• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benımde esım aynı deren derın olmaz cocuga sıfat koyamayız ela cok kısa ıkı isim cok uzun herseye bır bahane buluyor kavga etmeden ısım ısını nasıl halletcez bılmıyorm😅

Bizimde aklımızda iki seçenek var, Han yada Alp bakalım henüz karar veremedik. Bugün saat 18'de kontrol randevum var, inşallah her şey yolundadır :KK200:
Ayy kardeşimin adı onur alp. Alp diye tanıtır kendini çapkın oluyorlar ve yakışıklı 😂
Çıkınca haberdar ett umarım iyidir minik

Bizim aile de 2 tuna var bozmayin moralinizi ton baliginin tuna oldugunu bilecek bilgiye ulkede sahip olan az zaten nasil dalga gececekler :)
Nasıl isimlerinden memnunlar mı? Kaç yaşındalar, karakter iyi mi?😁 neden bu ismi koydunuz diyen var mı? Bulmuşken hemen bi anket😂

Ben de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamış🤣 sınıfta herkesin 2 ismi var, neden ben tek isimliyim diye. Bir de koyacağımız ismi son aya kadar kimseye söylememe kararı verdim. Çok moral bozuyor aile ya, Tuna düşünüyodum, içime de sindi. Kv, ton balığı diye çocukla dalga gecerler dedi. Moralim bozuldu. İsmi saklıycam, dogunca öğrenir herkes, çünkü herkes bi yorum yapıyor. Bu şekilde çok zor yani. Güya karısmıyoruz, siz secin diyorlar ama ne bulsak bi mani bulunuyor. Hep bi öneri hali
Ay balık hiç aklıma gelmedi Allahım yaa belli beğenmemiş kv sizin şevkinizi kırıyo 😄 ben hoşlanmıyorum iki isimden ya çok uzun geliyo bana üşengeçliğim orda da tam gaz devam 😂

Ayy kardeşimin adı onur alp. Alp diye tanıtır kendini çapkın oluyorlar ve yakışıklı 😂
Çıkınca haberdar ett umarım iyidir minik
Kardesin 2 isimde zorlandı mı? Benim bi arkadasım var, bi birini kullanıyo, bi öbürünü kafam karışıyor😁 sen 2.isim düşünüyo musun?

Ay kızlaaaar biraz da burç konuşalım. Çoğunluğu balık olacak sanırım hiç balık tanıdığım yok kızı nasıl erkeği nasıl 😄 ben oğlağım eşim koç, balık en çok bu ikisi ile anlaşamazmış yandık sanırım😅

Kızlar aklıma bişey geldi. Forumda bundan bi 6-7 yıl önce yılbaşı çekilişi olurdu bilmiyorum hic denk geldiniz mi? Ben katılmıştım bir kere o zaman okuyordum daha. Çekilişle herkes birbirine hediye alıp yollamıştı. Çok güzel dostluklara vesile olmuştu. Hala konuştuklarım, hediyesini sakladıklarım var. Düşündüm ki bizde bebişlerimiz adına böyle bir çekiliş yapabiliriz. Katılmak isteyenler olursa onlar arasinda kura ile cekilis yapariz ama kim kime alicak söylemeden yılbaşından önce bebislere hediyelerini yollarız. Hem birbirimizden bir anı kalmış olur. Ne dersiniz🥰

Kardesin 2 isimde zorlandı mı? Benim bi arkadasım var, bi birini kullanıyo, bi öbürünü kafam karışıyor😁 sen 2.isim düşünüyo musun?
Ayy yok çok memnun onur sınıfında 3 kişi vardı daha ilkokuldayken oh benim alpimde var derdi ahahahaha
Ben 1 tanesini zor buldum aşkım 2. Asla bulamam 😂😂😂 Uraz Alp isterdim ama dayısına çekersr sayko biraz bi de isimden çekmesin diye vazgeçtim 😂😂😂

Kızlar aklıma bişey geldi. Forumda bundan bi 6-7 yıl önce yılbaşı çekilişi olurdu bilmiyorum hic denk geldiniz mi? Ben katılmıştım bir kere o zaman okuyordum daha. Çekilişle herkes birbirine hediye alıp yollamıştı. Çok güzel dostluklara vesile olmuştu. Hala konuştuklarım, hediyesini sakladıklarım var. Düşündüm ki bizde bebişlerimiz adına böyle bir çekiliş yapabiliriz. Katılmak isteyenler olursa onlar arasinda kura ile cekilis yapariz ama kim kime alicak söylemeden yılbaşından önce bebislere hediyelerini yollarız. Hem birbirimizden bir anı kalmış olur. Ne dersiniz🥰
Ben yılbaşına özel bişey yapmıyorum, hediye alacalsak başka bi sebep bulalım.

Ben direkt katılıyorum bayılırım çok güzel fikir 😍

Ay kızlaaaar biraz da burç konuşalım. Çoğunluğu balık olacak sanırım hiç balık tanıdığım yok kızı nasıl erkeği nasıl 😄 ben oğlağım eşim koç, balık en çok bu ikisi ile anlaşamazmış yandık sanırım😅
Ben akrep eşim akrep ufaklık balık olacaksa evde duygular şelale olacak o kesin 😂

Ayy yok çok memnun onur sınıfında 3 kişi vardı daha ilkokuldayken oh benim alpimde var derdi ahahahaha
Ben 1 tanesini zor buldum aşkım 2. Asla bulamam 😂😂😂 Uraz Alp isterdim ama dayısına çekersr sayko biraz bi de isimden çekmesin diye vazgeçtim 😂😂😂
Bence serseri ruh onur isminden geliyor, tanıdığım bütün onurlar fırlama 😂

Ben oğlak, eşim yengeç muhtemelen bizim bebiş koç olacak erkek kardeşim koç burcu iyidir 😂 kadın özelliklerini okudum geçende yanlış hatırlamıyorsam koç burcu kadınının güçlü bir yapısı var.

Kızlar mina ismi nasıl sizce ? Aysel Mina çok uyumlu geldi bana

Ben oğlak, eşim yengeç muhtemelen bizim bebiş koç olacak erkek kardeşim koç burcu iyidir 😂 kadın özelliklerini okudum geçende yanlış hatırlamıyorsam koç burcu kadınının güçlü bir yapısı var.

Kızlar mina ismi nasıl sizce ? Aysel Mina çok uyumlu geldi bana
Ayyy ben mina koyacaktım kızım olsa bence mükemmelll isim

Back
X