- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Öyle valla son haftaya girdim artık bu hafta içi bekliyom inşallah sadece beklemek ile kalmamBizimkiler gelmkte nazlılar :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle valla son haftaya girdim artık bu hafta içi bekliyom inşallah sadece beklemek ile kalmamBizimkiler gelmkte nazlılar :))
Garmastan pomad yıkamaya gerek varmı kızlar bende şimdiden kullanıyorum..Gümüş kapak en iyisi kuzum krem olarak da garmastan pomat
Bu süreçte aldığım en iyi şey. Çok tereddüt etmiştim gümüş takı takinca da alerji oluyorum ama onsuz 1 dk durmuyorum. Garmastan kremden çok daha iyi geldi bana
Canom bitkiselmiş beniş için sakıncası hokmuş ama süt kanalları yıkanıyomuş peçeteye su döküp tampon şeklinde silebilirmişsinGarmastan pomad yıkamaya gerek varmı kızlar bende şimdiden kullanıyorum..
Benimki Şişli Memorial dı. Doğum fiyatı içinde pazarlık yap ben baya indirim yaptırtmıştım. Bildiğin ne koparırsak kar modundalar. 20 binle kapıyı açmışlardı dopumda 15 e indirmiştim ben. Hep sor ödemeleri herşeyin faturasını iste bi çok şeyde ft bile vermek istemediler bize.Hangi memorial bu bende memorialde dogum yspicam insallah ta
Anladım canım sağol bakalım doğunca öyle yaparım insalalhCanom bitkiselmiş beniş için sakıncası hokmuş ama süt kanalları yıkanıyomuş peçeteye su döküp tampon şeklinde silebilirmişsin
Onun için bol su yürüyüş yap canım .birde bana en etki eden incir hoşafı oldu hem bağırsaklarım çalıştı hemde süt için faydalı olduSezaryenden sonra kanama durumunuz nasıldı doktor azalması gerek dedı ama benım hala var bırde buyuk tuvaletımı yapamıyorum oda dıkıslerıme sancı yapıyor bence eve geldık bagırsaklarım hala duzgun çalışmıyor
Kızlarcım sıfır tecrübe olduğu için soruyorum, göbek deliği üstüne bebek bu ara çok toplanıyor, bildiğin sert ve top gibi duruyor sonra rahatlıyor. Ama ben acı olarak bişey hissetmiyorum, tekme falan da değil. Bu sancı mı? Kasılma mı? Yada bu ne demek? Uzun süredir baş aşağıda kızım ama kanalda değil henüz demişti doktorum. Sadece adet olacak gibi bel ağrılarım oluyor, arada da vajina kemiğim batıyor. Bu göbek sertleşmesi son günlerde çok var, ne demek
Kasılma ve sancı farklı şeyler mi peki? Nst ye girsem sanci cikar mi yaniYalancı kasılmalar bunlar :) büyük çoğunluğumuz çekiyoruz. Gerçek doğum kasılmaları giderek sıklaşıp güçlenecekmiş. Bunlar olup olup geçiyor. Doğuma yakın giderek sıklaşıyormuş.
38+4 üz bizde inşllh bu hafya içi gelir güzel bir şekildeÖyle valla son haftaya girdim artık bu hafta içi bekliyom inşallah sadece beklemek ile kalmam![]()
Kasılma ve sancı farklı şeyler mi peki?Ay hiçbirsey bilmeden beklemek öyle garip ki
![]()
Sancı belden ve karnın altından vuruyr ve son zamana yakın yani doğumda 2 dk bir geliyr. Ve şiddetli oluyrKasılma ve sancı farklı şeyler mi peki? Nst ye girsem sanci cikar mi yaniAy hiçbirsey bilmeden beklemek öyle garip ki
![]()
Aynen inşallah... bu önümüzdeki hafta heyecanlı bekleyiş38+4 üz bizde inşllh bu hafya içi gelir güzel bir şekilde
Kasılma yaşıyorsun canım braxton hicks kasılması deniyor şimdi hemen hemen hepimiz de var.Kızlarcım sıfır tecrübe olduğu için soruyorum, göbek deliği üstüne bebek bu ara çok toplanıyor, bildiğin sert ve top gibi duruyor sonra rahatlıyor. Ama ben acı olarak bişey hissetmiyorum, tekme falan da değil. Bu sancı mı? Kasılma mı? Yada bu ne demek? Uzun süredir baş aşağıda kızım ama kanalda değil henüz demişti doktorum. Sadece adet olacak gibi bel ağrılarım oluyor, arada da vajina kemiğim batıyor. Bu göbek sertleşmesi son günlerde çok var, ne demek
Oğlumda evolvia kullandik cok kusturuyodu kuzum ya.Aptamil de sevmedim kullandık.Kivrandi kızım ya gazdan.Sma ve hipp dr.a bi soruyum.Benim de aklımda.Hipp human ve sma önerdiler hep kuzum ama doktor aptamil demişti kızlar leş deyince almadım
Kuzum benim hala hafif kanama var.Wc sorunu icin de kayısı hoşafı çok işe yaradı.Hemen aynı gün çıktım.Sezaryenden sonra kanama durumunuz nasıldı doktor azalması gerek dedı ama benım hala var bırde buyuk tuvaletımı yapamıyorum oda dıkıslerıme sancı yapıyor bence eve geldık bagırsaklarım hala duzgun çalışmıyor
Beni çarşamba 16da aldılar sezeryana.Cuma sabah taburcu oldum canım.2gun kaldım hastanede.Kizlar sezeryan olanlar hastanede kaç gün kaldınız? Salı Sabah 9/10 gibi ameliyata gireceğim Çarşamba günü ikindi çıkarım diye düşünüyorum bı sorun çıkmazsa inşallah 1,5 gün dediler doğru mu? Benim bı önceki doğumda gazim çıkmamıştı 3 gün kaldım maalesef bu sefer olmazsa inşallah kaç gün tutarlar