• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
U fak ufak kıpırtılar
R üyamda mı görcem kıpraşmalar
A nneyi bu kadar bekletme
Z aten aklını kaybetti seninle

ahhaha oğluma akrostiş daha tekmelemezse şarkı yazıcam bütün gün söylicem yolsun dursun kendini :KK70:
Oğlum olursa koyacağım isimdi kıza benziyor deyince kafam karıştı isim yok ortada şuan

Bizde de eşim rahmetli kardeşinin adını Adem istiyor. Ben tek koymak istemiyorum yanına yakışan bi isim var mı acaba

Benim bulantım katlanarak artıyor kızlar bu gün yeni bir hapa basladim. Simdi ictim insaAllah sifa olur. Zofer 4 mg. Cekilisi cok cok isterim ama ne zaman yaparsiniz. Bulantimdan cıkamıyorum bir yere. Ama netten direk alıp yollıyabilirim ayip olmazsa hani etiketli paketsiz filan olur. Ocak subat gibi yapalım derseniz insaAllah bulantim bitmis olur ozamana.
Allah yardimcin olsun canim benim ya.Bende var hala ama en azından biseyler yiyebiliyorum.Zofer en etkilisi ama bende ise yaramamıştı.Bi de bazı ilaçlar da bulantıyi arttırıyor.

Aynen cekilişi hediye verme vaktinden baya önce yapalım vaktimizde olur. Bebeklerimize alışveriş yaparken onuda hallederiz. Bende iki oglumdada katildım çekilise forumlarda güzel oluyor.
Sorma canım ya bulantı yüzündenden bebekdende birşey anlamadım. Umarım geçer 🤲🏻

InsaAllah canım

InsaAllah canim kac mg gunde kac kez iciyordun nekadar zaman nasil kullandin.
Sabah aç karnına bir tane ve sonrasında yarim saat birsey yeme etkisi daha iyi oluyor...

Sabah aç karnına bir tane ve sonrasında yarim saat birsey yeme etkisi daha iyi oluyor...
8 mg mı kullanmıştın benimki 4 mg. Bide günümü kurtarıyor birtek yoksa tedavi gibimi olur.

Allah yardimcin olsun canim benim ya.Bende var hala ama en azından biseyler yiyebiliyorum.Zofer en etkilisi ama bende ise yaramamıştı.Bi de bazı ilaçlar da bulantıyi arttırıyor.
Bende yiyebiliyorum herseyi olmasada bi cok seyi ama bulantim tum.gun suruyo yemedigim zamanlar tukurugumu yutamiyorum. Umarım bende etki eder tadım tuzum kalmadı. Vitaminim.dun bitti o mu artırıyo diyede dusundum. Almiycam yenisini vitaminin rabbim sıkıntısı olanlara yardım etsin bulantı zor

Test sonucun ne oldu, korkma inşallah bişey olmaz

Ben de kızıma hep şubatta alırdım, şimdi doğum şubata denk gelebilir, ama ben de alırım inşallah şubatta bişeyler

Ben de hep kerem düşünüyordum, ama eşim çok kararsız. Selim koyalım dedim kabul etmedi. Demir diyor, hayatta olmaz dedim😬

Geçen ben de kızımın kıyafetleri çıkardım, nefesim daraldı ayırmadan kaldırdım geri🤣

Bana kız gibi geldi çıkıntı yok. Gştmeden bi tepsi baklava ye bi daha🤣

Dışardan nasıl belli ki 200 gr lık minik. O rahim hareketidir belki. Ama hareket hissedebilirsin. Ben de minik minik pıt hissediyorum arada, sma net anlayamoyorum hareket mi, damar mı atıyor

Aysel nisa, uyar bence. Aysel ahsen çok uzun gibi oldu, sadece ahsen olsa güzel, ben eril felan bakmazdım.
Aysel in yanına a harfiyle başlayan çok uymuyor. Ortasında s ve ya y geçen başka harfle başlayan isim uyar bence.
Aysel sude gibi..

Mustafa rüzgar diye de okuyabilirsin, sesleneceğin ismi de ekleyerek okuyun bence.

Benim de ayakta durunca belim ağrıyor hala, çok ayaktada durmadım. Yatınca geçiyor Allah tan
Yok canım rahim öyle hareket etmez 2. Olunca biliyorum artık 🙂 baya hareket ediyor zaten onun hareketine göre oynuyor karnım bence çok yüzeye yakın duruyor. Ben de şaşırıyorum çok erken diye ama baya baya oynuyo minik. Çekebilirsem video çekeyim ama buraya atılıyor mu bilmiyorum

Benim oğlumun ismi Umut.Ve hem buna uygun hemde tatlı bi kız ismi olsun istiyorum.Biz eşim ben oğlum beyaziz.Bizim cimcime de öyle olur muhtemelen.Aklimda Ipek ismi var.
Benım bır arkadasımın oglu umut kızıda duru😊anlattıgınız gıbı beyaz onlarda dupduru bır kız kızlarıda masallah

Back
X