• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar sonra günlerinizde mide bulantısı yasayaniniz oldu mu veya var mı. 🥴 iki lokma kahvaltıyı yedim onuda geri çıkardım anın da. Sancı sebebiyet verir mi acaba anlamadım . Hamileliğim başından beri hiç mide bulantısı yaşamamıştım buda ilk oldu
Bi kaç gün önce sabah açken olmuştu canım

Kızlar bu kasılmalar,vajina batmaları, yalancı ağrılar doğumdan ne kadar süre sonra başlarki nerdeyse 4 gündür çekiyorum hastaneyi aradım şimdi aynı aralıklarda gelmesi gerek diyor
Karnımda gerilmekten iyice çatladı
benim oğlanın içerde rahatı iyi
Bi gün yazarmıyım bende kızlar doğurdum oğluşum kucağımda diye
Ben de bekliyorum ya her gün acaba bugün mü diye ❤🙈

Kızlar sütünüzü sağdığınızda kaç ml çıkıyor benim bugün çok azaldı sütüm göğüslerim yumuşadı 🥺🥺
hayıırrr asla göğüslerim yumuşadı sütüm yok demeyin. mümkünse sağıp ml hesabı yapmayın sadece emzirin bol bol ve doyduğunu düşünün doyuyor diyin. büyük ihtimalle göğüsleriniz terbiye olmaya başlamış duymadıysanız bu terimi araştırın. vücut şuan bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor demek.

Kızlar bebeğimin hareketleri konusunda yazmıştım ya size gece. Doktorum riske atmayalım git nst çektir yazmış. Sanki sancımda var gibi. Sabah da tekrar leke geldi. Bu üçüncü leke gelişi. Çok şükür bebeğim hareketli. Acaba doğum mu yakın bilemiyorum
doğum yakın bence :) hadi sağlıkla gelsin

Kızlar bebeğimin hareketleri konusunda yazmıştım ya size gece. Doktorum riske atmayalım git nst çektir yazmış. Sanki sancımda var gibi. Sabah da tekrar leke geldi. Bu üçüncü leke gelişi. Çok şükür bebeğim hareketli. Acaba doğum mu yakın bilemiyorum
Lekeler kırmızı renkte mi geliyor? Sancı var mı canım? Hayırlısı olsun😊 Ben de nişan gelirse anlar mıyım acaba diyorum

Sevindim canım bı sıkıntı olmadığına nst nerde çektirdin şehir hast. Mi?

Sevindim canım bı sıkıntı olmadığına nst nerde çektirdin şehir hast. Mi?
Canım Tekden e gittim doğum yapacağım hastaneye. Çok şükür kalp atışları iyi çıktı. Sancı yok. 1,5-2 cm açılmam varmış. Bebişimin kafasıda yerleşmiş.

Lekeler kırmızı renkte mi geliyor? Sancı var mı canım? Hayırlısı olsun😊 Ben de nişan gelirse anlar mıyım acaba diyorum
3 kere yaşadım lekelenmeyi. Ama bence çarşamba günü ki nişandı. Diğer ikisi beyazla karışık pembe ince bir sıvıdaydı. Çarşamba günü ki kahverengi yoğun kıvamlı böyle top gibi bir yerden düşmüş gibi bi lekeydi.

Kızlar sütünüzü sağdığınızda kaç ml çıkıyor benim bugün çok azaldı sütüm göğüslerim yumuşadı 🥺🥺
Ilk basta kanallar damarlar genidlediginden gögüs tas gibi oluyor. Sonrasında vucut uyum gosteriyo yumusuyor sutun azligindan deil yani. Emdikce dolar o sen bol su ic. Sutun cok olması su ile alakalı. Besleyiciligide yedigin gida ile alakalı.

Canım Tekden e gittim doğum yapacağım hastaneye. Çok şükür kalp atışları iyi çıktı. Sancı yok. 1,5-2 cm açılmam varmış. Bebişimin kafasıda yerleşmiş.
İyi canım vallahi o zmn yakındır inşallah.. bende sabahtan beri cok bel ve kasık ağrısı çektim. Şimdi sıcak suyla duş aldım. Bakalım ya artacak ya da kesilecek tamamen hastaneye de gitmek istemiyorum şuan için bakalım nolcak

2 numara bez 4 5 gınlül kaldi alsammi yenisini 3 e nezaman geceriz bilemedim🤔

Ilk basta kanallar damarlar genidlediginden gögüs tas gibi oluyor. Sonrasında vucut uyum gosteriyo yumusuyor sutun azligindan deil yani. Emdikce dolar o sen bol su ic. Sutun cok olması su ile alakalı. Besleyiciligide yedigin gida ile alakalı.
3 litre su içiyorum ama bebek gündüz fazla emmiyo o yüzden korktum biraz

hayıırrr asla göğüslerim yumuşadı sütüm yok demeyin. mümkünse sağıp ml hesabı yapmayın sadece emzirin bol bol ve doyduğunu düşünün doyuyor diyin. büyük ihtimalle göğüsleriniz terbiye olmaya başlamış duymadıysanız bu terimi araştırın. vücut şuan bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor demek.
Bebek fazla emmiyo gündüz o yüzden korktum açıkçası

Back
X