allahım nasıl komşularınız var yaaa maşallahbenim komşum bana elektronik ana kucağı almış Allah'm sevinçten havalara uçtum![]()

ptesi olsun da siz cinsiyet öğrenin artık :d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım nasıl komşularınız var yaaa maşallahbenim komşum bana elektronik ana kucağı almış Allah'm sevinçten havalara uçtum![]()
bende ona yapıyordum galiba vatan borcunu ödüyorallahım nasıl komşularınız var yaaa maşallah
ptesi olsun da siz cinsiyet öğrenin artık :d![]()
benimki koyun can derdinde kasap et derdindeye döndü zatenbende ona yapıyordum galiba vatan borcunu ödüyoray evet ya pazartesi Bi olsa cinsiyeti geçtim sağlıklı sağ salim olsunda şu paranoyadan kurtulayim
evet 2 doz biontec oldum.1.oldugumda gebe oldugumu bilmiyordum nasılsa gebelik yok aşı bari olayım dedim 1 hafta sonra gebeliği öğrendim:).2.dozda 14 hafta bitince oldumbenimki koyun can derdinde kasap et derdindeye döndü zaten
biri bir şey yazıyor tabloya bakıyorum usulca eksikleri soruyorum ahah
mesela sizin aşı durumu yazmıyor olmuş muydunuz :d
Ay teşekkür ederim çok utandımKız senin maşallah ne güzel fiziğin varBende dün 2 tabak kuru gömdüm üzerine pilav şuan acayip şişim kabızlıkta var
![]()
Ne güzel komşunuz var öyle maşallah valla daha bi çöp alıcam diyen çıkmadı bizebenim komşum bana elektronik ana kucağı almış Allah'm sevinçten havalara uçtum![]()
Elektronik ana kucağı neydi ya ben hiçbir halt bilmiyorumbende ona yapıyordum galiba vatan borcunu ödüyoray evet ya pazartesi Bi olsa cinsiyeti geçtim sağlıklı sağ salim olsunda şu paranoyadan kurtulayim
4moms dediklerinden diye düşündüm bebeği koyuyolar sallanıyo şarkı falan söylüyo bence o eğer değilse hemen not almam öğrenmem lazımElektronik ana kucağı neydi ya ben hiçbir halt bilmiyorumGörsel isteriz
![]()
Bende komşunuza komşu olabilir miyim ?benim komşum bana elektronik ana kucağı almış Allah'm sevinçten havalara uçtum![]()
4moms neydi diye hiç sormayayım o zaman4moms dediklerinden diye düşündüm bebeği koyuyolar sallanıyo şarkı falan söylüyo bence o eğer değilse hemen not almam öğrenmem lazım![]()
Sen bana da tuna yaz canımbenimki koyun can derdinde kasap et derdindeye döndü zaten
biri bir şey yazıyor tabloya bakıyorum usulca eksikleri soruyorum ahah
mesela sizin aşı durumu yazmıyor olmuş muydunuz :d
Yaaa en güzel bölümümüz isim bölümü oluyor bence hepsi birbirinden güzel isimler diğer grupların esinleneceği kesiinSen bana da tuna yaz canımbir eksik daha gitsin, dünkü duru bulgur, aras kargodan sonra insanları sallamamaya karar verdim. Ya dün bir arkadaşım pars daha iyi dedi. Onun da anlamına baktım aslan, leopar demekmiş. Cidden dalga geçen herseyle gecer. Biz içimizden gelene kulak vereceğiz, etrafa begendirmeye kalkarsam 5 yaşta isim anca bulurum
![]()
Hahah o zaman gizlesek mi, aynı dönemde sınıfta 5 x, 5 y, 5 z ismi olmasınYaaa en güzel bölümümüz isim bölümü oluyor bence hepsi birbirinden güzel isimler diğer grupların esinleneceği kesiin
Alla alla ismi ben mi onermistim minnoş@miniminikbirkus aşıyı, D doakolik ismi söyledi aşkım onlar sayesinde resmenn aklıma gelmezdi yoksa ahah![]()
![]()
Yaaa ne kadar da güzel yaaDün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcamBundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
![]()
Evet bazi kaliplasmis iki isimler var onlar soylenebiliyor. Ama iki ayri isim ayni anda kullanildigi cok gormedim şahsen .Ya iki ismi bir arada uzunca söylüyorlar yada direk ilk ismi söylüyorlar..ikinci isim öylece kenarda kalıyor yazarken kalabalık..bu benim fikrim tabiki..bazen güzel iki isimler duyuyorum hoşuma da gidiyor tabiki..ama tek isim koyacağım
Ne için o tuzlu su kuzu sinüzit falan mı bir an cinsiyet tahmin yöntemi mi diye düşünmedim değilKızlar bisey soracam size ya şuan konumuzla alakasız belki ama kac gündür takip ediyorum da belki aranizda yapan yada bilen vardir diye birde buraya sormak istedim esra ezmeciyi bilen varmi tuzlu su falan deneyen varmi aranizda cok guzel yorumlar paylaşıyor olumlu sonuç alanlar falan dogrumudur acaba?
Vala inanma meselesi ben soru cevaplarindaki ensest hikayelerden çok bunaldım, ama hamile kalmadan tuzlu suyu bir arkadasim soylemisti 1 ay sonra hamile kaldımKızlar bisey soracam size ya şuan konumuzla alakasız belki ama kac gündür takip ediyorum da belki aranizda yapan yada bilen vardir diye birde buraya sormak istedim esra ezmeciyi bilen varmi tuzlu su falan deneyen varmi aranizda cok guzel yorumlar paylaşıyor olumlu sonuç alanlar falan dogrumudur acaba?
İnşallah sevindirici haberlerinizi alırsınız çok geçmiş olsunEvet yrn baska doktora gıdıcem sag kasıgıma agrı gırıyodu bazende asagı dogru bır baskı yasıyordum doktorlar kontrol edıyodur ama sıkıntı yoksa bıraey demıyodur bu doktorla ılgılıde olumsuz yorum kulagıma geldı galıba doktorsuz dogum yapıcam![]()