2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tüh ya keske baska bir cözümü olsaydi. Sen yine zorla kullanmayi dene , ilerlemesin . Cok korkuyorsan birde baska doktora gidip sor . Simdi bu doktor tekrar kullanmadigini anlarsa daha da kizar

Jolie hangi model iyiyse yazın onu alicam bende büyük olarak eksiğim araba ve puset
Bebek arabasi bundan , puseti de yaninda almistik ama o turkiyede kaldi . Model filan hatirlamiyorum. Alirken 19 yasindaydim gidip e bebekte hepsine bakmistik . Tek basima kolayca apartmandan indirebilecegim bir araba olsun dedim. Bunu gostermislerdi. 2 cocuk ile sürdügüm cok oldu . Ben cok severek kullaniliyrm ama tabiki cok guzellerride var . Siz yine arastirin.

Eklentiler

• Screenshot_20211029-075931_Chrome.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 81
Günaydın dünyanın en tatlı anneleri Bugün bim günü.Esime listeyi verdim gönderdim bime.Kv aramış bimin kapısının önündeyim.Ne bulursam alicam diye.Açılışı yapacak bizimkiler.
Neler bulacaklar bakalim hemen bizede gonder. Sen neden gitmedin ben yurudugumde cok agrim oluyor ama cocuklar olmasa her yere gidecegim

Neler bulacaklar bakalim hemen bizede gonder. Sen neden gitmedin ben yurudugumde cok agrim oluyor ama cocuklar olmasa her yere gidecegim
Oğlum bugün geç kalktı.Uyusun dedim kıyamadım ya.Kreste yok.Ben gidemedim o yuzden.Kv ordan eşim burdan bisey bırakmaz onlar zaten

Kızlar 3 gündür biriken sayfaları okuyorum şükür bitirebildim , darısı alıntıları cevaplamaya Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Atatürk'ün izinde çocuklarla dolacak yakında buralar ne güzel
Bizim de dün kontrolümüz vardı 311 Gr 21 cm olmuş bayram neşem Her şey yolunda, haftasıyla uyumlu, suyu iyi çok şükür. 3 hafta sonra kendi doktorumda detaylı ultrason var.
Akıntım var dedim fitil verdi hemen 2 günde 1 kullanacakmışım toplam 3 tane. Kramplarım çok oluyo günde 2 magnezyuma rağmen. Kalsiyum eksikliğinden de olurmuş kalsiyum da yazdı göndeer dedim
Kızım da bayramınızı kutluyor teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20211029_093034.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 114
Ya günaydınnn ballarııım
Ben uyudum ama rüyamda öyle güzel açık büfedeydim ki çok güzel yemekler yiyodum resmennnnn bimi aldatmış gibi hissediyordum ki annemden bir foto ben de kahvaltıdan sonra gideyim bir şeyler bıraktılarsa alayım

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-10-17-14-544_com.whatsapp.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar battaniye iki havlu ağız mendili patik çorap muslin tabak dayanamadım şuan acelesi yok ama birde esimle gidince kenar koruyucusu vs şeyler çok önemli seylermis ve ucuz dedi..

Ben aslında nevresim tkm istiyordum pembeli hiç yoktu iki bime baktım hep mavili
Almayanlar da gitsin baksın başka herden alsam bu fiyata bunları alamazdim 150 TL harcadım hepsine

Eklentiler

• IMG_20211029_100918.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20211029_100922.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20211029_100927.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20211029_100936.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211029_100943.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211029_100946.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20211029_100911.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar günaydın Bim sevdalıları olarak sabah sabah gittik biz de müslin örtü, küçük kitaplar, oyuncak bir de kayınvalidemin evinde kullanmak için mama sandalyesi aldık. Fiyatlar çok uygundu, bi de bir üründen baya fazla gelmişti her zaman bu kadar çok getirmiyolar.

Oğlum bugün geç kalktı.Uyusun dedim kıyamadım ya.Kreste yok.Ben gidemedim o yuzden.Kv ordan eşim burdan bisey bırakmaz onlar zaten
Sen niye gitmedin diyecektim iyi misin
Annen çok tatlı ne mutlu sana

Dün attım da çok sayfa birikmiş diye okumadın ya ahahahahh kaçırdııııın bakk bunu aldım
Kızlar anne yanı beşiği kurdunuz mu yada orda denediniz mi sağlamlığı nasıl ben uzun zamandır bakıyordum bi ara 650ydi 1000 e çıkardılar şimdi hediye cekiyle yine o fiyata düşüyor kaliteliyse bende internetten alayım eşim çok yoğun gidip bakamadık bi türlü

Ben hiç bakmadan direkt aldım iyidir güzeldir diye çünkü dejavuh bakmış başka model alcaktım o sesli bu daha iyi dediiiii ama kurmaya üşenmiiişti en sonn

Kızlar oyun halısı nasıldı ya ona bakmaya gideyim diyorum da iş görmezse hiç çıkmayayım
Canım ben oyun halısı gibi büyükleri hiç görmedim bizim burda yoktu bir kuvet birde babbynest gördüm.

Ama oyun halısı 6 aya kadar mantıklı çocuk emeklemedigi için koydugun yerde kalıyor üstüne yatır usuntundeki asılı cicilere bakıyor dokunmak için elini uzatıyor mantıklı yani

Bunda üç dört hafta önce bende senin gibiydim kalbi syoyormu acaba diye endişeleniyorum hareketleri hissedince az rahatlıyorum gibi ama bu kezde hareket hissetmedigimde endiseleniyorsun yani hamilelik baştan sona endişe demek.ben devletin aciline gittim kalp atışı dinledim içim rahatladı.tabi özel Dr her zaman gidemezsin bütçeden dolayı.rabbim içimize ferahlık versin

Ahh canım ya nasıl tedirgin olmuşssun sende benim gibi şükür iyiymiş bebişin benim bebiş hareket etti baya ondan içim rahatladı gitmedim doktora
Aynen canım annelik çok güzel ama çok zormus endişe tavan.kucucuk tekmeler rahatlatıyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…