2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tredyol kötü yorumları yayınlamıyor onun yorumlarına çok bakmayın
Alla alla kötü yorumlara cok denk geldim başka ürünler için trendyolda..
N11 deki satıcıdan alma sakın, mağaza puanı berbat hepsiburadada bordosu varmış.
Hepsi buradaya bakiyodum bende şimdi. Sadece pusetle ilgili bikac olumsuz bisi yazılmış. Yine bakıcam. Bakalım Kasım indirimlerini bekliyoruz zaten

Öyle bi kaç olay yaşayan var kötü yorumları yayınlanmayan

Öyle bi kaç olay yaşayan var kötü yorumları yayınlanmayan
Hepsiburada da yayınlamiyor pek bakma. Kaç kere yorum attım, yorumunuz ürünle alakalı değil diyip reddettiler
Yorum sitelerinden oku, şikayet vara bak.

Canım bunlar kalın gibi gözüküyor ama ince ben köpüklü fileyi küvetin içine koyup yıkıyordum çünkü yanlardan çıkabiliyor bebek hareket ettikçe. Pek sağlıklı olmuyor takıp kullanmak yani. Ben bunu da alıcam ama yeni doğduğu zamanlarda altına bişey koyup kullanmak lazım. Bazen alta havlu falan da koyardım yumuşak olsun diye. Kış bebeği file üstünde üşür gibi geliyor bana. Biz yazın bile kullanmadık öyle.

Kızlar bizde şunu beğendik. Traveller icinde hafif olanlardanmış. Casual diye bir marka iyi markalar arasında öneriliyormuş. 7 kg ağırlığı katlaninca küçük oluyo vs. Tipi çok hoşuma gitti benim
Markası ne canım
Ayyy şimdi hesap yaptım da, sabahtan beri bin lira harcamışiz, kızın eayalariydi, eve market alışverişiydi derken
Allah sonumuzu hayretsin
Neler aldın kıza yarında bimde indirim var bebek eşyaları bende ona bakicam kalirsa alırım iki parça şey 100 TL tutuyor canım zaten

Hayvan sevgisi olmayanlara ne yapsan boş

Ben bugün hiç doyamıyorum bu saatte salçalı çubuk makarna üzerine peynir iştah tavan Allah'tan az koydum tabağa
Ahh ahh sıfır doyma hissi, ben de bi saat önce mozaik pasta yapıp donsun diye basında bekledim 7 kg aldım, valla engel olamıyorum. Mutfakta yaşıyorum. Strese giriyorum yemeyince

1gunde geçti canım çok şükür.Inşallah sende hemen toparlarsın.Atese dikkat et.Bi de parol cidden ise yaradı 1kez aldım sadece.

Bende ketçapsız mayonezsiz yapamıyorum...Normalde de severim zaten şuan hiç tutamıyorum...
Kuru fasulye üzerine ketçap döküp yedim ahaha aynı durumdayım severdim iyice düştüm hadi vitamin olsun dedim yoğurt yemiyorum diye makarna salatası yaptım yoğurttan çok mayonez koymuşum kolestrolüm kudurdu kesin

İşte fileyle üşüyolar diye duydum da bu yolladığım köpük tarzı olanlar nasıldır bilemedim.

Markası ne canım

Neler aldın kıza yarında bimde indirim var bebek eşyaları bende ona bakicam kalirsa alırım iki parça şey 100 TL tutuyor canım zaten
Kuzum Casual Cadillac Jazz Travel Sistem tam adı.
Ahh ahh sıfır doyma hissi, ben de bi saat önce mozaik pasta yapıp donsun diye basında bekledim 7 kg aldım, valla engel olamıyorum. Mutfakta yaşıyorum. Strese giriyorum yemeyince
Ayy bende 6 kilo aldim. Yemiyim dedikçe daha çok yiyorum, yapıcak bisey yok ya şimdi yemicez de ne zaman yicezz. Benim derdim şeker çıkmasın o, diyet vs ugrasmayalim. Yoksa kiloları veririz

Benimki joie 3 tekerlekli olandan. Cok memenunum . Buyuk bebek arabalarindan aldim burada , cok guzel sürülüyordu ama cok fazla yer kapliyordu. joie cok uzun süre kullaniliyor. Tek elle kapatip aca biliyorsun. Ve düm duz oluyor hic yer kaplamiyor. Cok seviyorum 4 tekerlekliler sadece cok düz olmuyor , tekerler üst uste geliyor . Sürüşünü bilmiyorum

Ben devlette ayrintiliya girdim doktor yesil alan açarsa perinatalojide bakiyo,bide doktor radyolojide yolluyo ordada detayli ultrason bakiliyo,ben ikisinede gittim devlette

Canım benim de beyaz akıntılarım başladı internette normal yaziyodu hatta idrar beyaza dönüşüyomuş koku kaşıntı vs olmadıkça sorun yok yazıyordu
Bana doktorum akintilar için iki hafta onceki randavumda fitil vermisti baya korktugum için kullanmamistim carsamba gunku kontrolumde kullanmadigimi nasil anladiysa kizdi kullanman lazim dedi bide idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi mecbur kullancam

Niye korktun ki enfeksiyon cok tehlikeli, ondan korkman lazim. Doktorlari dinlemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…