2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ayni haftadayiz inan ben hissetmiyorum birşey Nutella yiyince hissediyorsun o zaman
Yok canım normal zamanda da çok hareketli kıpır kıpır bazen sakinliyo iki tıktık yapıp adını çağırıyom uyanıyo hemen ben 17+3de hissetmiştim ilk dediğim gibi zayıflıktan olabilir ben de hiç göbek filan yoktu ama zaten doktorlar 20. Haftada hissedersin demişti bana da Seninde az kalmıştır hissetmene

Şeker yüklemesi yüksek çıkarsa ne olur?

Polihidroamnios; erken membran rüptürü , erken doğum , çocuğun eşinin erken ayrılması gibi problemler oluşturabilecek bir komplikasyondur. Kan şekerinin yüksek olması bebeğe giden kan akımında problem oluşturabilir. Bu durum bebekte eritrositlerin fazla olmasına neden olabilir.

Ben şekeri tatlıyı an itibariyle bıraktım kızlar

Şeker sadece tatlı yiyerek yükselmez ki yediğin yemeklerde kan şekerini yükseltebiliyor çok kalori almamak lazım

Maşallah ama demek kilo almaya müsait bünyen. Ben kilo almak için kendimi yırtıyodum ne yesem alamıyordum hamile kalınca biraz almaya başladım
Malesef çok çabuk kilo alırım genelde. Ama anlamadığım sadece karnım çıkıyo diğer yerlerimde bi değişiklik yok nereme alıyorum kilo anlamadım he bide göğüslerim 85 den 90 a çıktı o kadar

Gebeliktendir olsun öyle alman daha iyi benimde göğüsle karna gitti bide azcık suratım toparlandı 9. Ayda nası bişi olcam merak ediyorum

Gebeliktendir olsun öyle alman daha iyi benimde göğüsle karna gitti bide azcık suratım toparlandı 9. Ayda nası bişi olcam merak ediyorum
Bebek iyi olsunda doğduktan sonra dönerim diyete şimdi moralim bozulmasın diye pek düşünmemeye çalışıyorum gerçi evdeki tartı ile sağlık ocağının tartısı arasında 2 kilo fark var ben evde 2 kilo eksik çıkıyorum kıyafetler 2 kilo eder mi bilmiyorum. Doğumdan sonra veririm ya kafama koyunca veriyorum neyseki

Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun da kilo zaten sporla diyetle normale döner

Bim e gelen wee nin cam biberonları nasıl ?? Almayı düşündüm ama internette sızdırma yapıyor diye çok şikayet var kullanan var mı deneyimli anneler

Kızlar ağrı geçti demiştim ama 2 3 saattir yine aynı şiddetle olmaya başladı karın ağrısına yapıyor bu nedir ya kaynanamda bana geldi yatıya hem bu ağrıyı çekiyorum ben kaynanama hizmet etmek zorundsyım öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…