2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yat dinlen. Magnezyum içtin mi?

Kötü denk gelmiş ya ağrım var de dinlen sen canım ya hamile kadından da hizmet beklemesin kaynanada

Ay kilo konuşulmuş ben de son 1 ayda her haftada 1 kgye yakın aldım neredeyse son gaz devam ediyorum tartı düz vites taktı gibiyoooo ama çok da sağlıksız besleniyor sayılmam ev yemeği yiyorum ekmek abartmıyorum gün aşırı tatlı yiyorum, sanırım bu tatlı yemeler yakıyor beni

Tatlı direk kilo oluyo galiba

Tatlıyı haftada 1 2 ye. Fazlası da zararlı. Kilo olmasa da şeker sorunu çıkarabilir.

Eki Görüntüle 2941200 biz bütçemiz doğrultusunda yarın bu aracı alıyoruz galiba. Port bebe olan modellerden istemediğime karar vermiştim, bu da çok uyguna düşmüş. Yarın ola hayrola diyorum
Şahsen denemeden alma derim. Onu 2 tekerli olan modeller sürerken baya çileden çıkarıyor insanı. Joie nin tek tekerlisi var ona bak derim.

Evet onlara dikkat etmiyorum mesela bari burdan kurtarayım dedim 4,5 ayda 6kg normal değil
Canım bende 52 ile başladım 56.9 diyordu dün kilom.. hayatımda 53 den çok kiloda olmadım boyum 160 sen normalde bendey de mi zayifsin.. bende normalde de yerim yani şimdide öyle

Canım bende 52 ile başladım 56.9 diyordu dün kilom.. hayatımda 53 den çok kiloda olmadım boyum 160 sen normalde bendey de mi zayifsin.. bende normalde de yerim yani şimdide öyle
Canım benim boy var 180 olduğum için çok zayıf duruyor. 50kgdum spora yazıldım 1 sene hardcore fitness yaptım 6kg aldım ama hepsi kas olarak çok güzeldi vucudum ta ki evlenene kadar Sonra sporu bırakınca hantallaşmaya başladım.

sağol canım. biontech oldum. evet efor sarferdiyoruz zor cidden maskeli. çalıştığım okul en disiplinli ve yoğun özel okullardan. sınav çalışması falan iş yükü çok. stresim bol . erken dönememek için doğumdam sonra olabildiğince geç çıkıcam izne . alışverişi internetten yapıyorum. ayaklarımda varis var zaten tabanlarıma kan oturmaya başladı. az kaldı inşşallah sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…