- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli kız geliyor :)Benimde üç dört gündür bel ve baş en çok baş ağrım var cinsiyet belli mi peki
Onu bende duydum 1 ay bosluk birakin diye, doktoruma sordum gerek yok 2 hafta bile olsa yeter dedi. Saglik ocaginda calisan arkadasima sordum oda 1 ay ara veriyoruz dedi. Bakalim benimde 18.hafta 2.doz biontech’im olacak. Sanirim 21-22.hafta tetenoz’a gidicem.
İnşallah canım ilk kızımda 15 kilo almıştım bakalım bu nasıl olucakBen yuvarlanirim kesin de seni hic dusunemiyorumbenim simdiki karnim kadar ancak olur senin 9 aylik halin
doguncada pit gider
![]()
Dayanamıyorum ama şartlardan dolayi beklemek zorundayım hastane uzak esimin arabayla götürmesi lazim onunda izni yok şimdiBence 15 dolduktan sonra gıdebılırsın bende 15+4 de gıtmıstm ınsan merak edıyor ya ama dayabılırsen bekle
olsun hep beraber şafak sayarızzz napalıımDayanamıyorum ama şartlardan dolayi beklemek zorundayım hastane uzak esimin arabayla götürmesi lazim onunda izni yok şimdi![]()
Yaa evet ben kızıma ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bu fotoyu koymuştum öyle de kaldıAyy ne fark ettim @citosss3 ile profil fotonuz aynı![]()
Tamamdır ozaman.Ya bilmediğim bisey olunca korktum bende.Ben sinovacla eylul 24 de 2. Dozu oldum bende şişti ve ağrı oldu normal yani hele biontech olduysan hayda hayda normal
Benim ilk gebelik çok korkuyorum yani yaparken her şey çok güzeldi de nasıl doğurcam bilmiyorumHerkesin oğlu oluyor maşallahdoğum şeklinize karar verdiniz mi kızlar ben neler yaşayacağımı tekrar bildiğim halde panik ayaklı şekilde normal olucam nasip olursa
![]()
O zaman beklıcen mecbur bızde cok meraklancaz o tarıhe kadar bende acaba cınsıyet degısır mı dıye bır tereddut var aslında kızlarda 17 18 den sonra en net bellı oluyo heralde ama ıkı farklı doktorda dırekt gorunce kız demesıde benı ıkna edıyo esım dıyokı sen anca dogunca ınanırsınDayanamıyorum ama şartlardan dolayi beklemek zorundayım hastane uzak esimin arabayla götürmesi lazim onunda izni yok şimdi![]()
Kız cok istiyoruz ya ondan aslında banada kiz deseler senin gibi bi süre inanamam tedirgin olurum degisirmi diyeO zaman beklıcen mecbur bızde cok meraklancaz o tarıhe kadar bende acaba cınsıyet degısır mı dıye bır tereddut var aslında kızlarda 17 18 den sonra en net bellı oluyo heralde ama ıkı farklı doktorda dırekt gorunce kız demesıde benı ıkna edıyo esım dıyokı sen anca dogunca ınanırsın![]()
Aynen öyle olacakolsun hep beraber şafak sayarızzz napalıım
Banada 10+5 de erkek demıstı cok erken bır tahmın 11.haftada yapılan tahmınler degısebılır hayırlısı olsun ınsallahKız cok istiyoruz ya ondan aslında banada kiz deseler senin gibi bi süre inanamam tedirgin olurum degisirmi diyeama senin degismez bence ya 2 dr da demisse kiz olur inşallah ☺ ben korkuyorum açıkçası tekrar dr gitmeye çünkü benim dr 11 haftada kemik yapısından erkege benziyor dedi yani Allahtan umut kesilmez ama bir yandan da umutsuzum dr un dedigi aklima gelince
![]()
Yaa gercekten mi ayy belki o zaman benimde kiz olabilir hala umut var yani inşallah dua et benim için lütfenn tabiki en basta sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallah ve gönlümden gecen olsun ve seninde burdaki herkesinde gönlünden gecen olsun inşallahBanada 10+5 de erkek demıstı cok erken bır tahmın 11.haftada yapılan tahmınler degısebılır hayırlısı olsun ınsallah
Amın ınsallah canım hayırlısıyla gonlunden gecen olsunYaa gercekten mi ayy belki o zaman benimde kiz olabilir hala umut var yani inşallah dua et benim için lütfenn tabiki en basta sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallah ve gönlümden gecen olsun ve seninde burdaki herkesinde gönlünden gecen olsun inşallah![]()
evet genelde bazen bebek erken gelmek istiyor bazen de doktorlar 39. haftalara kadar bekletiyorBenim sezaryen olacak şubat sonu alırlar gibi beni de kesin2 hafta önce alıyolarmış heralde
Hayırlısı ne ise o olsun canım herkesin kendi tercihiyok balım psikolojimi riske atmamak için ahaha aynı panik atak falan bende de var şey kesisinden de korkuyorum bi de kalp ameliyatımda 20 25cm dikişim var sırtımda ondan zor olacağını düşünmüyorum sezaryenin o yüzden çok kararlıyımmmnarkozlu istiyodum ondan vazgeçtim direkt bebişi kucağıma alayım diye
Öyle valla sonu çok güzel bi mutluluk ama onu doğurana kadar ölüp yeniden diriliyosun sankiBenim ilk gebelik çok korkuyorum yani yaparken her şey çok güzeldi de nasıl doğurcam bilmiyorum![]()
benim çocuk da 3 hafta once dogdu ay degisti burc degisti :) annem ameliyata yetisemedi falan... karnımdakiler ya ocakta dogacak ya şubatta. insallah subat olur dururlar o kadarAynıyız, benim ilki sezaryen olduğu için, 2.de öyle olacak inşallah. 38 haftalıkken alırız dedi şubata denk geliyor, belki 39 haftalık olursa marta denk gelir. Kızım 40 haftalık 2 martta doğmuştu.
Senşn ilk doğum değil mi, kendin mi istiyorsun sezaryeni