Ay minnoşum keske hep boyle olsa anca bu saatlerdeYaaa ama çok tatlııı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay minnoşum keske hep boyle olsa anca bu saatlerdeYaaa ama çok tatlııı![]()
Benim hep böyleAy minnoşum keske hep boyle olsa anca bu saatlerde![]()
Tomme tippee biberonu chicco natural feeling biberonunu araştırırken görmüştüm yapısı ikisininde emzik kısmı anne göğsüne benzer yapıda yavaş akışlı anti kolik özelliği var chicco da koruma kapağı yok tomme nin fiyatı daha uygunlansinoh ve avent arasındayım ya geçen bi de instamomlardan birinde tommee tippee diye bir şey duydum ama araştırmadım
Unutmazsam sabahın köründe A101 deyimKızlar 14 ekim de A101 e geliyormuş insta dan ekran görüntüsü aldım![]()
Ahandaaa kuvetten aliyo muyuzKızlar 14 ekim de A101 e geliyormuş insta dan ekran görüntüsü aldım![]()
Satılıyor canım e bebekte ayrı ben almayacağım eşim görümcemden isteyecekAhandaaa kuvetten aliyo muyuzcok uygun bee. Ama filesi yok heralde onu nasil ayarlariz ki. File ayrica satiliyo mu e bebekte falan
Kuzum evet komisyon aliyolar ama magnezyum mesela gerekli. Ben bi kere bacagimin agrisindan agladim aksam icmiyodum o zaman. Magnezyum icince düzeldim. Eczaci da ayni seyi dedi. Tabiiki tercih seninSatılıyor canım e bebekte ayrı ben almayacağım eşim görümcemden isteyecek
Bu arada kızlar ben artık vitamin kullanmayı düşünmüyorum salı günü kan vericem eğer vitamin değerlerim normal çıkarsa kullanmak istemiyorum bana çok gereksiz geliyor doktor anlaşmış bir markayla sattıkça komisyon alıyor sanırım önerdiği vitamin de magnezyum da aynı markaya ait para tuzağından başka bir şey değil
Ben almayı isterim ya çok iyiye geliyo filesinide ayrı alırım satılıyo ayrı fileAhandaaa kuvetten aliyo muyuzcok uygun bee. Ama filesi yok heralde onu nasil ayarlariz ki. File ayrica satiliyo mu e bebekte falan
Evet baya uygun ama filelere baktım e bebekte en uygun 30 tl. Onu da ekleyince 100 tl ye geliyo. E bebekte de 130 a web e özel komple setler var meselaBen almayı isterim ya çok iyiye geliyo filesinide ayrı alırım satılıyo ayrı file![]()
Evet canım, 10 saat aktif sancı ve 9 cm açılmayla sezaryene girmiştim, bunda da sordum normal doğumu, doktorum tavsiye etmedi. Allah izin verirse 38 haftalıkken alırız diyorİlk dogumun sezeryan mıydı senin canım?
Yaaa neler var.Bimin ne zaman acaba?Kızlar 14 ekim de A101 e geliyormuş insta dan ekran görüntüsü aldım![]()
Kasılma o. Magnezyum alabilirsin yada maden suyu iç bi tane soluna dön yatBenim uyandigimdan beri karnım sert ve karnimin sagindan solundan aralikli olarak kramp giriyor oturdugumda iyiyim ama kalktığım anda sanki birsey karnimdan kasığıma düşüyor gibi geliyor, tecrubeli anneler normal mi bu durum![]()
Miz miz olmasin birde kendilerine zarar verecek kadar hareketli olmasinlardaAy bizimki de inanılmaz hareketli ultrasonda ya kollar bacaklar hiç durmuyor bi kere bile uyuduğunu görmedik ayvayı yedik doğunca belli olduBen de eşim de hareketli çocuklarımışız zaten kuduruk olacağı kesin yani
![]()
Suanda cok sık degil ilerleyen zamanlarda daha sık hissederimVakti gelmiş o zaman bundan sonra sık sık hissedersiniz baya suruyormuş anlikmi?kasıklarımda doluluk hissediyorsunuz?
30 tl file çok ya daha uyguna bulunur mu acabaEvet baya uygun ama filelere baktım e bebekte en uygun 30 tl. Onu da ekleyince 100 tl ye geliyo. E bebekte de 130 a web e özel komple setler var mesela![]()
Bim e ne zaman gelir bilmiyorum da peşpeşe getiriyolar zaten bence ilerleyen haftalarda gelirYaaa neler var.Bimin ne zaman acaba?
Bimin ürünler daha güzel oluyor kalitesi.
İçerde rahat maaşallah, bu 42 haftalık doğar diyim ben sanaSelam teyzeler biz geldik birazcık keyfimize düşkünüz galiba![]()