Bizede iki taraftan da birşey alan olmadı olsada çok küçük şeyler diyeyim herşeyi borçla aldık en uygunu en az satafat diye dikkat edince oldu çok şükür bin şükür dediğin gibiÖnemli olan niyet iç huzur. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz diye boşuna dememişler çok şükür bin şükür halimize. Ben de sadelik severim şatafatta hiç gözüm olmadı zaten düğünde yapmadık. Sade bir nikah elbisesi yeterEşimin ailesinden bile bişey istemedim çünkü hep huzurluyduk birbirimize olan sevgimiz saygımız hep öncelikli geldiği için maddiyat bizde hep ikinci planda oldu.
Yani o yüzden bebişler kısmetleriyle gelecek iyi kötü bişeyler yapıyoruz, kendi kendilerine büyüyolar zatenAllah sağlık versin de para her zaman kazanılır.
benn hamişkenn
Amacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..Canım ben covid aşısını biontech oldum ilk doz 2 hafta önce. Sadece kolum ağrıdı ilk gün ama o da biraz benim hatam, aşıdan sonra kolumu ovmadim hiç. 2.dozum 11kasimda.
İlk sayfada aşı tablomuz var ya ordan herkesin durumunu görebilirsinizzAmacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..
Bugün haberler anlatıyor gebeler asisiz ve ölüm oluyor diye artık korkuyorum
Ne aldınız kuzu paylasirsan bize de fikir olurBiz bugün ebebekten bebek arabamızı aldııık, 250tlye 50tl kazanılıyordu 250 tl kazanmış olduk. Yakın zamanda alışveriş yapacak varsa bunu kaçırmasın bence alt limitsiz harcanıyor baya iyi geldi bana
Amin. Rabbim bizede yardima ihtiyaci olanlara yardim etmeyi nasip etsin insallah. Rabbim her bebegi rizkiyla gonderirmis. Simdi fiyatlar bayagi artti . Herkes her istedigini alamiyor isteAynen öyle. Hadi bizim az biraz da olsa durumumuz var, olmayan napıyor acaba
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Canım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyorİlk sayfada aşı tablomuz var ya ordan herkesin durumunu görebilirsinizz
Yok sorun değil göster. Gerçekten asisiz olmak daha tehlikeli. Samsun'da 2 anne vefat etmiş coviddenAmacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..
Bugün haberler anlatıyor gebeler asisiz ve ölüm oluyor diye artık korkuyorum
Artik 4 cocuk annesisin mecbur tutumlu olmamiz gerekiyor. Esime diyrm anneanne babaanne olmakda zor . Simdi baslasalar torunlarina birer bilezik yapmayi ancak dugunlere kadar tamamlarlarAmin cnm İnşallah benım özel sigortam var aslında belli bir kısmını karşılıyor bana çok koymaz ama devlet hastanesine gidiyorum yinede nadiren özeldede gittiğim bir doktor var devletteki sevdiğim bir doktor çok şükür hastaneye para vermiyorum o yüzden zamanı gelince odamı ayarlıyoruz önceden konulunca sorun olmuyor çok şükür zaten birgün yatıp çıkıyorum param var diye birgün için saçıp savuramam yani dediğin gibi nereye kadar.
İşin aslı başta ben de emin değildim, sonra makaleleri okudum, kaynım da Amerika'da sağlık sektöründe mutlaka ol aşını Sinem deyince, doktordan da izin çıktı. Biontech e de FDA onay verdi. Gittim oldum. Bu aşının koruyuculuğu da var, evet hasta olmayı belki önlemiyor aşılar ama riski en aza indiriyor. Bizim arkadaşın eşi covid olmuş dugunde, damat yaptırıyor test negatif çıktı. Aynı evdeler ama bulaşmamış arkadaşa.Canım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
Gluten icerikli her urun vucutta seker etkisi yapar. Karbonhidrat cok tuketmemek lazim.Şeker sadece tatlı yiyerek yükselmez ki yediğin yemeklerde kan şekerini yükseltebiliyor çok kalori almamak lazım
Doğruuuu o ayrıntı yok dimi düşünmedim hiç, ben 2.dozu hamileyken oldum 14. Haftada yan etkisi de olmadı bana şükür inşallah tüm hamilelere ve bebeklerine şifa olurCanım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
Ne aldınız kuzu paylasirsan bize de fikir olur
Plesenta nin aşağıda olması ile önde olması aynı şey mi canım ya?Canım benimde plasenta aşağıda, ama doktor hiç yat kalkma falan demedi henüz sadece normal doğum yapamazsın kanaman çok olur sezeryan olur doğum dedi. Ama son ana kadar takip edicez dedi ne kadar yukarı çıkar diye. Kafana takma hiç sorun olacak bir şey değil bence. Bana bu yorumları yapanda perinatolog bu arada
Bende ikinci dozumu bugün oldum canım .ilk dozu da 4 hafta once olmustum . Tetenoz aşısı için 3 hafta beklemem lazımmış en az .Canım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
Geçmiş olsun.Sifa olsun canım.Bende baya stresle oldum ama artık en azından gönlüm rahat.Korkuyla yaşamakta zormus cidden.Bende ikinci doz bıontec asımı oldum bıraz stres yaptım hemsıre bugun kaç hamıleye yaptım bır bılsen olmaman daha sıkıntılı dedı hayırlısı olsun ınsallah
Bilmiyorum canım onu hiç. Önde olunca da normal doğuma engel oluyor mu? Bizde engel meselaPlesenta nin aşağıda olması ile önde olması aynı şey mi canım ya?
Bana 2 hafta dedi asmdeki doktorum ve ebem. 5 doz tetanozu da olucam sanırım ben. Bir daha tetanoz asisiyla ugrasmayim diye. Nasılsa cocugun aşıları için gidicez ben de çıkarırım kendimi aradanBende ikinci dozumu bugün oldum canım .ilk dozu da 4 hafta once olmustum . Tetenoz aşısı için 3 hafta beklemem lazımmış en az .
Canım ben 16.haftada 1.doz biontech, 20.haftada 2.doz biontech oldum. Pazartesi de tetanoz olucam.Kızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama
Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe
Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?