2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaşlar dikkat ediyim dedikçe kendimi daha çok yerken buluyorum ya yedikce oynuyo oğluşum o da hoşuma gidiyo
Ay bu aynı ben napcaz böyle açken de oynuyo mama istiyo diyorum yedikten sonra da kıpır kıpır durmuyo bu ara ben sağdan sola dönerken daha net hissediyorum karnımı da alıp çeviriyorum elimle yoksa kalıyo o tarafta

Şu an oynuyor tekme tokat ne bulursa
Gece 3-5, sabah 9-10, gündüz 1-3, akşam 8-10 arası oynuyor bizimki.
Neredeyse aynı bizimkilerin düzenleri gündüzleri bazen halay çekiyo gibi, bazen ufak pıt pıt şeklinde. Akşamları daha net hissediyorum ama sanırım. Herhalde daha hareketsiz oldugum, dinlenme modunda oldugum için diye düşünüyorum

Bizim hediyemiz geldiiii teşekkür ederiiiiiz teyzoşuu artık organizerimiz vaaarrr N nursel2608
Ayy bunlar cok tatlı güle güle kullan minnoş rengide süpermiş
Aynen kuzum sola dönünce bi ağırlık gibi benle geliyo ve daha net hissediyorum ben 30 kilo alcam heralde ya gercekten dayanamıyorum

Arkadaşlar marhaba ben 3lü test sonucumu bugün alabildim şu an 19.haftadayım. NTD yüksek çıktı doktor bel kemiğinde boşluk olabilir bu da beyin gelişiminide etkiler dedi. Ayrıntılıda detaylı bakılması gerekiyor şu an benim ultrsonumda normal görünüyor herşey dedi. Salı günü detaylı ultrason için gidicem böyle bi değer yüksekliği olup detaylıda normal olan var mı aramızda

Ben bilmiyorum ama Google da ntd yüksekliği deyince kagan Kocatepe doktor anlatıyor bir dinle istersen
İçinide ferah tut ki iyi olsun kötüyü düşünmemeye çalış

Doktora zaten gidince seni yönlendirme yapacaklar

İnşallah bir sorun olmaz salı günü nasıl gelicek bilmiyorum tüm dünyam başıma yıkıldı

İnşallah bir sorun olmaz salı günü nasıl gelicek bilmiyorum tüm dünyam başıma yıkıldı
Öyle demeyin ne olur Allah büyük kötü düşünmeyin her test illede olumsuz sonuclanmiyor siz uzulunce bebekte üzülüyor sakin olun icinize atmayın hepimiz anne adayı burada birbirimize destek olmak için buradayız.. içiniz darlaninca yazin buraya..Saliya ne kaldı güzel haberler vereceksiniz Allah'ın izniyle

Selam kizlar bugün bizimde kontrol vardı . 470 Gr olmuş minnoş herşey yolunda . 5 Kasım detaylı ultrason randevum var . İkinci doz biontec aşımı da oldum bugün . Asi olduğum için sağlık ocağı 3 hafta sonra çağırdı tetenoz aşısı için .bizden haberler böyle .

Bu testler tanı testi değil canım oransal sonuçlar veriyor, yanılma payı yüksek. Doktor bir anormallik görmemiş ultrasonda, inşallah detaylıda da bir şey çıkmaz. Bel boşlukları detaylıda net şekilde cevaplanıyor içini ferah tut

Çok teşekkürler kızımda hareketler çok netti bu gebeliğimde tekmeleri çok yavaş şu ana kadar bebek sakin sanırım diyordum ama bu sonuçtan sonra ona bağlamaya başladım rabbim sağlık versin inşallah

Çok sağol canım inşallah. ayrıntılıya gittiğimde de hiç bahsetmiycem bu sonuçtan umarım dr.da herşeyin normal olduğunu söyler sonradan sonucu göstericem

Çok sağol canım inşallah. ayrıntılıya gittiğimde de hiç bahsetmiycem bu sonuçtan umarım dr.da herşeyin normal olduğunu söyler sonradan sonucu göstericem
Detaylı içim iyi bir doktor seçmeni öneririm, sonrasında aklında soru işareti kalmasın

Baglama bence bende de daha his yok video attım onunla ilgil az önce izle istersen

Kızlar günaydın pazartesi gününden beri bebeğin çok hissedemiyorum normal mi bu
Sirf bundan dolayı sabahtan beri Dr kapısında bekliyorum canım dünden beri hareketlerde azalma hissettim hemen endişelendim gittim dr.hersey yolundaymis çok normal dedi Dr daha düzenli takip için 28.haftalari görmek gerekmiş.

ben heyecanimi kaybetmisim sanırım :) bebeklere küvet almayi düşünmüyorum hem koyacak yerim yok hem de su taşımak ve taşıma suyla bisey yikayip sonra herrrr seyi toplamak işkence gibi. boncuk kalin file alip dusakabinin altina aticam ve orda fıskiye ile rahatca yikayacagim insallah.
ilk bebegi olmayan anneler siz de üşenmiyor musunuz kuvetle yikamaya
ikiz olunca nerden nasil zaman tasarrufu yaparim onu da düşünüyorum uzun uzun banyo keyifleri ve sonrasinda etrafi toplayacak geniş vakit olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…