Benim ilk hastanemde suruntu şeklinde kanama ile gittim ya plesenta aşağıda dedi yatış dedi tamamen kalbini dinletmem zararlı sonrada Kasım'da gel deyince doktor defistirdim iyi ki değiştirdimZaten asagıda olması 30.haftadan sonra sıkıntıymıs kanama cok olursa erken dogumuda tetıklıyomus ama doktorda dedı genelde yukarı cıkıyo 24.hafta ile 28.hafta arasında yukarı cıkmasını beklıyoruz dedı benımkı perınatalog olmadıgı ıcın perınatolog gormesını ıstıyolar canım.aynen banada çıkmazsa sezaryen dedı benım ılkıde sezaryen oldugu ıcın sıkıntı yok zaten bakalım senınkı tam yapışıkmı plasentaya benım raporda tam kapatmamakta sadece rahıme dogru uzanıyor yazmış
You tube kagan Kocatepe videosu var attım dun tatlı ye sol yanına yat bekle birkaç saat mutlaka ses verir ama saatler geçerse o zaman doktora git hemen değil diyor dinle istersen canımBunda üç dört hafta önce bende senin gibiydim kalbi syoyormu acaba diye endişeleniyorum hareketleri hissedince az rahatlıyorum gibi ama bu kezde hareket hissetmedigimde endiseleniyorsun yani hamilelik baştan sona endişe demek.ben devletin aciline gittim kalp atışı dinledim içim rahatladı.tabi özel Dr her zaman gidemezsin bütçeden dolayı.rabbim içimize ferahlık versin
Kızlar anne yanı beşiği kurdunuz mu yada orda denediniz mi sağlamlığı nasıl ben uzun zamandır bakıyordum bi ara 650ydi 1000 e çıkardılar şimdi hediye cekiyle yine o fiyata düşüyor kaliteliyse bende internetten alayım eşim çok yoğun gidip bakamadık bi türlü
Günaydın kızlarBen hiç bakmadan direkt aldım iyidir güzeldir diye çünküdejavuh bakmış başka model alcaktım o sesli bu daha iyi dediiiii ama kurmaya üşenmiiişti en sonn
Canım resmini buldum aldim ama bimden değilKızlar oyun halısı nasıldı ya ona bakmaya gideyim diyorum da iş görmezse hiç çıkmayayım
Alayım gitsin o zaman bekle bekle nereye kadarGünaydın kızlaryatağı mağazada epey inceledim diğerlerine göre daha iyiydi kumaşı ses yapmıyor, reflu eğimi var, ayaklarının altında sallanma aparatıda var ha bi de müzik kutusu var yanına takıyosun ses müzik ışık beğendim ben
Kutuda daha kurmadım
Ben daha almadım bişey ama oda takımı marangoza yaptırıcam
Kuzu geldi 1 2 saat sonda mesaj olarak yolladılarrr koduu 1 kasımdan itibaren aktif olcakmış
Sipariş usulü olunca bir ay belki biraz daha uzun sürebiliyor ama kaliteli olurBen daha almadım bişey ama oda takımı marangoza yaptırıcamhazırlar saçma sapan pahallı ucuzlar da malzemeden dandik geldi bana. Onuda ocağa kadar halletcez inş
Aynen canım hem kaliteli malzeme olur hem de uçuk fiyatlı olmaz en azından. Diğer ürünler hep markaya alıyor fahiş fiyatları hiç gerek yok.Sipariş usulü olunca bir ay belki biraz daha uzun sürebiliyor ama kaliteli olur
Biliyorum bende sunta var MDF var MDF de kalite kalite
Iyiyim oglus uyuyo diye gitmedimSen niye gitmedin diyecektim iyi misin
Annen çok tatlı ne mutlu sana
Benom geçen hafta bir hafta boyunca sağ kasık agridi göbek deliğinden sağa doğru diyim oturup kalkarken zorladı magnezyum içiyorum belki iyi geldi geçti şimdi şükür.. devamlı ve ağlayacak kadarda doktora git derim ama büyümeden ve ağırlık değişikliğinden bu tip ağrılar normal dedi kasık bel sırt kopuyordu resmen ama ağlayacak gibi değil dayanacagim kadar ama aklım hep oradaydı şiddetli sırt ağrısı.. magnezyum veriyorum iyi gelicek dedi geldi deKızlar gece soluma yattığımda sol kasığımda inanılmaz bir acıyla uyudum çok rahatsız etti gerçi hemen sağıma döndüm ama üstüne uyuduğum taraf hep uyuşup rahatsız ediyor beni.
Neyse az önce de kalktım lavaboya gittim sol kasığıma bir ağrı girdi ki sormayın dayanılcak gibi değil ki acısı az daha devam etse oturup ağlıcaktımsanki içerden yırtılıyorum gibi böyle biri oraya ayağıyla basıyomuş gibi çok korktum bi süre kalkamadım. Neyin nesi anlamadım az daha sürse acile gitcektim ayağa kalkınca azcık geçti. Oldumu size de? Bana ilk defa oldu bu
Kanki bizim burda ondan yoktu sanırım. Başka oyuncaklar vardı, ama oyun halısı yerine ben şu ayaklariyla da piano gibi çaldıkları varya fisher price onu alirim diye dusundugumden olsa da almicaktimKızlar oyun halısı nasıldı ya ona bakmaya gideyim diyorum da iş görmezse hiç çıkmayayım
Günaydın canım 10gün var daha1 hafta mi kaldi kontrole ? Tarihin ne zamandi ? Hic tahminlerim tutmaz benimkafani karistirmayayim
Bence büyüyen daha iyi ilerde yatak büyütürsün kullanırsın düz beşik alırsan ilerde tekrar yatak alman gerekirTatlis anneler bu beşik sizce kullanışlı olurmu birisi büyüyen beşik.digeri 3 yaşa kadar kullanilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?