Ay bu aynı benArkadaşlar dikkat ediyim dedikçe kendimi daha çok yerken buluyorum yayedikce oynuyo oğluşum o da hoşuma gidiyo
Neredeyse aynı bizimkilerin düzenleriŞu an oynuyortekme tokat ne bulursa
Gece 3-5, sabah 9-10, gündüz 1-3, akşam 8-10 arası oynuyor bizimki.
Ayy bunlar cok tatlı güle güle kullan minnoş rengide süpermişBizim hediyemiz geldiiii teşekkür ederiiiiiz teyzoşuu artık organizerimiz vaaarrr N nursel2608
Aynen kuzum sola dönünce bi ağırlık gibi benle geliyo ve daha net hissediyorumAy bu aynı bennapcaz böyle açken de oynuyo mama istiyo diyorum yedikten sonra da kıpır kıpır durmuyo bu ara ben sağdan sola dönerken daha net hissediyorum karnımı da alıp çeviriyorum elimle yoksa kalıyo o tarafta
Ben bilmiyorum ama Google da ntd yüksekliği deyince kagan Kocatepe doktor anlatıyor bir dinle istersenArkadaşlar marhaba ben 3lü test sonucumu bugün alabildim şu an 19.haftadayım. NTD yüksek çıktı doktor bel kemiğinde boşluk olabilir bu da beyin gelişiminide etkiler dedi. Ayrıntılıda detaylı bakılması gerekiyor şu an benim ultrsonumda normal görünüyor herşey dedi. Salı günü detaylı ultrason için gidicem böyle bi değer yüksekliği olup detaylıda normal olan var mı aramızda
Aynen oyle , cocuklar buyudukce daha iyi anliyrm . Insallah turkiyede eskisi gini ekonomik olarak filan duzelir .Şöyle düşün çocukların için burda olmaktansa ora daha iyidir burası gittikçe kötüye gidiyor
İnşallah bir sorun olmaz salı günü nasıl gelicek bilmiyorum tüm dünyam başıma yıkıldıBen bilmiyorum ama Google da ntd yüksekliği deyince kagan Kocatepe doktor anlatıyor bir dinle istersen
İçinide ferah tut ki iyi olsun kötüyü düşünmemeye çalış
Doktora zaten gidince seni yönlendirme yapacaklar
Öyle demeyin ne olur Allah büyük kötü düşünmeyin her test illede olumsuz sonuclanmiyor siz uzulunce bebekte üzülüyor sakin olun icinize atmayın hepimiz anne adayı burada birbirimize destek olmak için buradayız.. içiniz darlaninca yazin buraya..Saliya ne kaldı güzel haberler vereceksiniz Allah'ın izniyleİnşallah bir sorun olmaz salı günü nasıl gelicek bilmiyorum tüm dünyam başıma yıkıldı
Bu testler tanı testi değil canım oransal sonuçlar veriyor, yanılma payı yüksek. Doktor bir anormallik görmemiş ultrasonda, inşallah detaylıda da bir şey çıkmaz. Bel boşlukları detaylıda net şekilde cevaplanıyor içini ferah tutArkadaşlar marhaba ben 3lü test sonucumu bugün alabildim şu an 19.haftadayım. NTD yüksek çıktı doktor bel kemiğinde boşluk olabilir bu da beyin gelişiminide etkiler dedi. Ayrıntılıda detaylı bakılması gerekiyor şu an benim ultrsonumda normal görünüyor herşey dedi. Salı günü detaylı ultrason için gidicem böyle bi değer yüksekliği olup detaylıda normal olan var mı aramızda
Çok teşekkürler kızımda hareketler çok netti bu gebeliğimde tekmeleri çok yavaş şu ana kadar bebek sakin sanırım diyordum ama bu sonuçtan sonra ona bağlamaya başladım rabbim sağlık versin inşallahÖyle demeyin ne olur Allah büyük kötü düşünmeyin her test illede olumsuz sonuclanmiyor siz uzulunce bebekte üzülüyor sakin olun icinize atmayın hepimiz anne adayı burada birbirimize destek olmak için buradayız.. içiniz darlaninca yazin buraya..Saliya ne kaldı güzel haberler vereceksiniz Allah'ın izniyle
Çok sağol canım inşallah. ayrıntılıya gittiğimde de hiç bahsetmiycem bu sonuçtan umarım dr.da herşeyin normal olduğunu söyler sonradan sonucu göstericemBu testler tanı testi değil canım oransal sonuçlar veriyor, yanılma payı yüksek. Doktor bir anormallik görmemiş ultrasonda, inşallah detaylıda da bir şey çıkmaz. Bel boşlukları detaylıda net şekilde cevaplanıyor içini ferah tut
Detaylı içim iyi bir doktor seçmeni öneririm, sonrasında aklında soru işareti kalmasınÇok sağol canım inşallah. ayrıntılıya gittiğimde de hiç bahsetmiycem bu sonuçtan umarım dr.da herşeyin normal olduğunu söyler sonradan sonucu göstericem
Yaşadığım şehirde bir tane özelde iyi bir doktor var ne derse desin memlekete ya da daha iyi yerde mutlaka gidicem canım hatta 3-4 tane kesin görünücemDetaylı içim iyi bir doktor seçmeni öneririm, sonrasında aklında soru işareti kalmasın
Baglama bence bende de daha his yok video attım onunla ilgil az önce izle istersenÇok teşekkürler kızımda hareketler çok netti bu gebeliğimde tekmeleri çok yavaş şu ana kadar bebek sakin sanırım diyordum ama bu sonuçtan sonra ona bağlamaya başladım rabbim sağlık versin inşallah
Sirf bundan dolayı sabahtan beri Dr kapısında bekliyorum canım dünden beri hareketlerde azalma hissettim hemen endişelendim gittim dr.hersey yolundaymis çok normal dedi Dr daha düzenli takip için 28.haftalari görmek gerekmiş.Kızlar günaydın pazartesi gününden beri bebeğin çok hissedemiyorum normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?