ayyyy anne yanı kardeşliğiii aldım gitti kııız geldi mi sana buu atsana fotoo reflü yatağı özelliği falan da varmış eğimli de oluyomuş hiç indirim çeki meki bişey demedi alırken he 1 kasımda otomatik yüklenir dimi D
Ay süper yatak kardeşliği oldu Hayırlısı olsun canım. Evet eğimli duruşu var reflu yatağına dönüşüyor üyeliğine gelmiştir o sen kontrol et yine de kasım da aktif olacak
Ay süper yatak kardeşliği oldu Hayırlısı olsun canım. Evet eğimli duruşu var reflu yatağına dönüşüyor üyeliğine gelmiştir o sen kontrol et yine de kasım da aktif olacak
Şuan çok dıkkatlı oldugum soylenemez haluk levent konserıne geldımama oturarak ve uzaktan dınlıyorum şaka bır yana ınsallah yukarı çıkar yaaa yoksa zor gecer dedıgın gıbı
Bende başlangıcı çıkmıştı bir gecelik suya karıştırılan ilaç verdi bu geçirir dedi..Am bebek ayakları vajinada tekme atıyor batma ondan dedi herkesin farklı olabilir muayenede bir sor test yaptır istersen
Şuan çok dıkkatlı oldugum soylenemez haluk levent konserıne geldımama oturarak ve uzaktan dınlıyorum şaka bır yana ınsallah yukarı çıkar yaaa yoksa zor gecer dedıgın gıbı
Ben daha minik bir şey alicam, mutfakta falan kullanmak için. Bunlar çok büyük. Zaten karyolasını yatak odamıza yanıma kurdurucam. 6.aydan sonra da kendi odasına geçeriz.
Ay nasıl uyku bastırdı.. bu saatte uykusu gelen var mı ya
İçinden gelmiş kendi almak istiyorlar sonuçta bir daha böyle mutluluk bulunmaz yaslaniyorlar..esimin ailesi oda almaz ufak tefek şeyleri alırlar..ailemin de durumu yok şuan ama onlarda ufak tefek şeyler alırlar bebek bu rızkı gelir yapanada sevap