2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun.Sifa olsun canım.Bende baya stresle oldum ama artık en azından gönlüm rahat.Korkuyla yaşamakta zormus cidden.
Aynen oyle cnm çalışırkende çok streslıyım sen belırtılerı atlattın darısıda basıma ınsallah 1 gunde gectımı tum belırtılerın hepımıze sıfa olur ınsallah ası olan olmayan hıc bır hamıle covıd olmasın stresi bile zor

Bana ebe tetenozu bıontecten 2 hafta sonra yapalım dedı sıze 3 hafta mı dedı nıye oylekı acaba

yenidoganken lavaboda yikanir evet biraz daha büyüyünce zaten benim egilmemde sorun kalmaz

Amacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..
Bugün haberler anlatıyor gebeler asisiz ve ölüm oluyor diye artık korkuyorum
Ben ilk dozu 14. Haftada 2. Dozu da 18. Haftada oldum canım. İyi ki olmuşum diyorum çünkü bizim okulda haftada en az 2 öğretmen koronadan dolayı karantinaya alınıyor.
İlk dozu olduktan sonra hiç şikayetim yoktu ikinci dozda ateş ve hafif titreme hali oldu. Onun dışında Bir sorun yok bende de bebekte de.. Her şey normal akışında devam ediyor.

Ayy kuzum ben dünkü 20 sayfayı okuyamadım ondan kacirmisim Z zahrada nin yatagini da gormemistim kusura bakmayin. Gule gule kullanin insallah G gumus82 kuzu ben covid aşısı ilk dozu hamileligi öğrenmeden olmuştum, 2.dozu da 14.haftada oldum. Biontech onaylandı artik hamilelerde zaten

kızlar yatakları bende görmedim resim atarsanız sevinirim

Bana 2 hafta dedi asmdeki doktorum ve ebem. 5 doz tetanozu da olucam sanırım ben. Bir daha tetanoz asisiyla ugrasmayim diye. Nasılsa cocugun aşıları için gidicez ben de çıkarırım kendimi aradan
Doğrudur canım kimi yer de iki hafta diyormuş. Olmak mantıklı hepsini . Bnm kızımdan dolayı 2017 ,2018 den iki doz asim vardı . Tek doz yapsak yeterli dedi sağlık ocağı

Kızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama

Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe

Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?

İlk dozumu 15 eylul (15+3)
İkinci dozumu 8 ekim (18+5) biontech oldum.

İlkide ikincisindede sadece kol agrisi oldu ve
1 gun surdu oda cok hafifti.

Tetanoz asimi 2 hafta sonra 21 Ekim (20+4) oldum inan biontech’ten daha agrisi oldu. 3-4 gun kol agrisi devam etti. Bakalim 28 gun sonra 2.doz olucam

Kızlar bizde şunu beğendik. Traveller icinde hafif olanlardanmış. Casual diye bir marka iyi markalar arasında öneriliyormuş. 7 kg ağırlığı katlaninca küçük oluyo vs. Tipi çok hoşuma gitti benim

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-28-20-55-52-284_trendyol.com.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2021-10-28-20-55-48-592_trendyol.com.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2021-10-28-20-55-45-709_trendyol.com.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bizde şunu beğendik. Traveller icinde hafif olanlardanmış. Casual diye bir marka iyi markalar arasında öneriliyormuş. 7 kg ağırlığı katlaninca küçük oluyo vs. Tipi çok hoşuma gitti benim
ya çok güzell özellikle şu yandaki detaylara ayrı bayıldıııım

Doğrudur canım kimi yer de iki hafta diyormuş. Olmak mantıklı hepsini . Bnm kızımdan dolayı 2017 ,2018 den iki doz asim vardı . Tek doz yapsak yeterli dedi sağlık ocağı
Ben 5 doz olucam. Hepsi çıksın aradan :) en son lisede olmuşum sanirim ben 17 18 sene önce

Bunu görmüştüm ben de. Bütün her yerden yorumlarına bak öyle al.

Aynen beni de o detaylar vurdu

Ayy kötü mü yorumları kuzu? Trendyolda az yorumu var. Ben genel google üzerinden baktim onerilenler arasındaydı.
Hepsiburadaya n11 falan bak. İnan o kadar çok araba baktım ki, hangisi hangisi hatırlamıyorum şimdi

Yok özellikle heryerden yorumlara bak diyince tırstım . Bakcam kuzu zaten çok saol yinede
N11 deki satıcıdan alma sakın, mağaza puanı berbat hepsiburadada bordosu varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…