2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay süper yatak kardeşliği oldu Hayırlısı olsun canım. Evet eğimli duruşu var reflu yatağına dönüşüyor üyeliğine gelmiştir o sen kontrol et yine de kasım da aktif olacak

Aynen kesinlikle izin al ben umursamamistim cok fazlasiyla acisi cıktı benden sen dikkat edersen bisey olmaz inşallah
Şuan çok dıkkatlı oldugum soylenemez haluk levent konserıne geldımama oturarak ve uzaktan dınlıyorum şaka bır yana ınsallah yukarı çıkar yaaa yoksa zor gecer dedıgın gıbı

Tamam canım saol ordan bakayım o zaman . Kazandığım 150tl indirim kuponunu kullancam diye de +500daha alışveriş yapılır kesin

Yaptırıcam bir türlü fırsatım olması test vermeye şimdi geçti ağrı uzanınca sorun yok :)

Tamam canım saol ordan bakayım o zaman . Kazandığım 150tl indirim kuponunu kullancam diye de +500daha alışveriş yapılır kesin

onun linki de bu tatlış ya kesin kesiin fiyatları tavan yapıp 100 liralık şeyi 300e satıp 150 indirim yaparlar daha pahalıya almış oluruz

Ben daha minik bir şey alicam, mutfakta falan kullanmak için. Bunlar çok büyük. Zaten karyolasını yatak odamıza yanıma kurdurucam. 6.aydan sonra da kendi odasına geçeriz.
Ay nasıl uyku bastırdı.. bu saatte uykusu gelen var mı ya

G gumus82 kıyamıyorum fazla harcamalarına helede eş ailesinden bişey görmüyorken
İçinden gelmiş kendi almak istiyorlar sonuçta bir daha böyle mutluluk bulunmaz yaslaniyorlar..esimin ailesi oda almaz ufak tefek şeyleri alırlar..ailemin de durumu yok şuan ama onlarda ufak tefek şeyler alırlar bebek bu rızkı gelir yapanada sevap
Yaptırıcam bir türlü fırsatım olması test vermeye şimdi geçti ağrı uzanınca sorun yok :)
Canım bende bu ağrı ne diye doktora gitmem lazım her agrida gidemem 13 Kasım ayrıntılı var 650 TL o gün sorarım doktora ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…