2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim ilk hastanemde suruntu şeklinde kanama ile gittim ya plesenta aşağıda dedi yatış dedi tamamen kalbini dinletmem zararlı sonrada Kasım'da gel deyince doktor defistirdim iyi ki değiştirdim

Erdem hastanesi doktorum şimdi plesenta aşağıda değil rahim iyi bebek iyi birkaç günde onden geliyor dedi sadece o küçücük kanama olduğu için ev işi yapma dedi yürüyüş yap ama 1 saati geçen uzun yürüyüşler olmasın dedi doktor çok önemli ilk denilene takılıp kalsaydım

You tube kagan Kocatepe videosu var attım dun tatlı ye sol yanına yat bekle birkaç saat mutlaka ses verir ama saatler geçerse o zaman doktora git hemen değil diyor dinle istersen canım

Ben hiç bakmadan direkt aldım iyidir güzeldir diye çünkü dejavuh bakmış başka model alcaktım o sesli bu daha iyi dediiiii ama kurmaya üşenmiiişti en sonn
Günaydın kızlar yatağı mağazada epey inceledim diğerlerine göre daha iyiydi kumaşı ses yapmıyor, reflu eğimi var, ayaklarının altında sallanma aparatıda var ha bi de müzik kutusu var yanına takıyosun ses müzik ışık beğendim ben
Kutuda daha kurmadım

Alayım gitsin o zaman bekle bekle nereye kadar
Z zahrada internetten alınca hediye çeki geldi mi?
Birde bunun yanında büyüyen beşik aldınız mı yada montessori mi yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Birde bunun yanında büyüyen beşik aldınız mı yada montessori mi yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Ben daha almadım bişey ama oda takımı marangoza yaptırıcam hazırlar saçma sapan pahallı ucuzlar da malzemeden dandik geldi bana. Onuda ocağa kadar halletcez inş

Kuzu geldi 1 2 saat sonda mesaj olarak yolladılarrr koduu 1 kasımdan itibaren aktif olcakmış
Ben oda yapmayı düşünüyorum büyüyen beşik şifonyer dolappp anne yanını beşik tarzı almak istemedim ondan bu çok ideal ya

Kızlar gece soluma yattığımda sol kasığımda inanılmaz bir acıyla uyudum çok rahatsız etti gerçi hemen sağıma döndüm ama üstüne uyuduğum taraf hep uyuşup rahatsız ediyor beni.

Neyse az önce de kalktım lavaboya gittim sol kasığıma bir ağrı girdi ki sormayın dayanılcak gibi değil ki acısı az daha devam etse oturup ağlıcaktım sanki içerden yırtılıyorum gibi böyle biri oraya ayağıyla basıyomuş gibi çok korktum bi süre kalkamadım. Neyin nesi anlamadım az daha sürse acile gitcektim ayağa kalkınca azcık geçti. Oldumu size de? Bana ilk defa oldu bu

Ben daha almadım bişey ama oda takımı marangoza yaptırıcam hazırlar saçma sapan pahallı ucuzlar da malzemeden dandik geldi bana. Onuda ocağa kadar halletcez inş
Sipariş usulü olunca bir ay belki biraz daha uzun sürebiliyor ama kaliteli olur
Biliyorum bende sunta var MDF var MDF de kalite kalite

Sipariş usulü olunca bir ay belki biraz daha uzun sürebiliyor ama kaliteli olur
Biliyorum bende sunta var MDF var MDF de kalite kalite
Aynen canım hem kaliteli malzeme olur hem de uçuk fiyatlı olmaz en azından. Diğer ürünler hep markaya alıyor fahiş fiyatları hiç gerek yok.

Benom geçen hafta bir hafta boyunca sağ kasık agridi göbek deliğinden sağa doğru diyim oturup kalkarken zorladı magnezyum içiyorum belki iyi geldi geçti şimdi şükür.. devamlı ve ağlayacak kadarda doktora git derim ama büyümeden ve ağırlık değişikliğinden bu tip ağrılar normal dedi kasık bel sırt kopuyordu resmen ama ağlayacak gibi değil dayanacagim kadar ama aklım hep oradaydı şiddetli sırt ağrısı.. magnezyum veriyorum iyi gelicek dedi geldi de

Efa mom aldım 100 TL magnezyum 100 TL ama iyi geldi

Kızlar oyun halısı nasıldı ya ona bakmaya gideyim diyorum da iş görmezse hiç çıkmayayım
Kanki bizim burda ondan yoktu sanırım. Başka oyuncaklar vardı, ama oyun halısı yerine ben şu ayaklariyla da piano gibi çaldıkları varya fisher price onu alirim diye dusundugumden olsa da almicaktim

Tatlis anneler bu beşik sizce kullanışlı olurmu birisi büyüyen beşik.digeri 3 yaşa kadar kullanilan.

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-25-15-21-48-28_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2021-10-25-11-27-27-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın kızlar bende müslin örtü biberin fırçası ve emzik aldım wee baby'nin, maaşallah 9'lu 10 geçe oradaydım millet 10 dk da bitirmiş herşeyi 2 tane çift vardı iksiide ikişer alışveriş arabası alıp fullemiş bütün bebek eşyalarını dedim sakin olun kıtlık mı var ne oluyor

Hastane çıkışı 5li.2li kısa kollu 0-3ay.Bi tane pembe 6-12 zıbın.2li alt pijama 12ay.Corap almış 12-24ay. KV almış ama resim öyle dağınık atmiski.

Tatlis anneler bu beşik sizce kullanışlı olurmu birisi büyüyen beşik.digeri 3 yaşa kadar kullanilan.
Bence büyüyen daha iyi ilerde yatak büyütürsün kullanırsın düz beşik alırsan ilerde tekrar yatak alman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…