Biraz önce netten bende o isimlilere bakiyodumÇok güzel anlatmış
Sıkma canını testlerde kesin bilgi vermeyebiliyor yanılabiliyor sen stres yapma kendini Allahın izniyle çook güzel gecicek detaylı ultrasonun ❤
Bende file istemiyordum senin bu dediğinden sonra hiç istemiyorum artık bu köpüklü güzelmiş ama olabilir
Ya annemler 1 tane 10 lu aldılar ben 1 5 li aldım kaynanam da 1 5 li aldı ama aklımda şu isim yazılı hastane çıkışları var eşim kızıyo ne gerek var diye ama çok tatlılar yaaa
Banada üşür gibi geliyor ya ıslak vücut ortam sıcak olsa bile üşür benceBu da güzel fikir gibi geldi bana
Ona neymiş nerde istersen gezdirirsin ne zararı varmış ona yaşlılık işte uğraşacak yer arıyor herhalde sen boşver takma kafana
Ben 2 tane aldım. 1 i hediye geldi. O gün arabayı alirken normalde marka almicam çocuğa 2 gün giyecek 3. Gün gitmeyecek dedim, eşimle polonunkine bayıldık onu da aldık. Battaniyesi çok hoşuna gittim açıkçası ondan aldım.Kizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.
Yaptırırsam hastaneye onu götürücemBiraz önce netten bende o isimlilere bakiyodum5li yada isimli tulum falan olsa diye.Oglumun şapkası falan vardı isimli.Yaptirmistik.Ozaman bu kadar yaygın değildi bu suslu şeyler.
Ay ne guzel annede kalmak gibisi yokbir şaşırdım yani. Normalde 7. Ayda başlıyor benım ilkinden beri değişik geldi. Yurt dışında yaşadığını hatırlıyorum. Ortada lcw yokmu şöyle baka baka dokuna dokuna almakta güzel oluyor. Anneanneler çok hevesli oluyor benım annemde öyle bayılır bebek alışverişine. Bizim zamanımızda nerde bu kadar çeşit diye diye. Bir sürü şey alır bebek çantama taktı benımkı 3 çocuk büyüttü çok iyi bir markadan almıştım onu beğenmiyor ben hala eve geçemedim hafta sonuna geçerim muhtemelen. Kızların öğretmenleri izinli olduğundan okulları yok fırsatı değerlendiriyorum.
İnan tek değilsin. Hayvan düşmanı insanlar. Ben kassandrayi aşıdan getiriyordum pandemi ilk çıktığında. Kadın tuttu virüs bunlardan geliyor beslemeyn şunları dedi. Dedim bu hayvan senden sağlıklı, aşısı falan var. Yürü git işine dedimBen hamilelik yüzünden sinir hastası olucam galiba. Köpeği sitede gezdirirken gerizekalı yaşlı kadının teki burda gezdirme dedi bir başladım bağırmaya en son evine gidip parçalıcaktım. Ben niye bu kadar sinirli oldum delircem. Her şeye çıldırıyorum artık resmen kendi kendime zarar veriyorum öfkemi kontrol edemiyorum ki. Kasıklarıma ağrılar girdi sinirden.
Illlaki yaniYaptırırsam hastaneye onu götürücem
çiçeksepetinde bugün bu tarz takımlar indirimdeydiiiii bir oraya da bak istersennbende bundan sipariş vereceğim galiba daha içime sineni bulamadımSade ve sevimli bir şey arıyorum
Eki Görüntüle 2941512
Ben de bakicam da, pek sağlam olmuyor BİM'in a101in malzemeleri. Yorgan aldım polyestermis. Fena terletir çocuğu onlar da.Kizlar yarın bime anne yani yatağı geliyormuş.Reflu yatağı gibi ama.O şekilde de kullanilabilirmi acaba?
Detaylıyı bekliycem kuzu sipariş vermek içinçiçeksepetinde bugün bu tarz takımlar indirimdeydiiiii bir oraya da bak istersenn
bayıldım ya aşırı güzelllll
Amin canim amin. Cok sukur benim ani dogumum olsa alt komsuma birakabilirim. Baska gelebilecek arkadaslarimda var. Insallah hepsi zamaninda dogarHemde nasıl önemli bende aynı ülkede gurbetteyim plan yapip duruyorum aniden dogurursan oglanları napiyik diye yok burda gönülden kucaklayak yakinik lafda varda. Rabbim sevdigi kullarıyla bizleri dost etsin insaAllah
Bizde yorgan english home dan aldık.Bi de nevresim.Yedek bimden aldım bitane buldum nevresim.Ama çok tatlılar yaBen de bakicam da, pek sağlam olmuyor BİM'in a101in malzemeleri. Yorgan aldım polyestermis. Fena terletir çocuğu onlar da.
Bugün çıkmışken English home ile ozdileke gittik. Nevresim takımı, yorgan, havlu aldık. English home da baya indirim var.
Nevresim takımı 200den 120e düşmüş, yorgan da 400 falandi 150e aldık. %90 gidik kaz tüyü
Madem sevmiyosun uzak dur dimi. Öyle yaptıklarında saldırtasım geliyo üstlerineİnan tek değilsin. Hayvan düşmanı insanlar. Ben kassandrayi aşıdan getiriyordum pandemi ilk çıktığında. Kadın tuttu virüs bunlardan geliyor beslemeyn şunları dedi. Dedim bu hayvan senden sağlıklı, aşısı falan var. Yürü git işine dedim
Cok haklısın ikiz bebek icin rutin oluşturuncaya kadar zor olacaktır.ben heyecanimi kaybetmisim sanırım :) bebeklere küvet almayi düşünmüyorum hem koyacak yerim yok hem de su taşımak ve taşıma suyla bisey yikayip sonra herrrr seyi toplamak işkence gibi. boncuk kalin file alip dusakabinin altina aticam ve orda fıskiye ile rahatca yikayacagim insallah.
ilk bebegi olmayan anneler siz de üşenmiyor musunuz kuvetle yikamaya
ikiz olunca nerden nasil zaman tasarrufu yaparim onu da düşünüyorum uzun uzun banyo keyifleri ve sonrasinda etrafi toplayacak geniş vakit olmayacak
Ahh canım ya nasıl tedirgin olmuşssun sende benim gibiSirf bundan dolayı sabahtan beri Dr kapısında bekliyorum canım dünden beri hareketlerde azalma hissettim hemen endişelendim gittim dr.hersey yolundaymis çok normal dedi Dr daha düzenli takip için 28.haftalari görmek gerekmiş.
Doğrudur her yerde bir pahalılık var bizim ülkede ekstra olarak paramızın değeri yok işte geçen haberlerde bulgarlar gelmişler Edirne pazarından alışveriş yapıyorlardı bizim ülke daha ucuzmuş onlara göreAy ne guzel annede kalmak gibisi yokburda lcw yok . Guzel magazalar var ama cocuklar ile markete bile gidemiyorum. benim annemde ayni almayi cok sever , her bebege ayri hastane cikisi alir 3 kizimada ayri aldi. Abimin kizlari var 2 tane onlarada ayni yilbasinda indirim oluyor , o zaman ezebilecek gibi olursam bakarim dedim . Suanda hic indirim yok ve asiri pahali.
gittin mi canım bugüün ne dedi doktorrMerhaba ben çıktım bebekle ilgili hersey normalmiş bayagı ınceledı doktor devlet oldugu ıcın ben bırsey goremedım banada bebegınızle ılgılı sıkıntı goremedım bebegınız kız hayırlı olsun doktordan rapor alabılırsnz dedı doktora cıktım doktorda bebegı besleyen damalar asagıda plasenta prevıa olabılır ılerleyen zamanda yukarı çıkabılır ama bır perınatologun gormesını ıstıyorum dedı bana sevk verdı perınatolog ıcın bakalım yarın gıdıcem ınsallah doktorun dedıgı gıbı zamanla yukarı çıkar
Yok canım hastaneyı aradım bugun gelsenızde perınatolog olmıcak pazartesı sabah 8 de burda olun dedı pazartesı gıdıcez artıkgittin mi canım bugüün ne dedi doktorr
Ay onu gördüm güzel günlerde yatsın inş bebişinnnnnbaby plus safe side aldımm kuzuu kargoda gelsin kurar foto video atarım sana ayrıntılııı
750 ye aldım 150tl de çek verdii
dejavuh tan kopya çektim hatta alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?