Canım benimde plasenta aşağıda, ama doktor hiç yat kalkma falan demedi henüz sadece normal doğum yapamazsın kanaman çok olur sezeryan olur doğum dedi. Ama son ana kadar takip edicez dedi ne kadar yukarı çıkar diye. Kafana takma hiç sorun olacak bir şey değil bence. Bana bu yorumları yapanda perinatolog bu aradaYok canım hastaneyı aradım bugun gelsenızde perınatolog olmıcak pazartesı sabah 8 de burda olun dedı pazartesı gıdıcez artık
Canım bende doktor gel dediği tarihlerde gidiyorum birde suruntu oldu acile gittim her endisede ben gisersem muayene parası vermekten borç batağına gireriz.. endişeli olunca sakinlesmek için dua ediyorum ben henüz tekme vs de duymadım bu ses bebeğim diyemedim sürekli kalbi atıyor mu diye dertleniyorum ama sabir dua.. örneğin bu sabah uyandım bogazimu kurumuş su içtim hemen sonra su şişesi elimden kaydı yatak su içinde kaldı sakar biri değilim normalde aslaKaan Kocatepe demi canım çok sakinleştiren bı adam ama gel bunu bana ve eşime anlatbı kalp atışı dinledik geldik
Kitabınızda mi alsam bence çok bilgilendirici her kadına ulaşıyor bugün onu dinledim içi ferahladi kağan Kocatepe gibi hocalarBen de kitabı var Kağan hocanın. :)
Zaten asagıda olması 30.haftadan sonra sıkıntıymıs kanama cok olursa erken dogumuda tetıklıyomus ama doktorda dedı genelde yukarı cıkıyo 24.hafta ile 28.hafta arasında yukarı cıkmasını beklıyoruz dedı benımkı perınatalog olmadıgı ıcın perınatolog gormesını ıstıyolar canım.aynen banada çıkmazsa sezaryen dedı benım ılkıde sezaryen oldugu ıcın sıkıntı yok zaten bakalım senınkı tam yapışıkmı plasentaya benım raporda tam kapatmamakta sadece rahıme dogru uzanıyor yazmışCanım benimde plasenta aşağıda, ama doktor hiç yat kalkma falan demedi henüz sadece normal doğum yapamazsın kanaman çok olur sezeryan olur doğum dedi. Ama son ana kadar takip edicez dedi ne kadar yukarı çıkar diye. Kafana takma hiç sorun olacak bir şey değil bence. Bana bu yorumları yapanda perinatolog bu arada
Hamilelikle ilgili Banu hocanın kitabını al derim. Kağan hocanın kitabı biraz yüzeysel. Banu hoca güzellik bakıma kadar işliyor.Canım bende doktor gel dediği tarihlerde gidiyorum birde suruntu oldu acile gittim her endisede ben gisersem muayene parası vermekten borç batağına gireriz.. endişeli olunca sakinlesmek için dua ediyorum ben henüz tekme vs de duymadım bu ses bebeğim diyemedim sürekli kalbi atıyor mu diye dertleniyorum ama sabir dua.. örneğin bu sabah uyandım bogazimu kurumuş su içtim hemen sonra su şişesi elimden kaydı yatak su içinde kaldı sakar biri değilim normalde asla
..keske hergün kalp sesini sabah aksamy duysam kafam rahat etse isterdim
Kitabınızda mi alsam bence çok bilgilendirici her kadına ulaşıyor bugün onu dinledim içi ferahladi kağan Kocatepe gibi hocalar
Benimki başlarda rahim kanalını kapatıyordu şu an bir tık yukarı çıktı, ama hala rahim kanalı kapalı. Seninki tam kapatmıyor o zaman demek ki, çıkar muhtemelen yukarı canımZaten asagıda olması 30.haftadan sonra sıkıntıymıs kanama cok olursa erken dogumuda tetıklıyomus ama doktorda dedı genelde yukarı cıkıyo 24.hafta ile 28.hafta arasında yukarı cıkmasını beklıyoruz dedı benımkı perınatalog olmadıgı ıcın perınatolog gormesını ıstıyolar canım.aynen banada çıkmazsa sezaryen dedı benım ılkıde sezaryen oldugu ıcın sıkıntı yok zaten bakalım senınkı tam yapışıkmı plasentaya benım raporda tam kapatmamakta sadece rahıme dogru uzanıyor yazmış
Arkadasımında oyleydı yapışıktı daha yenı 30.haftada yukarı cıkmaya baslamış senınkı erken baslamış çıkmaya o zaman kesın cıkar sızınkıde benımkıde cıkar yukarılara asagılarda ne yapıcakBenimki başlarda rahim kanalını kapatıyordu şu an bir tık yukarı çıktı, ama hala rahim kanalı kapalı. Seninki tam kapatmıyor o zaman demek ki, çıkar muhtemelen yukarı canım
Evet ya , fiyatlari duydukca sasiriyorum. Allahbyardimcisi olsun herkesin. Durumun iyi bile olsa nereye kadar . Sadece hastaneye dünya kadar para gidiyor. Bazi seyler evet bizim buraya gore cok uygun cunku 1euro 11 tl ye cikmisti . Insallah duşer fiyatlar .Doğrudur her yerde bir pahalılık var bizim ülkede ekstra olarak paramızın değeri yok işte geçen haberlerde bulgarlar gelmişler Edirne pazarından alışveriş yapıyorlardı bizim ülke daha ucuzmuş onlara göresizin paranızla sizin ülke bizim paramızla bizimülke bize pahalı Allah yardımcısı olsun geçim sıkıntısı çekenlerin kimbilir ne sıkıntı çekenlerde vardır
1 10lu 1 5li alıcam ben diğerlerini normal tulum zıbın takım falan koyarımKizlar 10lu hastane çıkışı aldinizmi?
Bi de 5li ler var? Kaç tane alsak yeter.
Evet ya , fiyatlari duydukca sasiriyorum. Allahbyardimcisi olsun herkesin. Durumun iyi bile olsa nereye kadar . Sadece hastaneye dünya kadar para gidiyor. Bazi seyler evet bizim buraya gore cok uygun cunku 1euro 11 tl ye cikmisti . Insallah duşer fiyatlar .
Allah yardımcıları olsun tabi ama benim imkanım oldukça hep yardımcı olmaya da çalışıyorumAynen öyle. Hadi bizim az biraz da olsa durumumuz var, olmayan napıyor acaba
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sağlıkla doğsunlar da canım gerisi hiç önemli değilArkadasımında oyleydı yapışıktı daha yenı 30.haftada yukarı cıkmaya baslamış senınkı erken baslamış çıkmaya o zaman kesın cıkar sızınkıde benımkıde cıkar yukarılara asagılarda ne yapıcak
Banu çiftçi ve kagan Kocatepe videoları harika tamam kitap için bakicamHamilelikle ilgili Banu hocanın kitabını al derim. Kağan hocanın kitabı biraz yüzeysel. Banu hoca güzellik bakıma kadar işliyor.
Aynen öyle. Belki de onların yüzü hürmetine yaşıyoruzAllah yardımcıları olsun tabi ama benim imkanım oldukça hep yardımcı olmaya da çalışıyorumAllah bize veriyorsa paylaşmayıda bilmek gerek. Hele çocuklara bebeklere dayanamıyorum. Yazık günah herkes bizler kadar şanslı olmayabiliyor.
Herşeyde şükür etmek şart bunu düşünmeniz bile çok büyük..Allah yardımcıları olsun tabi ama benim imkanım oldukça hep yardımcı olmaya da çalışıyorumAllah bize veriyorsa paylaşmayıda bilmek gerek. Hele çocuklara bebeklere dayanamıyorum. Yazık günah herkes bizler kadar şanslı olmayabiliyor.
Amin cnm İnşallah benım özel sigortam var aslında belli bir kısmını karşılıyor bana çok koymaz ama devlet hastanesine gidiyorum yinede nadiren özeldede gittiğim bir doktor var devletteki sevdiğim bir doktor çok şükür hastaneye para vermiyorum o yüzden zamanı gelince odamı ayarlıyoruz önceden konulunca sorun olmuyor çok şükür zaten birgün yatıp çıkıyorum param var diye birgün için saçıp savuramam yani dediğin gibi nereye kadar.Evet ya , fiyatlari duydukca sasiriyorum. Allahbyardimcisi olsun herkesin. Durumun iyi bile olsa nereye kadar . Sadece hastaneye dünya kadar para gidiyor. Bazi seyler evet bizim buraya gore cok uygun cunku 1euro 11 tl ye cikmisti . Insallah duşer fiyatlar .
Önemli olan niyet iç huzur. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz diye boşuna dememişler çok şükür bin şükür halimize. Ben de sadelik severim şatafatta hiç gözüm olmadı zaten düğünde yapmadık. Sade bir nikah elbisesi yeterHerşeyde şükür etmek şart bunu düşünmeniz bile çok büyük..
Ben hemen hemen herşeyi letgodan ikinci el aldım ama şükür diyorum bunuda alamayanlar vardır..
Birtek kıyafet aldım sıfır olarak pazardan azıcık e bebekten ama çoğu pazardan..
Ama Allah öyle yardım ediyor ki ikinci el diye aldığım herşey pırıl pırıl çıktı..
Tek bebeğim sağlıklı olsun yeter benim mucizem olucak inşallah şükür sonsuz yaradana
Ben gelingimi alırken maddi zorluğun yani sira aksilikler oldu dikim olucakti 2 beden büyük diktiler ikincisini hazir aldım ama öyle hayal ettiğim gibi olmadı eşim bugün demez mi kızımıza o gün gelirse biz alalım en güzelini çok duygulandım bugün bilseniz
benn hamişkennKızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama
Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe
Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?
Canım ben covid aşısını biontech oldum ilk doz 2 hafta önce. Sadece kolum ağrıdı ilk gün ama o da biraz benim hatam, aşıdan sonra kolumu ovmadim hiç. 2.dozum 11kasimda.Kızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama
Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe
Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?