2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canım doktor 2 doz mu verdi? Bana tek doz yeter demişti en son bundan 10 yıl önce yaptırmıştım
Sağol canım aslında tek değil 4 ya da 5 doz olması lazım şu an tam hatırlayamadım ikincisi için de en az 4 hafta sonra gel dedi. Bir de dozlarını tamamlamazsan sonraki hamileliklerde tekrar tekrar istiyorlarmış bi sor istersen doktoruna

Günaydınn, ferplex demir şurubu içiyoruö kabızlık sorumum geçti. Tüm demirler koyu renk dışkı yapıyor o normal

Canım aynı kan ilacı beni de çok kötü yapmıştı hatta buraya da yazmıştım. Daha sonra sidefer diye bir kan ilacına başladım toz şeklinde tadı kolalı hariboya benziyo ve hiçbir yan etki göstermedi yaklaşık 10 gündür kullanıyorum tavsiye ederim

Bilmiyordum onu ama benim doktorumla görüşmem taa 24. Haftada olmazsa asistanına mesaj atayım sağol canım

Günaydın kızlar . 2. Doz aşımı olacagım biraz tedirginlik ve korku var bende olan arkadaslarda herhangi bi etki oldumu

Şahsen denemeden alma derim. Onu 2 tekerli olan modeller sürerken baya çileden çıkarıyor insanı. Joie nin tek tekerlisi var ona bak derim.
Aynen denicez inşallah varmış Ümraniye ebebekte, tek tekerliler bana da hoş görünmüştü oradaki çalışan şikayet aldık 2 3 tane ddi ya aklımı karıştırdı

Doktoruma bir sonraki gidişimde danışayım canım çok teşekkür ederim

İlk doz tetanoz aşımı oldun kizlar. Şimdilik pek ağrı yok gibi. İnslalah da olmaz. Kalp atışına falan baktı ebe, kilomu falan aldı.
Bende dün tetanoz aşısı oldum. Dün bir şey yoktu ama bugün hafif kol ağrısı ve baş ağrısı oldu bende

Ben de 4,5 ayda 6-7 kilo almışım. Boyum 170. Doktor çok dedi

Ben de 6 kilo aldım 4.5 ayda. Doktorum çok iyi daha ne olsun rahat ol dedi bence şu kilo işini çok kafaya takmayın. Bir yerden sonra yesek de alıcaz yemesek de. Biraz sınırlandırmak lazım sadece

Ürünü şimdi inceledim canım 2 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Küçük olması bir sorun oluşturur mu ? Bime katlanmayanı geliyor yarın 3lü alınca o da yaklaşık 60 TL
Bilmiyorum kuzum kucuk olmasi bi sorun mu sadece dikkatimi çekti. Benim icin illa katlanır olmasi bi ozellik degil yerim var evde. Evet biminkine bakicam yarin bulursam ama cok legen vari duruyo seffaf bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…