2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biraz önce netten bende o isimlilere bakiyodum 5li yada isimli tulum falan olsa diye.Oglumun şapkası falan vardı isimli.Yaptirmistik.Ozaman bu kadar yaygın değildi bu suslu şeyler.

Kizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.
Ben 2 tane aldım. 1 i hediye geldi. O gün arabayı alirken normalde marka almicam çocuğa 2 gün giyecek 3. Gün gitmeyecek dedim, eşimle polonunkine bayıldık onu da aldık. Battaniyesi çok hoşuna gittim açıkçası ondan aldım.

Biraz önce netten bende o isimlilere bakiyodum 5li yada isimli tulum falan olsa diye.Oglumun şapkası falan vardı isimli.Yaptirmistik.Ozaman bu kadar yaygın değildi bu suslu şeyler.
Yaptırırsam hastaneye onu götürücem

Ay ne guzel annede kalmak gibisi yok burda lcw yok . Guzel magazalar var ama cocuklar ile markete bile gidemiyorum. benim annemde ayni almayi cok sever , her bebege ayri hastane cikisi alir 3 kizimada ayri aldi. Abimin kizlari var 2 tane onlarada ayni yilbasinda indirim oluyor , o zaman ezebilecek gibi olursam bakarim dedim . Suanda hic indirim yok ve asiri pahali.

İnan tek değilsin. Hayvan düşmanı insanlar. Ben kassandrayi aşıdan getiriyordum pandemi ilk çıktığında. Kadın tuttu virüs bunlardan geliyor beslemeyn şunları dedi. Dedim bu hayvan senden sağlıklı, aşısı falan var. Yürü git işine dedim

Kizlar yarın bime anne yani yatağı geliyormuş.Reflu yatağı gibi ama.O şekilde de kullanilabilirmi acaba?

Kizlar yarın bime anne yani yatağı geliyormuş.Reflu yatağı gibi ama.O şekilde de kullanilabilirmi acaba?
Ben de bakicam da, pek sağlam olmuyor BİM'in a101in malzemeleri. Yorgan aldım polyestermis. Fena terletir çocuğu onlar da.
Bugün çıkmışken English home ile ozdileke gittik. Nevresim takımı, yorgan, havlu aldık. English home da baya indirim var.
Nevresim takımı 200den 120e düşmüş, yorgan da 400 falandi 150e aldık. %90 gidik kaz tüyü

Hemde nasıl önemli bende aynı ülkede gurbetteyim plan yapip duruyorum aniden dogurursan oglanları napiyik diye yok burda gönülden kucaklayak yakinik lafda varda. Rabbim sevdigi kullarıyla bizleri dost etsin insaAllah
Amin canim amin. Cok sukur benim ani dogumum olsa alt komsuma birakabilirim. Baska gelebilecek arkadaslarimda var. Insallah hepsi zamaninda dogar annelerimizde yanimizda olur insallah

Bizde yorgan english home dan aldık.Bi de nevresim.Yedek bimden aldım bitane buldum nevresim.Ama çok tatlılar ya

Madem sevmiyosun uzak dur dimi. Öyle yaptıklarında saldırtasım geliyo üstlerine

Cok haklısın ikiz bebek icin rutin oluşturuncaya kadar zor olacaktır.
Allah yardımcınız olsun.
Benim kendi deneyimim şu şekilde oldu.
Doğum sonrası bel ağrım olduğu için eğilmek kalkmak çok zor geldi. O yüzden de yüksek bir yere koyup yıkadım.
Dus kabin de nasıl olur bilmiyorum ama bana hala zor geliyor çünkü bir kez denedim heryer su oldu.
Ama çoğu arkadaştan duydum lavabonun içinde de yıkayan cok varmış. Altına dediğiniz gibi bir file koyabilirsiniz.
İsterseniz deneyin. Hic olmadi çamaşır leyenleride var. Ben ilk onda yikamistim. Sonra da almistik. Bebekler gelsin öyle de karar verebilirsiniz. Baktınız olmuyor. Küvet alınır sonradan.

Ahh canım ya nasıl tedirgin olmuşssun sende benim gibi şükür iyiymiş bebişin benim bebiş hareket etti baya ondan içim rahatladı gitmedim doktora

Doğrudur her yerde bir pahalılık var bizim ülkede ekstra olarak paramızın değeri yok işte geçen haberlerde bulgarlar gelmişler Edirne pazarından alışveriş yapıyorlardı bizim ülke daha ucuzmuş onlara göre sizin paranızla sizin ülke bizim paramızla bizimülke bize pahalı Allah yardımcısı olsun geçim sıkıntısı çekenlerin kimbilir ne sıkıntı çekenlerde vardır

gittin mi canım bugüün ne dedi doktorr

baby plus safe side aldımm kuzuu kargoda gelsin kurar foto video atarım sana ayrıntılııı
750 ye aldım 150tl de çek verdii
dejavuh tan kopya çektim hatta alırken
Ay onu gördüm güzel günlerde yatsın inş bebişinnnnn ben mobilya tarzı olanlardan istiyordum ama hep kötü yorumlar yapılmış sitede, vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…