• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzum hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Kasilmalarinla birlikte bebek hareketlerini hissetmen nasıldı? Yoksa sadece sanci ve kasilma mi hissediyordun?

Kasılmalar sırasında aslında hiç hareket hissedemedim ama durduğu gibi hareket başlıyordu :) bana çok sinir oluyormuş gibi geldi kasılmaya.

Ay kızlar bu sancılara nasıl dayandınız, motivasyon verin🤣 10 dkda bir belden sancım geliyor ama geldiği an mahvoluyorum, sonra kısa süre süt liman.
Annem 3 normal doğum yapmış nefes al verirken ittirir gibi ver derdi ağlamak bağırmak yerine nefes alıp ver hep dediği bu korkma sakın geliyor gelmekte olan zamanı geldi 🤗

Sezeryan olunca 40 i bekleyip takiyim korse dedim hala dikişler ağrıyor Canim ya.Galiba spor ve egzersiz için beklemek gerek biraz daha.
Önce dikişlerin iyileşsin tabi canim ben 2 haftadir gunduzleri takıyorum fayda etti biraz bakalım.
Acilinca mutlaka beni de etiketle kuzum🙏❤️
Tamam canım aslında acsakmı ki simdiden doguranlarla ufakdan baslarız tartı günü koyarız filan. Bu isten anlayan varsa o acsin hatta. Bi gurupla zayiflamistık kk da. 25 kilo vermistim cums tartı günüydü. Kilo ve sporda 1.2.3. Oluyodu haftalik gunlukde yedigimizi paylasiyoduk. Uymayanı uyariyoduk. Tatlı bi yarıs vardi icimizde. InsaAllah veririz yine.

Önce dikişlerin iyileşsin tabi canim ben 2 haftadir gunduzleri takıyorum fayda etti biraz bakalım.

Tamam canım aslında acsakmı ki simdiden doguranlarla ufakdan baslarız tartı günü koyarız filan. Bu isten anlayan varsa o acsin hatta. Bi gurupla zayiflamistık kk da. 25 kilo vermistim cums tartı günüydü. Kilo ve sporda 1.2.3. Oluyodu haftalik gunlukde yedigimizi paylasiyoduk. Uymayanı uyariyoduk. Tatlı bi yarıs vardi icimizde. InsaAllah veririz yine.
Kızlar ben hala korse takamadim korseyle oturmak yatmak yada emzirmek imkansiz göbeğim hala çok büyük ve hassas sanki göbeğim acıyor uyuşukluk kalcamin bir tarafı sanki uyuşuk 15 günü geçti doğum yapalı
Korse takmaya ne zaman başladınız sezeryan olanlar gobek ne durumda

Ayyy çok güzelmiş 😍 cidden yapalım ben varim ❤️
ben doğurana kadar toplam +15 yaparim heralde. Sonrası ne olur bilmiyorum ilk doğumum çünkü. Senin doğum sonrasi ilk hafta kac kilo gitti kuzum? Suyu rahim ağırlığı bebek, plasenta için toplam 5/7 gider yaziyor nette ama 🤷

Son düzenleme:
Kızlar macera dolu haberler az önce acile gittim. Çünkü pijamamda bir su kacagı hissettim. İdrar mı, su mu kaçtı emin olamadım. Bel sancım da dayanılmaz bir hal aldı. Doktora yazdım, hemen acile giderek açıklık ve su baktır dedi.
Amniyon sıvısı testi yaptılar, ilk defa gördüm. Su kacağı var mı diye emin olmak için. Neyse o iyi çıktı. Nstde de sancılar çıktı, orada da sancıdan zor durdum. Kötü haber dün akşam 9 dan beri çektiğim sancıya ragmen sıfır açıklık yani şok oldum. Moralim bozuldu ya, bu açıklık nasıl oluyor, ilk dogumda biraz zor oluşuyor sanki. Ve hala aktif sancım var, sıcak su torbasıyla falan baş etmeye calışıcam. Benim talihsizliğim sancı belden basladı, bu sancı kasıktan baslasa işe yarardı sanırım.😏 sıradaki ben degilim bu durumda😊

Kızlar macera dolu haberler az önce acile gittim. Çünkü pijamamda bir su kacagı hissettim. İdrar mı, su mu kaçtı emin olamadım. Bel sancım da dayanılmaz bir hal aldı. Doktora yazdım, hemen acile giderek açıklık ve su baktır dedi.
Amniyon sıvısı testi yaptılar, ilk defa gördüm. Su kacağı var mı diye emin olmak için. Neyse o iyi çıktı. Nstde de sancılar çıktı, orada da sancıdan zor durdum. Kötü haber dün akşam 9 dan beri çektiğim sancıya ragmen sıfır açıklık yani şok oldum. Moralim bozuldu ya, bu açıklık nasıl oluyor, ilk dogumda biraz zor oluşuyor sanki. Ve hala aktif sancım var, sıcak su torbasıyla falan baş etmeye calışıcam. Benim talihsizliğim sancı belden basladı, bu sancı kasıktan baslasa işe yarardı sanırım.😏 sıradaki ben degilim bu durumda😊
Kuzum baksana açıklık olsa da olmasa da bi şekilde günü belli işte bekliyoruz ikimizde. Daha zamanimiz gelmedi🙏 vardır yazılan bi tarih diyip bugünde o gün değil diyerek uyucam bak şimdi 😂 öyle bi alışkanlık oldu günlerdir. Açılma var diye diye bekliyorum, ikimizin hali de ayri harap 🙈😂

Ahh kuzum geldin mi eve geri
Bende aynı saatlerde gelen ağrılarla kıvranıyorum birazdan gider😀
İyice şaştım inan ne olacak bu ağrılarla bi haftadır

Ahh kuzum geldin mi eve geri
Bende aynı saatlerde gelen ağrılarla kıvranıyorum birazdan gider😀
İyice şaştım inan ne olacak bu ağrılarla bi haftadır
Evet yatış yapmadılar hiç açıklık yok diye.
Şu anda sancıdan uyuyamıyorum. Nasıl gelişecek bu iş, sancıyı cekerken bi motivasyonum vardı. İşe de yaramıyor, uyutmuyor da dün gece sabah 5 e kadar kasılma programına sancı girdim. Bayağı sıktı sancılar. Gözüm şu anda aktif sancıdan korktu, bunlar bu derece sarsıyorsa.

Eklentiler

• Screenshot_20220320-020147.webp
    Screenshot_20220320-020147.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 77
Evet yatış yapmadılar hiç açıklık yok diye.
Şu anda sancıdan uyuyamıyorum. Nasıl gelişecek bu iş, sancıyı cekerken bi motivasyonum vardı. İşe de yaramıyor, uyutmuyor da dün gece sabah 5 e kadar kasılma programına sancı girdim. Bayağı sıktı sancılar. Gözüm şu anda aktif sancıdan korktu, bunlar bu derece sarsıyorsa.
Yumuşamış mı peki rahim ağzı?

Yumuşamış mı peki rahim ağzı?
Yok o da yok ya😏 benim normal dogum işi yalan mı olacak acaba, şu an öyle bir sancım var ki, yerimde duramıyorum. Süreç düzgün gelişmiyor, sancı belde kasıkta degil, etkisi yok. Doktora sordum bu sancı açıklıkta yapmıyor, ne yapayım diye. Bol su iç, susuzlukta sancıyı tetikler dedi.

Yok o da yok ya😏 benim normal dogum işi yalan mı olacak acaba, şu an öyle bir sancım var ki, yerimde duramıyorum. Süreç düzgün gelişmiyor, sancı belde kasıkta degil, etkisi yok. Doktora sordum bu sancı açıklıkta yapmıyor, ne yapayım diye. Bol su iç, susuzlukta sancıyı tetikler dedi.
Öyle düşünme cnm belden snra kasığa da vuracak

Öyle düşünme cnm belden snra kasığa da vuracak
İnan dün geceki kasık sancısıydı, onu tolere edebildim. Bu bel sancısını edemiyorum. Çok şiddetli vuruyor. Sürekli ayakta durman lazım, yatarak olmuyor. Yarın umarım bu bel sancısı gecer yoksa uykusuz, kaç gün nasıl dayanılır bilmiyorum. Yarın ola hayrola, bakalım sizinkiler düzgün gelişir umarım.

İnan dün geceki kasık sancısıydı, onu tolere edebildim. Bu bel sancısını edemiyorum. Çok şiddetli vuruyor. Sürekli ayakta durman lazım, yatarak olmuyor. Yarın umarım bu bel sancısı gecer yoksa uykusuz, kaç gün nasıl dayanılır bilmiyorum. Yarın ola hayrola, bakalım sizinkiler düzgün gelişir umarım.
Canım herkesin farklı sırayla oluyr. Senin ki yanlış değil ilk belden vurması. O kasığa inecek belki birden açılman olacak. Umutsız düşünme

Kızlar ben hala korse takamadim korseyle oturmak yatmak yada emzirmek imkansiz göbeğim hala çok büyük ve hassas sanki göbeğim acıyor uyuşukluk kalcamin bir tarafı sanki uyuşuk 15 günü geçti doğum yapalı
Korse takmaya ne zaman başladınız sezeryan olanlar gobek ne durumda
Ben de korse takmıyorum maalesrf😪 dediğin gibi korseyle iş yapmak çok zor. Hamileyken çok kilo almamıştım göbeğim çok yok ama biraz sarkma oldu 😪😪😪

Canım herkesin farklı sırayla oluyr. Senin ki yanlış değil ilk belden vurması. O kasığa inecek belki birden açılman olacak. Umutsız düşünme
İnşallah canım, sen bu sancı süreclerinde magnezyumu bıraktın mı? O ağrıları rahatlatıyordu normal dogumu engellemesin diye bıraktım. Bilmiyorum sizler içiyor musunuz?

Herşey Allah bilir dua et kolay olsun
Benimde ilk dogumdu 36 hafftada 4 cm açıklık dedi sezeryanla oldum belki normal doğum da olurdu ama kısmet

Back
X