- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Evet gecioDinlenince geçiyorsa normal sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gecioDinlenince geçiyorsa normal sanırım
Demir eksikliği var sanırım sen deKız ben kömüre ketçap dökücem nerdeyse kömürdü kumdu taştı sigara külüydü öyle şeyler yemekten daha leziz gözüküyo bana![]()
Akıl mantık eksikliği var bence çünkü demirim tavana yakın çıktı ama deposu ferittin 0.67 mi ne çıkmış doktor demire gerek yok dediDemir eksikliği var sanırım sen de
Ahhahahahha eksiklik falan mı var acaba vücudunda? Bazı hamileler toprak aserirmis
Ay bi çorap bile gelse kar kardırArabayi satti esim diodu meger sadece üstünü satmislar valla oleey die bagirdim telefonda :) maxi cosi mi nedir o markaymis iyi bisi galiba. Hala soruyorum herkese neler var neler yok diye. Bezi ben de yıkanabilir kullanıp sonra eliminasyon iletişimi dedikleri seyi denemek istiyorum bakalim. Atık mevzusu ve bezlerdeki kimyasallar beni yoruyor....
Haklısınız. Sizin de tüp bebekti di miHerşeyden korkar olduk çok zor bulunca bebisleri.
Evet bana en son 15+4 de 130 Gr 15-16 cm dedi. Ama bana da haftasına göre önde mi ilerde mi hiç söylemiyo. Sadece haftasına göre uyumlu diyo.Arkadaşlar Dr size bebek boyunu ve agirligini söylüyormu muayene sırasında?
Kakasını yapmışsa taharet musluğunda akıtıp azcık çitileyip makineye atılıyo, çişliyse direkt makineye :)Kızlar bu yıkanabilir bezleri elde mi yıkamak lazım? Aslında kimyasalsız oldugu için çok mantıklı ama annem bizlere elde bez yıkamaktan yaşlılığında ellerinde hep sorun yaşıyor, yok kemik fırladı, kemik erimesi vs. Çok mu yorucu olur biz de ellerimizi pert eder miyiz diyorum![]()
Ultrason kagıdında her olcumun hangı hafta hangı gune uyumlu oldugu bıde ortalama olarakta hangı hangı haftada cıktıgı yazıyo sıstem hesaplıyormusEvet bana en son 15+4 de 130 Gr 15-16 cm dedi. Ama bana da haftasına göre önde mi ilerde mi hiç söylemiyo. Sadece haftasına göre uyumlu diyo.
Bence bunun stresi size kömürde mangaldan daha çok zarar verir. Genel olarak dikkat ediyorsunuz belli ki arada kaçamaklardan hiçbir şey olmazValla kömürde yedim bı kereden birşey olmaz sanırsam.
AA hemen bakayımUltrason kagıdında her olcumun hangı hafta hangı gune uyumlu oldugu bıde ortalama olarakta hangı hangı haftada cıktıgı yazıyo sıstem hesaplıyormus
Evet bir su problemim var barizBende kabızlık oldu. Kayisi kurusu ile halletmeye çalışıyorum ama yorucu oluyor. Bol su icmeye gayret etmek lazim
Bence normal canım ben 16. Haftada 1 kilo almıştım. 16. Haftadan sonra iştah açılmaya başlıyor birden 3 kilo aldımSizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
Cok kilo almak iyi bisey degil kiSizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
En sonuncu kontrolümde seninle aynı durumdaydım. Doktorum bir sorun yok demişti. Sanırım fazla kilo bebeğin sağlığı ile alakalı değil pekSizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
Bana da hep öyle diyor doktor, bu haftasınan ileri mevzunu da çok abartma diyor en fazla 150 gram oynuyomuş. Bence o genetik boy, pos vs dogduktan sonra yavas yavas ortaya çıkıyor, anne karnındaki mini mini çocukların kimi 1,80 oluyorEvet bana en son 15+4 de 130 Gr 15-16 cm dedi. Ama bana da haftasına göre önde mi ilerde mi hiç söylemiyo. Sadece haftasına göre uyumlu diyo.
Kendimde şu an o enerjiyi bulamadım, belki lohusalık geçince denenebilirKakasını yapmışsa taharet musluğunda akıtıp azcık çitileyip makineye atılıyo, çişliyse direkt makineye :)
Benimki 22+2de çağırdı geç geliyor valla bana da ya çatlayacağım o zamana kadar kesinKizlar ben detayli ultrason randevumu 20+2 ye gelecek sekilde aldim doktor 19. haftadan itibaren gelebilirsin demesine ragmen garanti olsun iyi gorunsun diye 1 hafta gec bile aldim. Burdan bazi arkadaslari 22. Hafta bitince çağırmışlar hangisi dogru acaba![]()
Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu anırmlar
Bence normal 2 kilo almışsınız 4 ayda. Bana doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo al demişti 4. ay itibariyle de her ay 1-2 kg Max. İlk 3 ay hiç almadım sonrasında da tartılmadım :) Bu hangi uygulama bu arada?Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
ben dün tartıldım siftahımı yapmışım 1 kilo gelmişBence normal 2 kilo almışsınız 4 ayda. Bana doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo al demişti 4. ay itibariyle de her ay 1-2 kg Max. İlk 3 ay hiç almadım sonrasında da tartılmadım :) Bu hangi uygulama bu arada?