İnşallah canım inşallahhh dalı günü yazıcam güzel haberleri inşallahbenim doktor bu testi istedi ve dedi ki pozitif çıkarsa panik yapmıyoruz detaylıyı erkene çekiyoruz ayrıntılı incelemek için sadece bu doğru olduğunu veya öyle olduğunu göstermez sadece riski belirtir ihtimali %60 bile değil dedi
senin de detaylıda inşallah hiçbir şey çıkmayacak ki ultrasonda zaten görürdü doktorunnn salı günü hepimizin içini ferahlattt
Güle güle kullan aşkımBizim hediyemiz geldiiii teşekkür ederiiiiiz teyzoşuu artık organizerimiz vaaarrr N nursel2608
ay onun ne haddine ya keşke sen bu dünyada gezmesen deseydin ya pislik ayy asla tahammül edemiyorum ya aslaa sevmeyebilir korkabilir ama saygı duymak zorunda ya yorum yapmak ona mı kaldı tapulu malı mı bu dünyaBen hamilelik yüzünden sinir hastası olucam galiba. Köpeği sitede gezdirirken gerizekalı yaşlı kadının teki burda gezdirme dedi bir başladım bağırmaya en son evine gidip parçalıcaktım. Ben niye bu kadar sinirli oldum delircem. Her şeye çıldırıyorum artık resmen kendi kendime zarar veriyorum öfkemi kontrol edemiyorum ki. Kasıklarıma ağrılar girdi sinirden.
Henüz 10lu almadım.Oglumda 2tane vardı 10lu 1annem 1kv almış.5li leri de biz kaç tane aldık.hatirlamiyorum bile.5yilda herşeyi unutmusum sankiCanım bir paket 10lu bir paket 5 li aldım gerisini de evden yedek koyarım..iki takım anliycagin
Yaa bunlar çok güzel.Gule gule kullanin kizlar.Esimde sana makyaj çantası aldım diye almış bundan bana.Dedim getir bebise kullanırız.Adam ne bilsinGüle güle kullan aşkımÇok beğenince hemen kendime de aldım
baby plus safe side aldımm kuzuu kargoda gelsin kurar foto video atarım sana ayrıntılıııKızlar e bebek anne yanı beşikleri hk bilgisi olan var mı
Site kedilerden geçilmiyo her yer kedi boku sen beni uyarcağına git kedileri uyar dedim pislik kadın. Böyle yaptı ya inadına gidip kapısının önüne yaptırıcam bakalım nasıl oluyomuş. Beni çocuk sandı laf söylüyo aklınca sıra en son aşağı çağırcaktım saçlarını yolmak için defoldu girdi içeri.ay onun ne haddine ya keşke sen bu dünyada gezmesen deseydin ya pislik ayy asla tahammül edemiyorum ya aslaa sevmeyebilir korkabilir ama saygı duymak zorunda ya yorum yapmak ona mı kaldı tapulu malı mı bu dünya
Bizden habersiz alisveris mi yaptınbaby plus safe side aldımm kuzuu kargoda gelsin kurar foto video atarım sana ayrıntılııı
750 ye aldım 150tl de çek verdii
dejavuh tan kopya çektim hatta alırken
Çok güzel anlatmış
Kızlar Kağan hocayı dinleyin abone olun çok güzel anlatıyor
Sıkma canını testlerde kesin bilgi vermeyebiliyor yanılabiliyor sen stres yapma kendini Allahın izniyle çook güzel gecicek detaylı ultrasonun ❤İnşallah bir sorun olmaz salı günü nasıl gelicek bilmiyorum tüm dünyam başıma yıkıldı
Bende file istemiyordum senin bu dediğinden sonra hiç istemiyorum artık bu köpüklü güzelmiş ama olabilirilk bebegimde kuvetin ustune konan gergin filenin bir kayışı koptu sert tutacak bebegime carpti ben de o kuvetin üstünde gergin duran fileyi attım şu asagidakine benzer bir sey aldim. kuvetin icine bu siskin fileden onun ustune de bebegi koydum boylece dusme kopma ihtimali olmadi. simdi nerde bilmiyorum tabii tekrar alicam. bunun cesitleri var Google a köpüklü bebek filesi yazarsaniz cikar
Ya annemler 1 tane 10 lu aldılar ben 1 5 li aldım kaynanam da 1 5 li aldı ama aklımda şu isim yazılı hastane çıkışları var eşim kızıyo ne gerek var diye ama çok tatlılar yaaaKizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.
Banada üşür gibi geliyor ya ıslak vücut ortam sıcak olsa bile üşür benceKızlar ben daha küveti almadım ama konusu geçince geçen şöyle birşey gördüm. File yerine bunu mu alsam diye düşündüm. Filede suyun üstünde kaldıkları için üşüyomuş bebişler. Bu sünger gibi direk küvetin içine, bebeği de üstüne koyuyosun ama bilemedim
Ona neymiş nerde istersen gezdirirsin ne zararı varmış ona yaşlılık işte uğraşacak yer arıyor herhalde sen boşver takma kafanaBen hamilelik yüzünden sinir hastası olucam galiba. Köpeği sitede gezdirirken gerizekalı yaşlı kadının teki burda gezdirme dedi bir başladım bağırmaya en son evine gidip parçalıcaktım. Ben niye bu kadar sinirli oldum delircem. Her şeye çıldırıyorum artık resmen kendi kendime zarar veriyorum öfkemi kontrol edemiyorum ki. Kasıklarıma ağrılar girdi sinirden.
Dün attım da çok sayfa birikmiş diye okumadın ya ahahahahh kaçırdııııınBizden habersiz alisveris mi yaptın
Ben onunla uğraşırsam hak yoluna değil bok yoluna gidecek haberi yokÇok güzel anlatmış
Sıkma canını testlerde kesin bilgi vermeyebiliyor yanılabiliyor sen stres yapma kendini Allahın izniyle çook güzel gecicek detaylı ultrasonun ❤
Bende file istemiyordum senin bu dediğinden sonra hiç istemiyorum artık bu köpüklü güzelmiş ama olabilir
Ya annemler 1 tane 10 lu aldılar ben 1 5 li aldım kaynanam da 1 5 li aldı ama aklımda şu isim yazılı hastane çıkışları var eşim kızıyo ne gerek var diye ama çok tatlılar yaaa
Banada üşür gibi geliyor ya ıslak vücut ortam sıcak olsa bile üşür benceBu da güzel fikir gibi geldi bana
Ona neymiş nerde istersen gezdirirsin ne zararı varmış ona yaşlılık işte uğraşacak yer arıyor herhalde sen boşver takma kafana
venusssss ün güzel hediyeleri bize ulaştı. Çok duygusalım her 2 miniğimi de düşünmüş beni kalbimden vurdu bu hediyeler İyi ki böyle bişey yapmışız. Tekrar burdan da çok teşekkür ederim canım benim
Tutma içinde söyle aklına geleni boşver deşarj olursunBen onunla uğraşırsam hak yoluna değil bok yoluna gidecek haberi yok
Aynen öyle sanırım. Ben de çok hareketliysem ki gscen gün temizlik falan yaptım, hiç uyanmadı sanırım. Elektrik süpürgesi sesine bayılıyorNeredeyse aynı bizimkilerin düzenlerigündüzleri bazen halay çekiyo gibi, bazen ufak pıt pıt şeklinde. Akşamları daha net hissediyorum ama sanırım. Herhalde daha hareketsiz oldugum, dinlenme modunda oldugum için diye düşünüyorum
ben yine dayanamadım malum şeyleri yedim içeride şut çekiyor gol diye bağırıcam biraz daha sarsarsa baya kuvvetlenmiş eşşoluu jkahdjkahksdjaAynen öyle sanırım. Ben de çok hareketliysem ki gscen gün temizlik falan yaptım, hiç uyanmadı sanırım. Elektrik süpürgesi sesine bayılıyor
Kaan Kocatepe demi canım çok sakinleştiren bı adam ama gel bunu bana ve eşime anlatKızlar bugün bir video izledim bu hocayı zaten hep izliyordum konum bu olunca sizlere de attım bugün izlemenizi tavsiye ederim
Ben de kitabı var Kağan hocanın. :)
Kızlar Kağan hocayı dinleyin abone olun çok güzel anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?