2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar günaydın pazartesi gününden beri bebeğin çok hissedemiyorum normal mi bu

Kızlar bugün bir video izledim bu hocayı zaten hep izliyordum konum bu olunca sizlere de attım bugün izlemenizi tavsiye ederim

Ayaklı küvet aldım hep ayakta yerinde duracak içinin filesi var kova ve maşrapa asılacak yeride var.

Yaşadığım şehirde bir tane özelde iyi bir doktor var ne derse desin memlekete ya da daha iyi yerde mutlaka gidicem canım hatta 3-4 tane kesin görünücem
ikizlerde üçlü taramaya bakilmiyor bile. bir cok doktor tek gebelikte de ikili iyi ciktiysa üçlü yaptırmıyor. tani koymuyor ki testler sadece oran veriyor. omurgada problem olsa ultrasonda cok net görünür

Yaşadığım şehirde bir tane özelde iyi bir doktor var ne derse desin memlekete ya da daha iyi yerde mutlaka gidicem canım hatta 3-4 tane kesin görünücem
Canım bu afp testi mi, benim dr onu yaptırmadı. Ultrasonda omurgayı görüyoruz dedi. Doktor ile görüşmeden stres yapma. Onlar bizden iyi biliyor. Bazen çok stres yaptıgımız seyler yanlış yorumlama olabiliyor.

ikizlerde üçlü taramaya bakilmiyor bile. bir cok doktor tek gebelikte de ikili iyi ciktiysa üçlü yaptırmıyor. tani koymuyor ki testler sadece oran veriyor. omurgada problem olsa ultrasonda cok net görünür
Evet bizim bu gittiğimiz kontrolde doktor omurgasını gösterdi net bir şekilde belli oluyordu. Sorun olsa söyler bence doktorlar.

Yaaa inşallah canım içim rahatladı birazda olsa sayende detaylı da iyi çıksın temennim

Bu senin dediğin file nasıl bişey? İnternette var mı, fikrimiz olsun.
ilk bebegimde kuvetin ustune konan gergin filenin bir kayışı koptu sert tutacak bebegime carpti ben de o kuvetin üstünde gergin duran fileyi attım şu asagidakine benzer bir sey aldim. kuvetin icine bu siskin fileden onun ustune de bebegi koydum boylece dusme kopma ihtimali olmadi. simdi nerde bilmiyorum tabii tekrar alicam. bunun cesitleri var Google a köpüklü bebek filesi yazarsaniz cikar

Eklentiler

• Screenshot_20211028_160716.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 95
Ntd yazan değer biraz yüksek dedi doktor ayrıntılıya gitmen gerek dedi bu değerim yüksek olması bel kemiği boşluğu ve beyin gelişiminin olmaması demekmiş ama 400de 1 ihtimal dedi.

Eklentiler

• IMG_20211028_160928.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar dikkat ediyim dedikçe kendimi daha çok yerken buluyorum ya yedikce oynuyo oğluşum o da hoşuma gidiyo
Bende biraz önce aynı şeyi düşünüyodum.Heleki tatlı bisey yiyince hopidik hopidik hiç durmuyor icerde Ya ne tatlılar ama şimdiden çıkarıp sevesim geliyor.

Sakın kötü düşünme.Neler duyuyoruz.Bu testler hiç bi zaman 100% doğru çıkmıyor ki.Detayli da herşey daha net belli oluyor.Hem 20.haftadan sonra hareketler artiyor.24den sonra daha net anlaşılıyor cidden.Rabbim yardımcın olsun.Guzel düşün güzel çıksın herşey.

Kizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.

küveti rahatca koyacak yerin var demek ki ama yine de etraf islanacak tabii
Canım benim ilk çocuk ama yere kapanınca bel ağrısı yasacagimi biliyorum ondan bunu tercih ettim paspasi kaldırıp silerim sonra tabi dökülen kısmı silicem..banyo normal büyüklükte..sen deneyimlisin yikarsin heryerde lavobo içine sünger koyup yikayan bile gördüm Instagram'da..acemi olunca eşimle yıkarım ben

Ntd yazan değer biraz yüksek dedi doktor ayrıntılıya gitmen gerek dedi bu değerim yüksek olması bel kemiği boşluğu ve beyin gelişiminin olmaması demekmiş ama 400de 1 ihtimal dedi.
benim doktor bu testi istedi ve dedi ki pozitif çıkarsa panik yapmıyoruz detaylıyı erkene çekiyoruz ayrıntılı incelemek için bu doğru olduğunu veya öyle olduğunu göstermez sadece riski belirtir ihtimali %60 bile değil dedi
senin de detaylıda inşallah hiçbir şey çıkmayacak ki ultrasonda zaten görürdü doktorunnn salı günü hepimizin içini ferahlattt

Canım bu testi benden dr istemediama sanki bir sorun yok gibi. Doktorla konuşunca için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…