2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar günaydın pazartesi gününden beri bebeğin çok hissedemiyorum normal mi bu
Günaydınn bu dönemler de çok hissedememek normalmiş diye biliyorum canım yine yanlış yönlendirmek istemem istersen doktoruna da bi sor. Sadece bu haftalarda uyku sürelerinin uzun olduğunu okumuştum

Günaydın canım. Dün fırsat bulup bakamadım sayfalar yine epey birikmiş. Detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey yolunda 1 saate yakın sürdü bebeğim 406 gr 24 cm. Kasık ağrılarım oluyodu hepsine normal bebek büyüdükçe lifler geriliyo ondan oluyo dedi. Tetanoz aşısını da olmamı istedi ama ben hala kararsızım aşılara güvenim yok hiç

Bu arada bebek hareketlerini hissetmediğimi söyledim 3 haftaya anca hissedersin şu an çok küçük hissetmemen normal dedi rahatlatmak için mi öyle söyledi bilmiyorum ama benim yaramaz 1 dk durmadı yerinde kıpır kıpır 1 saat oynadı durdu ve ben bu sırada da hiçbir hareketi hissetmedim

bir şaşırdım yani. Normalde 7. Ayda başlıyor benım ilkinden beri değişik geldi. Yurt dışında yaşadığını hatırlıyorum. Ortada lcw yokmu şöyle baka baka dokuna dokuna almakta güzel oluyor. Anneanneler çok hevesli oluyor benım annemde öyle bayılır bebek alışverişine. Bizim zamanımızda nerde bu kadar çeşit diye diye. Bir sürü şey alır bebek çantama taktı benımkı 3 çocuk büyüttü çok iyi bir markadan almıştım onu beğenmiyor ben hala eve geçemedim hafta sonuna geçerim muhtemelen. Kızların öğretmenleri izinli olduğundan okulları yok fırsatı değerlendiriyorum.

2 gün kıpır kıpırdı benimde bebem sonra iki gun neredeyse duymadim bir hareket birde kötü şeyler okumustum ama öteledim sürekli kötüyü düşünmedim konustum oksadim karnımı çıt yok. Dün açtım klasik müzik ses ver diye yalvardim resmen.. Şimdi duyuyorum cok şükür. Başka yazilar okudum 23 ve 24 haftadan sonra en ufak hareketini bile hissedebilirmisiz acele ediyoruz biraz arada duymayinca endiselenmemek gerekmiş..

ayy gözyaşlarım pıııt geçmişe gittim bugün çoğumuzun ilk zamanlarına baktım çok duygulandım

Günaydınn bu dönemler de çok hissedememek normalmiş diye biliyorum canım yine yanlış yönlendirmek istemem istersen doktoruna da bi sor. Sadece bu haftalarda uyku sürelerinin uzun olduğunu okumuştum
Canım çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serptin 2 saat arayla dinlemeye çalışıcam olmadı görüşücem doktorumla inşallah uyuyodur :)

Aynı şey bende de oluyor. Geçen hafta çok hissetmiştim. Şimdi minik pıt pıt oluyor ama gaz mı bebek mi onu bile anlamıyorum. İnternette 26.haftadan önce düzenli hissetmezsiniz yazıyor. 1 hafta hissedip 1 hafta hissetmemek normalmiş. Bilemiyorum :)

Canım çok teşekkür ederim. Doğru diyorsun birazda biz evham yapıyoruz sanırım 2 saat ara ile takip edicem inşallah uyuyordur :)

ohh biraz olsun rahatladım yazılarınız ile :) çok teşekkür ederim allahın izni ile bi sıkıntı yoktur inşallah :)

Ah canim ne güzel selvi boylusun ondan 50 kilo hissedersin tâbi 160 boya 52 ile başladım ben kısa boy
Ay keşke keşkeee
Burası olmasa 2 günde bir acillik olup şuram şöyle oldu buram böyle oldu diye ayılıp bayılırdım okudukça normal diyorum her şeye
Aynen benzer şeyleri yaşayanlar sayesinde tamam normal deyip sustum çok sevdim burayı yoksa ne yapardık

Olabilir canım. Bende geçen hafta 2 gün hiç hissetmedim bebeğimi. Doktor randevum vardı bebiş kıpır kıpırdı. Durumu doktora söylediğimde yoğun bir tempodaysan hissetmemiş olman normal dedi.

Günaydın kızlar geçen cumartesi ferro sanola başladım bütün dengemi alt üst etti kabızlık ve koyu renk dışkı.. bu ilacı kullanan arkadaşlar bu yan etkiler sonradan geçiyor mu yoksa ilacı kullandığım sürece benimle devam edecek mi psikolojim bozuldu
Ve salı günü tetanoz oldum ben hayatımda böyle bi kol ağrısı görmedim ikinciyi hangi cesaretle olucam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım doktor 2 doz mu verdi? Bana tek doz yeter demişti en son bundan 10 yıl önce yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…