2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Olabilir canım. Bende geçen hafta 2 gün hiç hissetmedim bebeğimi. Doktor randevum vardı bebiş kıpır kıpırdı. Durumu doktora söylediğimde yoğun bir tempodaysan hissetmemiş olman normal dedi.
İnşallah öyledir canım ya :) bende uyuduğunu düşünüyorum artık iş de biraz tempolu bu sıra ondan dediğin gibi hissetmemiş olabilirim :)

Temizse bi ısırıktan bişey olmaz nefsin körelsin
Yedim canımmm .ama bu reklamlarda dizilerde ardı ardına çıkanlar beni benden almaya başladı hepte böyle Kokereç midye işkembe çorbası zaten çok severdim bu aralar hep canımın istedikleri bunlar nedense

Ben önce kıyafetsiz sonra elime kıyafetlerimi alıp tartıya çıkıyorum kafayı bpzdum kiloyla tabi önce bebişlerin sağlığı ama sonrada o kilolar da kalmasın bizde .neyseki yaza kadar vermiş oluruz inş emzirme döneminde de abartıp yemezsek

Bilmiyorum kuzum kucuk olmasi bi sorun mu sadece dikkatimi çekti. Benim icin illa katlanır olmasi bi ozellik degil yerim var evde. Evet biminkine bakicam yarin bulursam ama cok legen vari duruyo seffaf bilemedim
Ben de aynı fikirdeyim aslinda görsel olarak trendyoldaki güzel görünüyo ama sen diyince dikkatimi çekti küçüklüğü

Alakası yok canım aslında tatlı can çekiyor ama az yiyelim sebze yiyelim
Azalttım zaten şu son 3 ayı minimum tatlıyla geçirsek iyidir
Ayy sabah oldu sanki hala var öyle bi gaz sancısı var ki karın kasık ve aşağılarda geziyor ağrı
Özel bi nedeni mi var geldi kaynanan
Kızlar günaydın pazartesi gününden beri bebeğin çok hissedemiyorum normal mi bu
24 haftadan sonra düzenli hissetme bekleniyor canım sıkma canını daha var zamanı
Benim azaldı sanki bu ara rengi normal gibi arada gene koyulaşıyo ama genelde normal galiba vucüt alıştı ilaca. Benimde 2. günü tetanozun kolumu kımıldatsam ağrıyo gece uyuyamıyorum sola yatsam kol ağrısı sağa yatsam içim huzursuz
Geçmiş olsun canım doktor 2 doz mu verdi? Bana tek doz yeter demişti en son bundan 10 yıl önce yaptırmıştım
Önceden yaptıranlarda işleyiş farklı sanırım ben hiç yaptırmadım mesela
Hangisi ile devam ediyorsun
Dilay gökdeniz le devam ediyorum aygün akbarova vardı o doğum yaptı benim aşılamadan sonra izne çıkmıştı sonrasında bakü ye gitmiş
Bende dün tetanoz aşısı oldum. Dün bir şey yoktu ama bugün hafif kol ağrısı ve baş ağrısı oldu bende
Kola dayandım da ben başa dayanamadım parol içmiştim ama kolumda beni çok zorladı dün akşam bugün 3. gün bakalım ne olcak
Yemek yemeye fırsat bulur muyuz onu merak ediyorum ben ben açlığa dayanırım ama uykusuzluk zorlar yemek yicem zamanda uyurum yani

Komsum ben gotururum dedi , soylemesine bile mutlu oldum Rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin insallah . Komsu cok onemli
Hemde nasıl önemli bende aynı ülkede gurbetteyim plan yapip duruyorum aniden dogurursan oglanları napiyik diye yok burda gönülden kucaklayak yakinik lafda varda. Rabbim sevdigi kullarıyla bizleri dost etsin insaAllah

Canım ben napiyim daha hiçbisey hissetmedim ki

ohh biraz olsun rahatladım yazılarınız ile :) çok teşekkür ederim allahın izni ile bi sıkıntı yoktur inşallah :)
Aynı sorun bende de var. Kıpır kıpırdı. 2 gündür tık yok, konuşup harekete gecirmeye calışıyorum ama hiç bir pıt yok:) demek düzensizlik normalmiş sevindim.

ohh biraz olsun rahatladım yazılarınız ile :) çok teşekkür ederim allahın izni ile bi sıkıntı yoktur inşallah :)
Canım bende endişeliyim hiç duymadım yada pıt pıt duyduğum gaz dedim yani emin olamadım tekme atsa sabah akşam ben burdayım dese istiyorum ama bunu okumuştum 24 haftaya kadar hiç hissetmemek yada düzenli hissetmemek normalmiş

Yıllardır yapılan bir aşı tetanoz, okul zamanında yapıldı. Hiç bekletme yaptir. Aşılar denenmeden insanlara yapılmıyor zaten. Bebeğin bağışıklığı için de aşırı önemli. Kaldı ki doğdugunda bir sürü aşısı olacak.

Aynen öyleymiş sordum ben de bugün. 2 tanesi hamileyken, 3 tanesi doğduktan sonraymis.

Hissedersin 1 2 haftaya merak etme :) ben de 18 19narasi hissetmistim ufak ufak. Şimdi halay çekiyor belli saatlerde

Hissedersin 1 2 haftaya merak etme :) ben de 18 19narasi hissetmistim ufak ufak. Şimdi halay çekiyor belli saatlerde
Canım sen günde kaç kere hissediyorsun, o hareketleri hissetmenin belirli bir düzeni var mı sende mesela gözlemlediğin? Aynı seninle günlerimiz sanırım merak ettim sende nasıl diye

evet canım ya bende biraz araştırdım öyleymiş ama ister istemez tedirgin oluyoruz malesef :)

Canım sen günde kaç kere hissediyorsun, o hareketleri hissetmenin belirli bir düzeni var mı sende mesela gözlemlediğin? Aynı seninle günlerimiz sanırım merak ettim sende nasıl diye
Şu an oynuyor tekme tokat ne bulursa
Gece 3-5, sabah 9-10, gündüz 1-3, akşam 8-10 arası oynuyor bizimki.

evet canım ya bende biraz araştırdım öyleymiş ama ister istemez tedirgin oluyoruz malesef :)
Aynen öyle 24den sonra hissetmezseniz mutlaka doktorunuzla görüşün.
Hatta bizimki paso uyuyordu ultrasonlarda
Doktor uyandırana kadar uğraşıyordu gene uyanmiyordu da, ben gülüyordum ya da oksuruyordum, öyle uyaniyordu

ahahah yerim yaaa :) sağlıkla kavuşalım yavrularımıza yaaa hemen doğsun istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…