. tabi 80 küsür öğrencim var.n95le ders anlatıyorum.kalbim sıkışıyor. hocam nefes nefese kaldınız diyolar.sağolasın .inşallah bir an önce sağlıcakla geçer bu günlerOkul çok riskli canım, hala sürekli pcr alıyorlar mı?
Ben bu sene calışmıyorum, korktum okuldan. Ücretli öğretmendim 3,4 okul geziyordum. Sınıf öğretmeni falan olsan hep aynı çocukların riski ama branş öğretmeni olunca sürekli baska sınıf. Anaokuldn, liseye kadar geziyorsun. Maskeyle de ders anlatmak çok zor, Allah yardımcın olsun. Ben normalde eve gelince konuşmuyordum, sesim çıkmıyordu yorgunluktan.
Evet orda miniço, tomurcuk var öğretmen evinin karşısında ve piazza avmde civilim var hm var çok yer var joker vardı kapandı sobe felan kapandı niyeyse mothercare kapandı yinede çok yer var lovelette mamino ve e bebek var bir iki mağaza daha var ama ben gitmedim henüz şimdilik aldıklarım işimi görür bakalım sonrasında internettende alabilirim diye düşünüyorum bakalımAnnemler geçen gitmiş lovelette hiç bişey yoktu diyo e bebek varmış sanırım oraya girmişler. Aslında fatih sultan da güzel şeyler olabilir orda baya bebek mağazası vardı ara sokaklarda
O kadardan bişii olmaz herhaldeValla ucundan bir ısırıkgerisini eşim yicekk
Yedim yedim 2 ısırık üstüne de akşam yaptım ince dilim mozaik pastaO kadardan bişii olmaz herhalde
Zamanini yakalamak gerekiyor isteAnnemler geçen gitmiş lovelette hiç bişey yoktu diyo e bebek varmış sanırım oraya girmişler. Aslında fatih sultan da güzel şeyler olabilir orda baya bebek mağazası vardı ara sokaklarda
Ya ayni annem gibi soyluyorsun ciddenÖnceki gün gitmiştim en son birşey bulamadım ben outlet olduğundan uygun olmasını bekliyor insanlar aslında diğer şubelerden pek farkı yok olanlarda ne bilim kullanılmış gibi yinede alışkanlık olmuş gidince bi bakıyorumbebek için bulvar avmde en çok çeşit birde e bebekte çok tatlı şeyler var ama kendimi durduruyorum tutumlu bir anneyim ben lovelette biraz daha çeşit olsa çok daha iyi olur çocukları üst kata oyun alanı var oraya bırakıp rahatça takılabilebilme şansımız var iyi oluyor.
O değilde kolostrum için çok erken ama benim gelmeye başladı desem sende varmı öyle bir durum henüz 5 aylığız 15 hafta felan var bir şaşkınım
Ben uyumama ragmen zor kalkıyorum. Tahmin edebiliyorum zorluğunu bebekle imkansiz zaten umarım bir çözüm bulursun bebek olunca. Rabbim kolaylık versin. Küçük kuzuyada sifa versinAmin canim , gercekten oylegece rahat bir uyku uyusak tamam ama , bu ara kucuk kizim hasta da oldu . Duzen hep bozuldu. Devamli uyaniyoruz
Hayırlı olsun canım, N95 le iyi bayılmıyosunevet haftada 2 pcr oluyorum. az önce hem ocr hem aşı oldum. tabi 80 küsür öğrencim var.n95le ders anlatıyorum.kalbim sıkışıyor. hocam nefes nefese kaldınız diyolar.sağolasın .inşallah bir an önce sağlıcakla geçer bu günler
Zamanini yakalamak gerekiyor istesenin aldiklarini merak ettim annenler cinsiyete ne dediler
Hiç bir güç beni çikolatadan ayıramaz saçını cımbızla tek tek yolarımGece gece baklava yapan yer var mıdır dedim benimkine, direk tatlı yasak dedi veto yedik
Dua edin benimki gibi aşırı disiplin hastası kocanız yok
Olsun canım ben anladım bana olmadığını
Komsum ben gotururum dedi , soylemesine bile mutlu oldumBen uyumama ragmen zor kalkıyorum. Tahmin edebiliyorum zorluğunu bebekle imkansiz zaten umarım bir çözüm bulursun bebek olunca. Rabbim kolaylık versin. Küçük kuzuyada sifa versin
Sende samsunda mi oturuyorsun ? Annenler mi samsunda ?Olsun canım ben anladım bana olmadığını
Canım ayni haftadayiz inan ben hissetmiyorum birşey Nutella yiyince hissediyorsun o zamanOturmuş kaşık kaşık nutella yiyom ben de çınar azıttı içerden aduket çekiyo yine
Ben samsunluyum evlendim izmir e geldim ama kalbim aklım samsunda alışamadım izmir e 3 sene oldu. Burda bişey bulamam samsunda ne nerde biliyorum her eksiği samsundan alıp izmir e getiriyorumSende samsunda mi oturuyorsun ? Annenler mi samsunda ?
Ah bu gurbetlik. Sen yine turkiye sinirlarindasin , ben Almanyaya geldimBen samsunluyum evlendim izmir e geldim ama kalbim aklım samsunda alışamadım izmir e 3 sene oldu. Burda bişey bulamam samsunda ne nerde biliyorum her eksiği samsundan alıp izmir e getiriyorum
Ben aynı ülkede bile çok hasret çekiyorum seni düşünemiyorum yaAh bu gurbetlik. Sen yine turkiye sinirlarindasin , ben Almanyaya geldimbende burda cocuklarla disariya cikamiyorum. Zaten fiyatlar aşiri artti . Samsundan aldim birseyler , annem kargo yapti burda 2 takim kiyafet parasina kargo geliyor. Bildigin yerler daha guzel gercekten
Bende zorlaniyordum , ilk sene devamli dönelim turkiyeye dedimBen aynı ülkede bile çok hasret çekiyorum seni düşünemiyorum yaAhh ahh o ilk seneler her gün ağlıyordum niye evlendim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?