mutfakta salonda falan şu sallanan ana kucağı var ya ondan alayım diyorum ama 2. el alabilirim ya çok pahalılaaar çokkkBen daha minik bir şey alicam, mutfakta falan kullanmak için. Bunlar çok büyük. Zaten karyolasını yatak odamıza yanıma kurdurucam. 6.aydan sonra da kendi odasına geçeriz.
Ay nasıl uyku bastırdı.. bu saatte uykusu gelen var mı ya
Oturmuş kaşık kaşık nutella yiyom ben de çınar azıttı içerden aduket çekiyo yineBen daha minik bir şey alicam, mutfakta falan kullanmak için. Bunlar çok büyük. Zaten karyolasını yatak odamıza yanıma kurdurucam. 6.aydan sonra da kendi odasına geçeriz.
Ay nasıl uyku bastırdı.. bu saatte uykusu gelen var mı ya
Yok ya sallanan almicam ben. Doktorlar sallanan şeylerden uzak durun, bebekler uyumuyor bayildiklari için uyuyorlar saniyorsunuz diye açıklama yaptı.mutfakta salonda falan şu sallanan ana kucağı var ya ondan alayım diyorum ama 2. el alabilirim ya çok pahalılaaar çokkk
cin gibiyim ya uykuyla hiç aram yok hiççç
Oturmuş kaşık kaşık nutella yiyom ben de çınar azıttı içerden aduket çekiyo yine
Hadi canım yasak mıAhhahah afiyet olsun. Fazla yeme ama, ben bugün eşimden ambargo yedim, çikolata yasak diye
Ay dedim yemiyorum zaten
YasssakkReklamlarda Kokereç yiyorlardışuana kadar canım hiçbişi istememişti ama şuan Kokereç yemek istiyorum yanında da midye
ya benimki de sanki kendini sağdan sola fırlatıyo takla atıyo bugün yine baklavaları götürdüm kudurdu çocuk yedi kafayı allahım bu ne güzel şey diyeOturmuş kaşık kaşık nutella yiyom ben de çınar azıttı içerden aduket çekiyo yine
Şekeri yukseltiyormus o yüzden zararlı fazla yeme.Hadi canım yasak mıayyy hayır lütfen olmasın
Kız gece gece baklavayı nerden bulam benya benimki de sanki kendini sağdan sola fırlatıyo takla atıyo bugün yine baklavaları götürdüm kudurdu çocuk yedi kafayı
Ben de hiç şerbetli tatlı istemiyom. Yicem o popişiniya benimki de sanki kendini sağdan sola fırlatıyo takla atıyo bugün yine baklavaları götürdüm kudurdu çocuk yedi kafayı
Deme yaŞekeri yukseltiyormus o yüzden zararlı fazla yeme.
Canım doktor izin almış bugün sabah aradılar . Yarına kaldı randevu
benim günde 2 çikom var rahat ya üstüne de şerbetli bişeyler gelirse ohh cilaBen de hiç şerbetli tatlı istemiyom. Yicem o popişinimeydanı bol buldu tek kale maç yapıyo demek ben daha da çok hissediyorum artık üstten bakınca bile görünüyor
Deme yatamam yemiyim benim şeker filan herşey normaldi ondan yiyeym dedim
Şeker yüklemesi yapılacak ya, hos benim şeker diplerde zaten deBen de hiç şerbetli tatlı istemiyom. Yicem o popişinimeydanı bol buldu tek kale maç yapıyo demek ben daha da çok hissediyorum artık üstten bakınca bile görünüyor
Deme yatamam yemiyim benim şeker filan herşey normaldi ondan yiyeym dedim
Canım doktor izin almış bugün sabah aradılar . Yarına kaldı randevu
Canım ya aşk nda şöyle bı durum var geçen ayda başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım. İki ay oldu nerdeyse Bnm doktir yok . Eşi koronadan yoğun bakımda demişlerdi . . Ama bu kadar uzun izinli olunca aklıma kötü kötü şeyler geliyor . İnsallahiyilesmistir bı sıkıntı yokturAcil bir işi çıkmistir umarım, bazıları keyfi alıyor, sinir oluyorum. Hastayı da mağdur ediyorlar.
Ayyy bak üzüldüm, umarım iyilesmistir. Allah şifa versinCanım ya aslinda şöyle bı durum var geçen ayda başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım. İki ay oldu nerdeyse Bnm doktir yok . Eşi koronadan yoğun bakımda demişlerdi . . Ama bu kadar uzun izinli olunca aklıma kötü kötü şeyler geliyor . İnsallahiyilesmistir bı sıkıntı yoktur
benim günde 2 çikom var rahat ya üstüne de şerbetli bişeyler gelirse ohh cila
şeker yüklemesinde komaya giricem o kesin
Valla ucundan bir ısırıkYasssakk
yok aşkım ondan değil sonucu görünce bunca tatlıya şekereYok yok bir ssy olmaz, sen o yüklemeden daha çok şeker tuketiyorsun
Ay aranızda tek kilo almayan ben kaldım galiba
Hahahah ben hala aynıyım. Hamilelikten önce öküz gibi kilo aldığım için hala onlarla besleniyor vücut galibayok aşkım ondan değil sonucu görünce bunca tatlıya şekereD
gidip tartıldım 52 olmuşum her akşam yarım kilo almaya başladım galibad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?