• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
lansinoh ve avent arasındayım ya geçen bi de instamomlardan birinde tommee tippee diye bir şey duydum ama araştırmadım
Tomme tippee biberonu chicco natural feeling biberonunu araştırırken görmüştüm yapısı ikisininde emzik kısmı anne göğsüne benzer yapıda yavaş akışlı anti kolik özelliği var chicco da koruma kapağı yok tomme nin fiyatı daha uygun

Biberon da aynı bez gibi bebekler çoğu markayı kabul etmiyor. Şimdi ablamlarla konuştum hiç alma bir tane avent cam biberon al geç onu bile kullanmaz belki dedi. Benim yeğenlerin hiçbiri biberon almadı. Anne bir yere giderse de bekledi emmeyi öyle de delilerdi😂 Eğer ihtiyaç olursa eczaneden alır kullanırsın dedi. İndirimde yakalarsam bir tane avent alacağım

Kızlar kiwi marka bebek arabası kullanan yada iyi kötü olduğunu duyan oldu mu? Görüntüleri hoşuma gitti ama yorum almak lazım

Kızlar 14 ekim de A101 e geliyormuş insta dan ekran görüntüsü aldım 😁

Eklentiler

• Screenshot_20211008-180651_(1).webp
    Screenshot_20211008-180651_(1).webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20211008-180636_(1).webp
    Screenshot_20211008-180636_(1).webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 93
Ahandaaa kuvetten aliyo muyuz😂 cok uygun bee. Ama filesi yok heralde onu nasil ayarlariz ki. File ayrica satiliyo mu e bebekte falan
Satılıyor canım e bebekte ayrı ben almayacağım eşim görümcemden isteyecek 😂
Bu arada kızlar ben artık vitamin kullanmayı düşünmüyorum salı günü kan vericem eğer vitamin değerlerim normal çıkarsa kullanmak istemiyorum bana çok gereksiz geliyor doktor anlaşmış bir markayla sattıkça komisyon alıyor sanırım önerdiği vitamin de magnezyum da aynı markaya ait para tuzağından başka bir şey değil

Satılıyor canım e bebekte ayrı ben almayacağım eşim görümcemden isteyecek 😂
Bu arada kızlar ben artık vitamin kullanmayı düşünmüyorum salı günü kan vericem eğer vitamin değerlerim normal çıkarsa kullanmak istemiyorum bana çok gereksiz geliyor doktor anlaşmış bir markayla sattıkça komisyon alıyor sanırım önerdiği vitamin de magnezyum da aynı markaya ait para tuzağından başka bir şey değil
Kuzum evet komisyon aliyolar ama magnezyum mesela gerekli. Ben bi kere bacagimin agrisindan agladim aksam icmiyodum o zaman. Magnezyum icince düzeldim. Eczaci da ayni seyi dedi. Tabiiki tercih senin

Benim uyandigimdan beri karnım sert ve karnimin sagindan solundan aralikli olarak kramp giriyor oturdugumda iyiyim ama kalktığım anda sanki birsey karnimdan kasığıma düşüyor gibi geliyor, tecrubeli anneler normal mi bu durum 🥺

Benim uyandigimdan beri karnım sert ve karnimin sagindan solundan aralikli olarak kramp giriyor oturdugumda iyiyim ama kalktığım anda sanki birsey karnimdan kasığıma düşüyor gibi geliyor, tecrubeli anneler normal mi bu durum 🥺
Kasılma o. Magnezyum alabilirsin yada maden suyu iç bi tane soluna dön yat

Ay bizimki de inanılmaz hareketli ultrasonda ya kollar bacaklar hiç durmuyor bi kere bile uyuduğunu görmedik ayvayı yedik doğunca belli oldu 🤣 Ben de eşim de hareketli çocuklarımışız zaten kuduruk olacağı kesin yani 🙈
Miz miz olmasin birde kendilerine zarar verecek kadar hareketli olmasinlarda 😅 cocuk yaramazlik yapar , evi dagitir hic sorun degil ama yalandan agliyorlar ya , cok geriliyorum 🙈 arkadasimin bir kizi oldu , cocuk tam düz duvara tirmanan cinsinden. Yani bir dakikada her yerde gorebilirsin . Kiz cok yipranmisti .

Vakti gelmiş o zaman bundan sonra sık sık hissedersiniz baya suruyormuş anlikmi?kasıklarımda doluluk hissediyorsunuz?
Suanda cok sık degil ilerleyen zamanlarda daha sık hissederim 😊arada pit pit hissediyorum . Kasiklarda doluluk nasil ? Bu ara sanki doguma hazirlik gibi kemiklerim cok agriyor .

Evet baya uygun ama filelere baktım e bebekte en uygun 30 tl. Onu da ekleyince 100 tl ye geliyo. E bebekte de 130 a web e özel komple setler var mesela😁
30 tl file çok ya daha uyguna bulunur mu acaba 😄
Yaaa neler var.Bimin ne zaman acaba?
Bimin ürünler daha güzel oluyor kalitesi.
Bim e ne zaman gelir bilmiyorum da peşpeşe getiriyolar zaten bence ilerleyen haftalarda gelir

Back
X