2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizede iki taraftan da birşey alan olmadı olsada çok küçük şeyler diyeyim herşeyi borçla aldık en uygunu en az satafat diye dikkat edince oldu çok şükür bin şükür dediğin gibi

Canım ben covid aşısını biontech oldum ilk doz 2 hafta önce. Sadece kolum ağrıdı ilk gün ama o da biraz benim hatam, aşıdan sonra kolumu ovmadim hiç. 2.dozum 11kasimda.
Amacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..
Bugün haberler anlatıyor gebeler asisiz ve ölüm oluyor diye artık korkuyorum

Aynen öyle. Hadi bizim az biraz da olsa durumumuz var, olmayan napıyor acaba
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Amin. Rabbim bizede yardima ihtiyaci olanlara yardim etmeyi nasip etsin insallah. Rabbim her bebegi rizkiyla gonderirmis. Simdi fiyatlar bayagi artti . Herkes her istedigini alamiyor iste

Amacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..
Bugün haberler anlatıyor gebeler asisiz ve ölüm oluyor diye artık korkuyorum
Yok sorun değil göster. Gerçekten asisiz olmak daha tehlikeli. Samsun'da 2 anne vefat etmiş covidden Allah korusun hepimizi. Bizim durumumuzda daha tehlikeli.

Artik 4 cocuk annesisin mecbur tutumlu olmamiz gerekiyor. Esime diyrm anneanne babaanne olmakda zor . Simdi baslasalar torunlarina birer bilezik yapmayi ancak dugunlere kadar tamamlarlar gercekten cocuklar buyudukce istekleri bitmiyor

Canım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
İşin aslı başta ben de emin değildim, sonra makaleleri okudum, kaynım da Amerika'da sağlık sektöründe mutlaka ol aşını Sinem deyince, doktordan da izin çıktı. Biontech e de FDA onay verdi. Gittim oldum. Bu aşının koruyuculuğu da var, evet hasta olmayı belki önlemiyor aşılar ama riski en aza indiriyor. Bizim arkadaşın eşi covid olmuş dugunde, damat yaptırıyor test negatif çıktı. Aynı evdeler ama bulaşmamış arkadaşa.

Ne aldınız kuzu paylasirsan bize de fikir olur
dün gece koymuştum da tekrar etmiyim diye koymadım denedim mağazada da sürüşü baya rahattı, ağırlığı fiyat farkı olanlarla neredeyse aynı, kumaşı iç dolguları vs güzel kaliteliydi. Çift yönlü, puset oto koltuğu olarak kullanılabiliyor, eksisi katlandığı da çok küçük olmuyor

Plesenta nin aşağıda olması ile önde olması aynı şey mi canım ya?

Canım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
Bende ikinci dozumu bugün oldum canım .ilk dozu da 4 hafta once olmustum . Tetenoz aşısı için 3 hafta beklemem lazımmış en az .

Bende ikinci doz bıontec asımı oldum bıraz stres yaptım hemsıre bugun kaç hamıleye yaptım bır bılsen olmaman daha sıkıntılı dedı hayırlısı olsun ınsallah
Geçmiş olsun.Sifa olsun canım.Bende baya stresle oldum ama artık en azından gönlüm rahat.Korkuyla yaşamakta zormus cidden.

Bende ikinci dozumu bugün oldum canım .ilk dozu da 4 hafta once olmustum . Tetenoz aşısı için 3 hafta beklemem lazımmış en az .
Bana 2 hafta dedi asmdeki doktorum ve ebem. 5 doz tetanozu da olucam sanırım ben. Bir daha tetanoz asisiyla ugrasmayim diye. Nasılsa cocugun aşıları için gidicez ben de çıkarırım kendimi aradan

Kızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama

Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe

Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?
Canım ben 16.haftada 1.doz biontech, 20.haftada 2.doz biontech oldum. Pazartesi de tetanoz olucam.
İkinci doz biontechle, tetanoz arası 3 hafta olmus oluyor ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…