Aynen oyle cnm çalışırkende çok streslıyım sen belırtılerı atlattın darısıda basıma ınsallahGeçmiş olsun.Sifa olsun canım.Bende baya stresle oldum ama artık en azından gönlüm rahat.Korkuyla yaşamakta zormus cidden.
yenidoganken lavaboda yikanir evet biraz daha büyüyünce zaten benim egilmemde sorun kalmazCok haklısın ikiz bebek icin rutin oluşturuncaya kadar zor olacaktır.
Allah yardımcınız olsun.
Benim kendi deneyimim şu şekilde oldu.
Doğum sonrası bel ağrım olduğu için eğilmek kalkmak çok zor geldi. O yüzden de yüksek bir yere koyup yıkadım.
Dus kabin de nasıl olur bilmiyorum ama bana hala zor geliyor çünkü bir kez denedim heryer su oldu.
Ama çoğu arkadaştan duydum lavabonun içinde de yıkayan cok varmış. Altına dediğiniz gibi bir file koyabilirsiniz.
İsterseniz deneyin. Hic olmadi çamaşır leyenleride var. Ben ilk onda yikamistim. Sonra da almistik. Bebekler gelsin öyle de karar verebilirsiniz. Baktınız olmuyor. Küvet alınır sonradan.
Ben ikinci dozumu hamileyken oldum. Dun de grip aşısı oldum. Bebegim de antikorlu dogacak o yüzden seviniyorum.Canım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
Ben ilk dozu 14. Haftada 2. Dozu da 18. Haftada oldum canım. İyi ki olmuşum diyorum çünkü bizim okulda haftada en az 2 öğretmen koronadan dolayı karantinaya alınıyor.Amacım eşime göstermek burda yazistigimi biliyor diycem bak hepsi hamileyken oldu bir ben kaldım..
Bugün haberler anlatıyor gebeler asisiz ve ölüm oluyor diye artık korkuyorum
yok balım çoğumuz gebeyken olduk en kötü 2. dozu gebeyken yaniCanım onu gördüm de herkes hamileyken olmadı ya hamileyken olanlar az ve çoğu gebe çekiniyor
Ayy kuzum ben dünkü 20 sayfayı okuyamadım ondan kacirmisimEki Görüntüle 2941602 dün gece koymuştum da tekrar etmiyim diye koymadımdenedim mağazada da sürüşü baya rahattı, ağırlığı fiyat farkı olanlarla neredeyse aynı, kumaşı iç dolguları vs güzel kaliteliydi. Çift yönlü, puset oto koltuğu olarak kullanılabiliyor, eksisi katlandığı da çok küçük olmuyor
kızlar yatakları bende görmedim resim atarsanız sevinirim
Doğrudur canım kimi yer de iki hafta diyormuş. Olmak mantıklı hepsini . Bnm kızımdan dolayı 2017 ,2018 den iki doz asim vardı . Tek doz yapsak yeterli dedi sağlık ocağıBana 2 hafta dedi asmdeki doktorum ve ebem. 5 doz tetanozu da olucam sanırım ben. Bir daha tetanoz asisiyla ugrasmayim diye. Nasılsa cocugun aşıları için gidicez ben de çıkarırım kendimi aradan
Kızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama
Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe
Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?
ya çok güzell özellikle şu yandaki detaylara ayrı bayıldıııımKızlar bizde şunu beğendik. Traveller icinde hafif olanlardanmış. Casual diye bir marka iyi markalar arasında öneriliyormuş. 7 kg ağırlığı katlaninca küçük oluyo vs. Tipi çok hoşuma gitti benim
Ben 5 doz olucam. Hepsi çıksın aradan :) en son lisede olmuşum sanirim ben 17 18 sene önceDoğrudur canım kimi yer de iki hafta diyormuş. Olmak mantıklı hepsini . Bnm kızımdan dolayı 2017 ,2018 den iki doz asim vardı . Tek doz yapsak yeterli dedi sağlık ocağı
Kızlar bizde şunu beğendik. Traveller icinde hafif olanlardanmış. Casual diye bir marka iyi markalar arasında öneriliyormuş. 7 kg ağırlığı katlaninca küçük oluyo vs. Tipi çok hoşuma gitti benim
Aynen beni de o detaylar vurduya çok güzell özellikle şu yandaki detaylara ayrı bayıldıııım
Ayy kötü mü yorumları kuzu? Trendyolda az yorumu var. Ben genel google üzerinden baktim onerilenler arasındaydı.Bunu görmüştüm ben de. Bütün her yerden yorumlarına bak öyle al.
Hepsiburadaya n11 falan bak. İnan o kadar çok araba baktım ki, hangisi hangisi hatırlamıyorum şimdiAynen beni de o detaylar vurdu
Ayy kötü mü yorumları kuzu? Trendyolda az yorumu var. Ben genel google üzerinden baktim onerilenler arasındaydı.
Yok özellikle heryerden yorumlara bak diyince tırstımHepsiburadaya n11 falan bak. İnan o kadar çok araba baktım ki, hangisi hangisi hatırlamıyorum şimdi
Tredyol kötü yorumları yayınlamıyor onun yorumlarına çok bakmayınAynen beni de o detaylar vurdu
Ayy kötü mü yorumları kuzu? Trendyolda az yorumu var. Ben genel google üzerinden baktim onerilenler arasındaydı.
N11 deki satıcıdan alma sakın, mağaza puanı berbat hepsiburadada bordosu varmış.Yok özellikle heryerden yorumlara bak diyince tırstım. Bakcam kuzu zaten çok saol yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?