2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşallah canım inşallahhh dalı günü yazıcam güzel haberleri inşallah

Eklentiler

• IMG_20211028_162958.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211028_162952.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar ben daha küveti almadım ama konusu geçince geçen şöyle birşey gördüm. File yerine bunu mu alsam diye düşündüm. Filede suyun üstünde kaldıkları için üşüyomuş bebişler. Bu sünger gibi direk küvetin içine, bebeği de üstüne koyuyosun ama bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-28-16-28-46-662_trendyol.com.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 84
Ben hamilelik yüzünden sinir hastası olucam galiba. Köpeği sitede gezdirirken gerizekalı yaşlı kadının teki burda gezdirme dedi bir başladım bağırmaya en son evine gidip parçalıcaktım. Ben niye bu kadar sinirli oldum delircem. Her şeye çıldırıyorum artık resmen kendi kendime zarar veriyorum öfkemi kontrol edemiyorum ki. Kasıklarıma ağrılar girdi sinirden.

ay onun ne haddine ya keşke sen bu dünyada gezmesen deseydin ya pislik ayy asla tahammül edemiyorum ya aslaa sevmeyebilir korkabilir ama saygı duymak zorunda ya yorum yapmak ona mı kaldı tapulu malı mı bu dünya

Canım bir paket 10lu bir paket 5 li aldım gerisini de evden yedek koyarım..iki takım anliycagin
Henüz 10lu almadım.Oglumda 2tane vardı 10lu 1annem 1kv almış.5li leri de biz kaç tane aldık.hatirlamiyorum bile.5yilda herşeyi unutmusum sanki
Hemen not ettim ozaman.

ay onun ne haddine ya keşke sen bu dünyada gezmesen deseydin ya pislik ayy asla tahammül edemiyorum ya aslaa sevmeyebilir korkabilir ama saygı duymak zorunda ya yorum yapmak ona mı kaldı tapulu malı mı bu dünya
Site kedilerden geçilmiyo her yer kedi boku sen beni uyarcağına git kedileri uyar dedim pislik kadın. Böyle yaptı ya inadına gidip kapısının önüne yaptırıcam bakalım nasıl oluyomuş. Beni çocuk sandı laf söylüyo aklınca sıra en son aşağı çağırcaktım saçlarını yolmak için defoldu girdi içeri.

Kızlar Kağan hocayı dinleyin abone olun çok güzel anlatıyor
Çok güzel anlatmış
İnşallah bir sorun olmaz salı günü nasıl gelicek bilmiyorum tüm dünyam başıma yıkıldı
Sıkma canını testlerde kesin bilgi vermeyebiliyor yanılabiliyor sen stres yapma kendini Allahın izniyle çook güzel gecicek detaylı ultrasonun ❤
Bende file istemiyordum senin bu dediğinden sonra hiç istemiyorum artık bu köpüklü güzelmiş ama olabilir
Kizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.
Ya annemler 1 tane 10 lu aldılar ben 1 5 li aldım kaynanam da 1 5 li aldı ama aklımda şu isim yazılı hastane çıkışları var eşim kızıyo ne gerek var diye ama çok tatlılar yaaa
Banada üşür gibi geliyor ya ıslak vücut ortam sıcak olsa bile üşür bence Bu da güzel fikir gibi geldi bana
Ona neymiş nerde istersen gezdirirsin ne zararı varmış ona yaşlılık işte uğraşacak yer arıyor herhalde sen boşver takma kafana

Ben onunla uğraşırsam hak yoluna değil bok yoluna gidecek haberi yok

Canım benim çok teşekkür ederim bebitomun ilk oyuncağı Beğenmene çok sevindim

Eklentiler

• 00A906E5-A350-4410-9222-F50F78A8F4D6.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 66
Aynen öyle sanırım. Ben de çok hareketliysem ki gscen gün temizlik falan yaptım, hiç uyanmadı sanırım. Elektrik süpürgesi sesine bayılıyor

Aynen öyle sanırım. Ben de çok hareketliysem ki gscen gün temizlik falan yaptım, hiç uyanmadı sanırım. Elektrik süpürgesi sesine bayılıyor
ben yine dayanamadım malum şeyleri yedim içeride şut çekiyor gol diye bağırıcam biraz daha sarsarsa baya kuvvetlenmiş eşşoluu jkahdjkahksdja

Kızlar bugün bir video izledim bu hocayı zaten hep izliyordum konum bu olunca sizlere de attım bugün izlemenizi tavsiye ederim
Kaan Kocatepe demi canım çok sakinleştiren bı adam ama gel bunu bana ve eşime anlat bı kalp atışı dinledik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…