Tüh ya keske baska bir cözümü olsaydi. Sen yine zorla kullanmayi dene , ilerlemesin . Cok korkuyorsan birde baska doktora gidip sor . Simdi bu doktor tekrar kullanmadigini anlarsa daha da kizarBen sordum. Fitil yerine baska bisi veremezmisiniz diye ben progestani da hap olarak alıyorum mesela. Mecburen fitil veriyorum antibiyotik hap veremediğim için dedi. İğne bile olur fitil olmasin dedim. Ama olmuomus malesef.. hala kullanmadım bende
Bebek arabasi bundan , puseti de yaninda almistik ama o turkiyede kaldi . Model filan hatirlamiyorum. Alirken 19 yasindaydimJolie hangi model iyiyse yazın onu alicam bende büyük olarak eksiğim araba ve puset
Neler bulacaklar bakalimGünaydın dünyanın en tatlı anneleriBugün bim günü.Esime listeyi verdim gönderdim bime.Kv aramış bimin kapısının önündeyim.Ne bulursam alicam diye.Açılışı yapacak bizimkiler.
Oğlum bugün geç kalktı.Uyusun dedim kıyamadım ya.Kreste yok.Ben gidemedim o yuzden.Kv ordan eşim burdan bisey bırakmaz onlar zatenNeler bulacaklar bakalimhemen bizede gonder. Sen neden gitmedin ben yurudugumde cok agrim oluyor ama cocuklar olmasa her yere gidecegim
Sen niye gitmedin diyecektim iyi misinOğlum bugün geç kalktı.Uyusun dedim kıyamadım ya.Kreste yok.Ben gidemedim o yuzden.Kv ordan eşim burdan bisey bırakmaz onlar zaten
Annen çok tatlı ne mutlu sanaYa günaydınnn ballarııım
Ben uyudum ama rüyamda öyle güzel açık büfedeydim ki çok güzel yemekler yiyodumresmennnnn bimi aldatmış gibi hissediyordum ki annemden bir foto ben de kahvaltıdan sonra gideyim bir şeyler bıraktılarsa alayım
Bu modele gidip baktım birebir ayaklar ahşap olduğu için çok kullanışsızdı gıcır gucur sesler çıkarıyor onun yerine şunu aldık bu çok daha konforlu geldi bana. Manuel sallama özelleği de ayakların altına sallanma aparatı açılıyo
ay ben 1kya aldım bak indirime girmiş
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi - ebebek
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kızlar anne yanı beşiği kurdunuz mu yada orda denediniz mi sağlamlığı nasıl ben uzun zamandır bakıyordum bi ara 650ydi 1000 e çıkardılar şimdi hediye cekiyle yine o fiyata düşüyor kaliteliyse bende internetten alayım eşim çok yoğun gidip bakamadık bi türlüDün attım da çok sayfa birikmiş diye okumadın ya ahahahahh kaçırdııııınbakk bunu aldım
Ben hiç bakmadan direkt aldım iyidir güzeldir diye çünküKızlar anne yanı beşiği kurdunuz mu yada orda denediniz mi sağlamlığı nasıl ben uzun zamandır bakıyordum bi ara 650ydi 1000 e çıkardılar şimdi hediye cekiyle yine o fiyata düşüyor kaliteliyse bende internetten alayım eşim çok yoğun gidip bakamadık bi türlü
Canım ben oyun halısı gibi büyükleri hiç görmedim bizim burda yoktu bir kuvet birde babbynest gördüm.Kızlar oyun halısı nasıldı ya ona bakmaya gideyim diyorum da iş görmezse hiç çıkmayayım
Bunda üç dört hafta önce bende senin gibiydim kalbi syoyormu acaba diye endişeleniyorum hareketleri hissedince az rahatlıyorum gibi ama bu kezde hareket hissetmedigimde endiseleniyorsun yani hamilelik baştan sona endişe demek.ben devletin aciline gittim kalp atışı dinledim içim rahatladı.tabi özel Dr her zaman gidemezsin bütçeden dolayı.rabbim içimize ferahlık versinCanım bende doktor gel dediği tarihlerde gidiyorum birde suruntu oldu acile gittim her endisede ben gisersem muayene parası vermekten borç batağına gireriz.. endişeli olunca sakinlesmek için dua ediyorum ben henüz tekme vs de duymadım bu ses bebeğim diyemedim sürekli kalbi atıyor mu diye dertleniyorum ama sabir dua.. örneğin bu sabah uyandım bogazimu kurumuş su içtim hemen sonra su şişesi elimden kaydı yatak su içinde kaldı sakar biri değilim normalde asla
..keske hergün kalp sesini sabah aksamy duysam kafam rahat etse isterdim
Kitabınızda mi alsam bence çok bilgilendirici her kadına ulaşıyor bugün onu dinledim içi ferahladi kağan Kocatepe gibi hocalar
Aynen canım annelik çok güzel ama çok zormus endişe tavan.kucucuk tekmeler rahatlatıyor bizi.Ahh canım ya nasıl tedirgin olmuşssun sende benim gibişükür iyiymiş bebişin benim bebiş hareket etti baya ondan içim rahatladı gitmedim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?