- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çay kaşığı kimyon şeker yarım çay bardağı suyla içSezaryenden sonra kanama durumunuz nasıldı doktor azalması gerek dedı ama benım hala var bırde buyuk tuvaletımı yapamıyorum oda dıkıslerıme sancı yapıyor bence eve geldık bagırsaklarım hala duzgun çalışmıyor
Aşırı memnunum ilk günden beri mememde kuzuKızlar gümüş kapaktan memnun musunuz? Ben lazım olmaz belki diye almamıştım ama çok acı çekiyorum diye bugün aldırdım kullanmaya başladım bakalım ne zaman faydasını görmeye başlicam
Ben memnunum canım ilk emdiği de bı sizi oluyor illkai ama yara olmadı çok sukurKızlar gümüş kapaktan memnun musunuz? Ben lazım olmaz belki diye almamıştım ama çok acı çekiyorum diye bugün aldırdım kullanmaya başladım bakalım ne zaman faydasını görmeye başlicam
Kuzum garnastan pomat ne ise yarıyor? Tam faydasini gördün mü?kesinlikle olmali diyor musunDepend, gümüş kapak, garnastan pomat göğüs ucu için, silikon göğüs ucu, bol kıyafet erkekse bebeğiniz, kaşık biberon işimize yaradı sağma makinesiyle beraber, gecelikle daha rahattım sezo oldupu için dikişlerden falan efil efil takıldım, komposto iyi oldu hastanede bunlar yaradı bana da yokda göğüs pedi falan koymuştum gereksizmiş öyle süt fışkırmıyo en azından benim öyle oldu geç indi ilk başlarda damla damla
Cıddımısn cok saol yaaa kayısı dısındakılerı yapmıyodmÇay kaşığı kimyon şeker yarım çay bardağı suyla iç
Sürekli kayısı komposto
Elmanın üzerine tarçın bal
4 gün çıkamadım lavmandan da korktum bunlarla anca çıktık kuzu ya
Bizimkiler gelmkte nazlılar :))Bugün doğuran yok heralde kızlar![]()
Aynen banyoyu da sevmedi normslde sakin çocuk ama uyansın diye ıslak pamukla her yerinden rahatsız ettiğimizden banyoyu da sevmediğini düşünüyorum ahhahahaSzinki de mi cazgır .bizimki de fena alt aldırmıyor .banyo yaparken de yıkıyor her yeri tecrübeli olmak falan hak getire
bı de ilk bebe olsa oturur bnde aglardim herhalde
![]()
Sezeryan oldum 10 gün oldu iyiyim ilk 3gun zor ama geçiyor oda dayanilmayacak kadar değil sakin olunBunları bende 1 haftadır yaşıyorum özellikle gece 10 dan sonra oluyor bi de midem boşaldı bebek aşağıya doğru indi ama bebek iri diye doktorumm sezaryen diyor ama ben sezaryenden çok korkuyorum yaa ayrıca ben daha önce bağırsak ameliyatı oldum dualarınızı bekliyorum
Göğüs ucu yaraları için yavrum bende daha yok ama günde 1 defa kullanıyorum burdan arkadaşa önermiş doktoru çok güvendiğim biri ne dese ben de alıyorumKuzum garnastan pomat ne ise yarıyor? Tam faydasini gördün mü?kesinlikle olmali diyor musun
Bi d3 arkadaş kuru kayısı getirmişti 1 gece suda beklettim sabah suyunu içtim kayısıları yedim doğarken tuttuğum tuvalet bile çıkmış olabilir sonraCıddımısn cok saol yaaa kayısı dısındakılerı yapmıyodm
Senle konuşmanın kerametıyle sonunda yaptım yaaa acayıp bır rahatlama geldı yalnız derdım buymuşBi d3 arkadaş kuru kayısı getirmişti 1 gece suda beklettim sabah suyunu içtim kayısıları yedim doğarken tuttuğum tuvalet bile çıkmış olabilir sonratabi sapık gibi hepsini bir yaptığım için de olabilir
Ondan değil sanırım.Aynen banyoyu da sevmedi normslde sakin çocuk ama uyansın diye ıslak pamukla her yerinden rahatsız ettiğimizden banyoyu da sevmediğini düşünüyorum ahhahaha
Bu karda birkac gün daha gelmesinlerBizimkiler gelmkte nazlılar :))
Hepsini eczaneden bulabilirim demi? Bestlak Solgar ve garnastan iGöğüs ucu yaraları için yavrum bende daha yok ama günde 1 defa kullanıyorum burdan arkadaşa önermiş doktoru çok güvendiğim biri ne dese ben de alıyorum
Süt için de bestlak ve solgar içiyoruz çok faydasını gördük çokk
Gümüş kapak en iyisi kuzum krem olarak da garmastan pomatGogus ucu catlamasina ne iyi gelir kizlar. Cok kotu oldu goguslerim kanamaya basladilar artikk bana yardim lutfen
Bu süreçte aldığım en iyi şey. Çok tereddüt etmiştim gümüş takı takinca da alerji oluyorum ama onsuz 1 dk durmuyorum. Garmastan kremden çok daha iyi geldi banaKızlar gümüş kapaktan memnun musunuz? Ben lazım olmaz belki diye almamıştım ama çok acı çekiyorum diye bugün aldırdım kullanmaya başladım bakalım ne zaman faydasını görmeye başlicam
Evet kuzum yoksa da getirtiyorlar ama bence yoksa gümüş kapak al göğüs ucu içinHepsini eczaneden bulabilirim demi? Bestlak Solgar ve garnastan i
Tabi tabi hepsini eşim gitti aldı internetle çok fark yoktu beklemeyelim dedik ama bir fiyat alıp karşılaştır istersennnHepsini eczaneden bulabilirim demi? Bestlak Solgar ve garnastan i