• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu kasılmalar,vajina batmaları, yalancı ağrılar doğumdan ne kadar süre sonra başlarki nerdeyse 4 gündür çekiyorum hastaneyi aradım şimdi aynı aralıklarda gelmesi gerek diyor
Karnımda gerilmekten iyice çatladı
benim oğlanın içerde rahatı iyi
Bi gün yazarmıyım bende kızlar doğurdum oğluşum kucağımda diye
Ben de aynı durumdayım vallahi. Sizinle tahmini doğum tarihimiz de aynıymış😁

3 gündür hissediyorum bu durumu. Hareketinden ziyade böyle sert vurmuyor. Önceden ayağı karnımdan çıkacak gibi tekme atardı hafifledi. Merkezde yaşıyorum. Kayseri de. Çarşamba kontrolüm var ama söylediğiniz gibi yarın doktora haber edip acile gideceğim.
Alanı daraldığı için bu şekilde hissediyoruz. Ben de öyleyim yeni hafta güncellemesinden beri. Artık sona yaklaştığımızın habercisi aslında bu :)

İyi canım vallahi o zmn yakındır inşallah.. bende sabahtan beri cok bel ve kasık ağrısı çektim. Şimdi sıcak suyla duş aldım. Bakalım ya artacak ya da kesilecek tamamen hastaneye de gitmek istemiyorum şuan için bakalım nolcak
Ben geçenlerde şehir hastanesinin kadın doğum kısmına gittim. Başkası için.bayağı ilgiliydi canım ebeler. Şu an ne durumdasın canım ? Arttı mı sancılar

Canım rahmim çok güzel toparlanmış, korse takabilirsin dedi. 1 tane krem verdi conctaxtubex diye dikiş yeri için. Baya yüksekmiş fiyatı baktım şimdi ama evlerde olması gerekn bir krem dedi. 3 ay sonra smear testi için görüşelim dedi.

3.asiya da izin verdi. Hatta 3 4 ay sonra 4.dozun çıktığında onu da yaptır dedi.
Çok sevindim canım benim doktorum da 40 in çıkınca muayene gel dedi
Onun dışında 62 idim 56 küsur oldu kilom şuan
İştahım iyi sütüm çoğaldı
Kızım azıcık kilo aldı 2500 kilo civarında sarılık geçti iyi baktınız dedi doktor

Kızlar bebişlerinizim emme süresi ne kadar? Benim kız 10 dk boyunca iştahlı bi şekilde emiyor sonra bırakıyor ne kadar zorlarsam açmıyor ağzını😅 ben de o yüzden emzirme aralığını çok az tutmaya başladım 1 1.5 saati geçirmeden emzirmeye çalışıyorum doyuyordur inşallah 🤔

3 litre su içiyorum ama bebek gündüz fazla emmiyo o yüzden korktum biraz
Benimkide bazen uzun sure emmiyor. Telaslanma suyunu icin vitaminli ye 🥰
Bi bakmışız emekliyor ,yürüyorlar.Zaman nasıl geçiyor işte.9ayda böyle geçmedi mi zaten.😀
Ya dimi ek gıda icin hevesleniyorum simdide 🤗
Canım hangi bez kullaniyosunuz ?
Biz prima 1numara bitti cidden çok minikti onlar.Ebebek Baby me nin 1numara bile daha büyük geldi.
Sleepy 2 no dayım. E bebegin bezi güzel mi?
Kızlar bebişlerinizim emme süresi ne kadar? Benim kız 10 dk boyunca iştahlı bi şekilde emiyor sonra bırakıyor ne kadar zorlarsam açmıyor ağzını😅 ben de o yüzden emzirme aralığını çok az tutmaya başladım 1 1.5 saati geçirmeden emzirmeye çalışıyorum doyuyordur inşallah 🤔
Ne zaman isterse ozaman okadar emiyor 🤔

Ayy inşallah canım aramızda da bir şey yok. Belirti falan var mı sen de
Ya çok anlamıyorum belirti mi değil mii çözemedim😁 doktoruma da ne zaman sorsam normal normal diyip duruyor. Karnım çok sertleşiyor bi anda genelde akşamları oluyo bi gerginlik hissi oluyor ama ağrı gibi değil bi garip his sanki karnım yırtılacakmış gibi yanlardan 😑 bir de her gün regl ağrısı gibi oluyor alt kısımda anlık oluyo sonra geçiyo

Ben geçenlerde şehir hastanesinin kadın doğum kısmına gittim. Başkası için.bayağı ilgiliydi canım ebeler. Şu an ne durumdasın canım ? Arttı mı sancılar
Yok canım artmadı ya hala aynı hatta azaldı 😒 yarın ne diyecek acaba doktor meraktayim

Benim kız da maksimum 15 dakika emiyor bunun 7-8 dakikası baya istekli sonrası benim iteleme kakalamam ile ☺️ Ama dediğin gibi ben de 2 saat olmadan devam ediyorum memeye
Yarasın kuzulara inşallah 🙏

Kızlar bu doktorların grev olayı ne ya bilen varmı son günler de birde böyle bir haber çıkmış stres oldum durduk yere

Çok sevindim canım benim doktorum da 40 in çıkınca muayene gel dedi
Onun dışında 62 idim 56 küsur oldu kilom şuan
İştahım iyi sütüm çoğaldı
Kızım azıcık kilo aldı 2500 kilo civarında sarılık geçti iyi baktınız dedi doktor
Ay gözünüz aydın kuzum 🤲🏻

Ya çok anlamıyorum belirti mi değil mii çözemedim😁 doktoruma da ne zaman sorsam normal normal diyip duruyor. Karnım çok sertleşiyor bi anda genelde akşamları oluyo bi gerginlik hissi oluyor ama ağrı gibi değil bi garip his sanki karnım yırtılacakmış gibi yanlardan 😑 bir de her gün regl ağrısı gibi oluyor alt kısımda anlık oluyo sonra geçiyo
Bende sabah o kadar sancılı hissediyordum ki nst de hiçbir şey çıkmadı 🤣🤣🤣

Back
X