Kızlar günaydın pazartesi gününden beri bebeğin çok hissedemiyorum normal mi bu
Kızlar bugün bir video izledim bu hocayı zaten hep izliyordum konum bu olunca sizlere de attım bugün izlemenizi tavsiye ederimSirf bundan dolayı sabahtan beri Dr kapısında bekliyorum canım dünden beri hareketlerde azalma hissettim hemen endişelendim gittim dr.hersey yolundaymis çok normal dedi Dr daha düzenli takip için 28.haftalari görmek gerekmiş.ki
Ayaklı küvet aldım hep ayakta yerinde duracak içinin filesi var kova ve maşrapa asılacak yeride var.ben heyecanimi kaybetmisim sanırım :) bebeklere küvet almayi düşünmüyorum hem koyacak yerim yok hem de su taşımak ve taşıma suyla bisey yikayip sonra herrrr seyi toplamak işkence gibi. boncuk kalin file alip dusakabinin altina aticam ve orda fıskiye ile rahatca yikayacagim insallah.
ilk bebegi olmayan anneler siz de üşenmiyor musunuz kuvetle yikamaya
ikiz olunca nerden nasil zaman tasarrufu yaparim onu da düşünüyorum uzun uzun banyo keyifleri ve sonrasinda etrafi toplayacak geniş vakit olmayacak
ikizlerde üçlü taramaya bakilmiyor bile. bir cok doktor tek gebelikte de ikili iyi ciktiysa üçlü yaptırmıyor. tani koymuyor ki testler sadece oran veriyor. omurgada problem olsa ultrasonda cok net görünürYaşadığım şehirde bir tane özelde iyi bir doktor var ne derse desin memlekete ya da daha iyi yerde mutlaka gidicem canım hatta 3-4 tane kesin görünücem
küveti rahatca koyacak yerin var demek ki ama yine de etraf islanacak tabiiAyaklı küvet aldım hep ayakta yerinde duracak içinin filesi var kova ve maşrapa asılacak yeride var.
Canım bu afp testi mi, benim dr onu yaptırmadı. Ultrasonda omurgayı görüyoruz dedi. Doktor ile görüşmeden stres yapma. Onlar bizden iyi biliyor. Bazen çok stres yaptıgımız seyler yanlış yorumlama olabiliyor.Yaşadığım şehirde bir tane özelde iyi bir doktor var ne derse desin memlekete ya da daha iyi yerde mutlaka gidicem canım hatta 3-4 tane kesin görünücem
Evet bizim bu gittiğimiz kontrolde doktor omurgasını gösterdi net bir şekilde belli oluyordu. Sorun olsa söyler bence doktorlar.ikizlerde üçlü taramaya bakilmiyor bile. bir cok doktor tek gebelikte de ikili iyi ciktiysa üçlü yaptırmıyor. tani koymuyor ki testler sadece oran veriyor. omurgada problem olsa ultrasonda cok net görünür
Bu senin dediğin file nasıl bişey? İnternette var mı, fikrimiz olsun.küveti rahatca koyacak yerin var demek ki ama yine de etraf islanacak tabii
Yaaa inşallah canım içim rahatladı birazda olsa sayende detaylı da iyi çıksın temennimikizlerde üçlü taramaya bakilmiyor bile. bir cok doktor tek gebelikte de ikili iyi ciktiysa üçlü yaptırmıyor. tani koymuyor ki testler sadece oran veriyor. omurgada problem olsa ultrasonda cok net görünür
ilk bebegimde kuvetin ustune konan gergin filenin bir kayışı koptu sert tutacak bebegime carpti ben de o kuvetin üstünde gergin duran fileyi attım şu asagidakine benzer bir sey aldim. kuvetin icine bu siskin fileden onun ustune de bebegi koydum boylece dusme kopma ihtimali olmadi. simdi nerde bilmiyorum tabii tekrar alicam. bunun cesitleri var Google a köpüklü bebek filesi yazarsaniz cikarBu senin dediğin file nasıl bişey? İnternette var mı, fikrimiz olsun.
Ntd yazan değer biraz yüksek dedi doktor ayrıntılıya gitmen gerek dedi bu değerim yüksek olması bel kemiği boşluğu ve beyin gelişiminin olmaması demekmiş ama 400de 1 ihtimal dedi.Canım bu afp testi mi, benim dr onu yaptırmadı. Ultrasonda omurgayı görüyoruz dedi. Doktor ile görüşmeden stres yapma. Onlar bizden iyi biliyor. Bazen çok stres yaptıgımız seyler yanlış yorumlama olabiliyor.
Bende biraz önce aynı şeyi düşünüyodum.Heleki tatlı bisey yiyince hopidik hopidik hiç durmuyor icerdeArkadaşlar dikkat ediyim dedikçe kendimi daha çok yerken buluyorum yayedikce oynuyo oğluşum o da hoşuma gidiyo
Sakın kötü düşünme.Neler duyuyoruz.Bu testler hiç bi zaman 100% doğru çıkmıyor ki.Detayli da herşey daha net belli oluyor.Hem 20.haftadan sonra hareketler artiyor.24den sonra daha net anlaşılıyor cidden.Rabbim yardımcın olsun.Guzel düşün güzel çıksın herşey.Çok teşekkürler kızımda hareketler çok netti bu gebeliğimde tekmeleri çok yavaş şu ana kadar bebek sakin sanırım diyordum ama bu sonuçtan sonra ona bağlamaya başladım rabbim sağlık versin inşallah
Canım benim ilk çocuk ama yere kapanınca bel ağrısı yasacagimi biliyorum ondan bunu tercih ettim paspasi kaldırıp silerim sonra tabi dökülen kısmı silicem..banyo normal büyüklükte..sen deneyimlisin yikarsin heryerde lavobo içine sünger koyup yikayan bile gördüm Instagram'da..acemi olunca eşimle yıkarım benküveti rahatca koyacak yerin var demek ki ama yine de etraf islanacak tabii
Canım bir paket 10lu bir paket 5 li aldım gerisini de evden yedek koyarım..iki takım anliycaginKizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.
benim doktor bu testi istedi ve dedi ki pozitif çıkarsa panik yapmıyoruz detaylıyı erkene çekiyoruz ayrıntılı incelemek için bu doğru olduğunu veya öyle olduğunu göstermez sadece riski belirtir ihtimali %60 bile değil dediNtd yazan değer biraz yüksek dedi doktor ayrıntılıya gitmen gerek dedi bu değerim yüksek olması bel kemiği boşluğu ve beyin gelişiminin olmaması demekmiş ama 400de 1 ihtimal dedi.
İlk bebeğinse hissetmemen normal canım az kaldı hissedersin yakında bişeyler yiyip uzan konsantre ol pıt pıt bişeyler hissedersin emin olCanım darısı başıma inşallah
Hiç öyle denemedim tatlı yiyip uzanayimİlk bebeğinse hissetmemen normal canım az kaldı hissedersin yakında bişeyler yiyip uzan konsantre ol pıt pıt bişeyler hissedersin emin ol
Canım bu testi benden dr istemediama sanki bir sorun yok gibi. Doktorla konuşunca için rahatlarNtd yazan değer biraz yüksek dedi doktor ayrıntılıya gitmen gerek dedi bu değerim yüksek olması bel kemiği boşluğu ve beyin gelişiminin olmaması demekmiş ama 400de 1 ihtimal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?