- 2 Haziran 2021
- 157
- 209
- 33
Ay igne verseydi korkmazdim fitilden valla korkuyom,Niye korktun kienfeksiyon cok tehlikeli, ondan korkman lazim. Doktorlari dinlemek lazim.
Off aynen ya az once bende yagli peynirli salcali ekmek yedimBen bugün hiç doyamıyorum bu saatte salçalı çubuk makarna üzerine peynir iştah tavan Allah'tan az koydum tabağa
Nevresim takımı ile kaz tuyu yorgan aldım English homedan. Ozdilekten de havlu aldık :)Markası ne canım
Neler aldın kızayarında bimde indirim var bebek eşyaları bende ona bakicam kalirsa alırım iki parça şey 100 TL tutuyor canım zaten
Bebek çok çok yukarda, bir şey olmaz merak etme :)Ay igne verseydi korkmazdim fitilden valla korkuyom,Vagi Hex vajinal fitil kullanan varmi arkadaslar bisey danismak istiyorum
Sanki oğlan karnı gibi hee çok tatlısınıııızzzzz ay öğren artık çatlıcaz yaaSlm kızlar biz böyleyiz 19+1 olduk sizce karın şeklim nasılbiliyorum belki çok alakası yok ama merak işte
Kızlar bim 9 da aciliyo dimi sabah
Ahhh canım ahh sabır diyorum artık sizde çokkkk tatlısınızzzzSanki oğlan karnı gibi hee çok tatlısınıııızzzzz ay öğren artık çatlıcaz yaa
Sorsaydin keske baska bir ilaci filan yok mu diyeAy igne verseydi korkmazdim fitilden valla korkuyom,Vagi Hex vajinal fitil kullanan varmi arkadaslar bisey danismak istiyorum
Bebisler nasil nasiplerinde varsa oyle doguyorlar. Doktorlar bazen insani strese sokuyor. 38.haftada bebek tersti. Acile gitmistim . Hemsire yasli bir bayandi . Hiic korkma benim bebegim 39+4 de döndü dedi. Sonra doktor kontrolune girdim doktor genc bir erkekti. Hemsirenin soyledigini soyledim. Bu haftadan sonra bebek mi doner , hemsireler boyle boş konusur dedi ve oyle suratsizdiki . Gercekten 39 .haftanin icinde bebek döndüKızlar plesantası önde aşağıda olanlar
Kızımda 20. Haftada detaylı ultrasonda doktor plesanta aşağıda dedi hatta rapora plesanta previa yazdı. Yukarı çıkmazsa vajinal doğum yapamazsın ama bi sıkıntı olmaz sezaryen olursun dedi.
Sonra kendi doktoruma raporu göstermeye gittim. Bu ne yaaa bu haftada plesanta previa teşhisi konulmaz ki zaten anca çıkmaya başlayacak yukarıya dedi. Dediği gibi de yukarı çıktı ve vajinal doğum yaptım.
O yüzden hiç panik olmayın.çıkmazsa da sezaryen oluyor o da bence sorun değil. Yeter ki bebişler iyi olsun
1 hafta mi kaldi kontrole ? Tarihin ne zamandi ? Hic tahminlerim tutmaz benimSlm kızlar biz böyleyiz 19+1 olduk sizce karın şeklim nasılbiliyorum belki çok alakası yok ama merak işte
Sağlıkla doğsunlar da sezeryan normal hiç önemli değilKızlar plesantası önde aşağıda olanlar
Kızımda 20. Haftada detaylı ultrasonda doktor plesanta aşağıda dedi hatta rapora plesanta previa yazdı. Yukarı çıkmazsa vajinal doğum yapamazsın ama bi sıkıntı olmaz sezaryen olursun dedi.
Sonra kendi doktoruma raporu göstermeye gittim. Bu ne yaaa bu haftada plesanta previa teşhisi konulmaz ki zaten anca çıkmaya başlayacak yukarıya dedi. Dediği gibi de yukarı çıktı ve vajinal doğum yaptım.
O yüzden hiç panik olmayın.çıkmazsa da sezaryen oluyor o da bence sorun değil. Yeter ki bebişler iyi olsun
Sorsaydin keske baska bir ilaci filan yok mu diyeen etkili yontem fitil ama direk etkileyecegi bölgede . Ilac kullansan daha kotu oyle dusun. Hersey bebisler icin
Amiiin cümlemize.Ay oturdum ağlıyorum ya 6 ay yazıyorÇocuğum olmicak diye ağladığım zamanlar geldi aklıma şuan 6 ay oldu çok duygulandım yaa Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz sağsalim sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı ❤❤
Doğru Allah bize hayırlı evlat versin bizleride evladına hayırlı anne baba etsin İnşallah ❤Amiiin cümlemize.
Ben hep isteyen değil de bakabilecek olana versin diye dua ediyorum.
Kuzum erkeğe benziyo. Hayırlısıyla öğrenirsin en kisa zamanda inşallahSlm kızlar biz böyleyiz 19+1 olduk sizce karın şeklim nasılbiliyorum belki çok alakası yok ama merak işte
Bende 160 boy ince kemikli biriyim 52 den 57 oldum napiyim aç mı durayım dimiAhh ahh sıfır doyma hissi, ben de bi saat önce mozaik pasta yapıp donsun diye basında bekledim7 kg aldım, valla engel olamıyorum. Mutfakta yaşıyorum. Strese giriyorum yemeyince
Jolie hangi model iyiyse yazın onu alicam bende büyük olarak eksiğim araba ve pusetBenimki joie 3 tekerlekli olandan. Cok memenunum . Buyuk bebek arabalarindan aldim burada , cok guzel sürülüyordu ama cok fazla yer kapliyordu. joie cok uzun süre kullaniliyor. Tek elle kapatip aca biliyorsun. Ve düm duz oluyor hic yer kaplamiyor. Cok seviyorum4 tekerlekliler sadece cok düz olmuyor , tekerler üst uste geliyor . Sürüşünü bilmiyorum
Erkek gibi gobus belirgin öndeSlm kızlar biz böyleyiz 19+1 olduk sizce karın şeklim nasılbiliyorum belki çok alakası yok ama merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?