Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahaha eşinle ilgili olan yoruma koptum biz de bol bol çatışırız burçlar zor napalımBen koçum eşim oğlak onunla daha az anlaşıyorumbüyük oğlum balık çok duygusal naif kız gibi iyi anlaşıyoruz çok narin ve hassas oluyorlarla balıklar ama alışıyorsun o yapısına
Kızlar hepsiburadada 2.si 1tl indirimi var. Sleepy de geçerli. Birinci sorum sleepy iyi mi ikinci sorum 180tlye 384 adet yenidoğan bezi uygunsa mu geliyor![]()
2 paket fazla gelir mi, yenidoğan için günde 6 7 tane kullanılıyor fln demişlerdi ama elimde mi kalır alışmazsa bilemedim şimdiBez bebekten bebeğe çok değişir. Bazı bezlerle hiç rahat edemiyor bebekler. O yüzden çok stoklamadan deneme yanılmayla gitmek gerekiyor![]()
Bi çökme bi sorun var büyük ihtimal yarına düzelir diye düşünüyorumKızlar wp ve instaya nolmuş bilen varmı neden giremiyoruz akşamdan beri??
17+4 tık yok![]()
Yatış yapmayı seviyor seninki o zaman insaalah doguncada güzel uykusu olur17+4 tık yok![]()
3 gün gibi bir kol ağrısı oluyor ;(Beni az önce ebe aradı yarın tetanoz aşısına çağırıyor, sizler oldunuz mu yan etkisi var mı kızlar gündüzleri yalnızım da ateş fln olur mu diye merak ettim
Yenidoğan zaten çok pahalı olmuyor, uygun mu bilemedim. Fitatlar çok değiştiKızlar hepsiburadada 2.si 1tl indirimi var. Sleepy de geçerli. Birinci sorum sleepy iyi mi ikinci sorum 180tlye 384 adet yenidoğan bezi uygunsa mu geliyor![]()
Kullanılır bence. Durmadan kaka yapıyorlar.2 paket fazla gelir mi, yenidoğan için günde 6 7 tane kullanılıyor fln demişlerdi ama elimde mi kalır alışmazsa bilemedim şimdi
İpek ismi çok guzel cook zarif bir kızım olsa bende koymak isterdim , tanıdıgım tüm İpek isimliler çok guzeller ve çok zariflerBenim oğlumun ismi Umut.Ve hem buna uygun hemde tatlı bi kız ismi olsun istiyorum.Biz eşim ben oğlum beyaziz.Bizim cimcime de öyle olur muhtemelen.Aklimda Ipek ismi var.
Ay inşallah hamilelik zordu doğunca rahat ederim umarımYatış yapmayı seviyor seninki o zaman insaalah doguncada güzel uykusu olur![]()
Ay yok daha neler yaBen de küçük kızımda istemiştim Duru ismini hemen Duru bulgur mu dediler![]()
Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin hepsine inşallah. Bazen geldi mi üst üste geliyor gerçekten. En azından bakıcı gelebilmesi de güzel. Bi nebze de olsa rahatlatır sizi. İlk hamileliğimde ben de hep yatarak geçirdim çok zor oluyor ama sonu güzel olsun inşallah. Hayırlısıyla 30 lu haftalara bi gelsek, günler geçmiyor gibi geliyor bana.Ben iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.
Cok teşekkür ederim. Yatarak geçirmek gerçekten cok zor oluyor. ALLAHIM bu günlerimizi aratmasin.Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin hepsine inşallah. Bazen geldi mi üst üste geliyor gerçekten. En azından bakıcı gelebilmesi de güzel. Bi nebze de olsa rahatlatır sizi. İlk hamileliğimde ben de hep yatarak geçirdim çok zor oluyor ama sonu güzel olsun inşallah. Hayırlısıyla 30 lu haftalara bi gelsek, günler geçmiyor gibi geliyor bana.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir demişler :))Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim