Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki de kusuyor ve çok ikilemde kalıyorum. Fazla yedi yedirmiyim diyorum, sonra bi bakıyorum aç. Belki tecrübeli anneler bizi aydınlatır. Bir de bazen emerken öksürüyor sanki kursagına kacıyor. Hemen kaldırıp sırtına pıt pıt vuruyorum. EndişeleniyorumKızlar bebeği kusan var mı? Bizim kız her emmeden sonra olmasa da çoğundan sonra kusuyor normalde az kustuğu için dert etmiyodum herkes fazlasını çıkarıyor çünkü diyor o da ne kadar doğru tartışılır..ama az önce nerdeyse içtiği tüm sütü kustu bu neden olur ki![]()
Benim ki de cok kusuyor ama kilo aldigi için cok telaş yapmiyorumKızlar bebeği kusan var mı? Bizim kız her emmeden sonra olmasa da çoğundan sonra kusuyor normalde az kustuğu için dert etmiyodum herkes fazlasını çıkarıyor çünkü diyor o da ne kadar doğru tartışılır..ama az önce nerdeyse içtiği tüm sütü kustu bu neden olur ki![]()
Önerilerini dikkate alıcam canım çok sağolKizlar reflü yatagi kesinlikle kullanın ve her emzirme sonrası en az beş dk omuzda tutun hemn yatirmayin .bez değişimini emmeden önce yapın ki emdikten sonra çok sarsilmasin ve bio gaia kullanmıyorsanız başlayabilirsiniz çünkü gazi olan bebek de kusar .bunların hepsini kardeşimin kızı çok kustugu için doktoru önerdi. Ama kimi bebek ne yazık ki altı ayına kadar kusar .kilo alımını etkiilemiyorsa doktorlar ilaç vermiyor .kardeşimi ki tam altı aylık oldu hala çok kusar doktor bı ara ilaç vermişti işe yaramadı .kilo alımında sıkıntı yok o yüzden yapcak bişey yok dedi doktoru
Evet ya bizim kız da emerken boğazına kaçıyor kendini geri çekip öksürüyor ama ben bunu benim sütüme bağlıyorum çok fazla geliyor çocuk hepsini yutamıyor gibi..zaten 5 dk emip bırakıyor doğduğundan beri asla 5 dakikadan fazla emmedi hep yetmiyor mu bu süre acaba diye düşünüyodum ama 12 günde 680 gr alınca demek ki 5 dakikada kendine yetecek kadar emiyor dedim rahatladım birazCanım benimki de kusuyor ve çok ikilemde kalıyorum. Fazla yedi yedirmiyim diyorum, sonra bi bakıyorum aç. Belki tecrübeli anneler bizi aydınlatır. Bir de bazen emerken öksürüyor sanki kursagına kacıyor. Hemen kaldırıp sırtına pıt pıt vuruyorum. Endişeleniyorum
Kızlar bebeği kusan var mı? Bizim kız her emmeden sonra olmasa da çoğundan sonra kusuyor normalde az kustuğu için dert etmiyodum herkes fazlasını çıkarıyor çünkü diyor o da ne kadar doğru tartışılır..ama az önce nerdeyse içtiği tüm sütü kustu bu neden olur ki![]()
Canım benimki de kusuyor ve çok ikilemde kalıyorum. Fazla yedi yedirmiyim diyorum, sonra bi bakıyorum aç. Belki tecrübeli anneler bizi aydınlatır. Bir de bazen emerken öksürüyor sanki kursagına kacıyor. Hemen kaldırıp sırtına pıt pıt vuruyorum. Endişeleniyorum
Kizlar reflü yatagi kesinlikle kullanın ve her emzirme sonrası en az beş dk omuzda tutun hemn yatirmayin .bez değişimini emmeden önce yapın ki emdikten sonra çok sarsilmasin ve bio gaia kullanmıyorsanız başlayabilirsiniz çünkü gazi olan bebek de kusar .bunların hepsini kardeşimin kızı çok kustugu için doktoru önerdi. Ama kimi bebek ne yazık ki altı ayına kadar kusar .kilo alımını etkiilemiyorsa doktorlar ilaç vermiyor .kardeşimi ki tam altı aylık oldu hala çok kusar doktor bı ara ilaç vermişti işe yaramadı .kilo alımında sıkıntı yok o yüzden yapcak bişey yok dedi doktoru
Benim ki de cok kusuyor ama kilo aldigi için cok telaş yapmiyorum
Benim ki mamadan sonra ya da emzirdikten sonra çok hareket ettirdiysek kusuyor ya da gaz çıkarmaya çalışırken çok sıkarsa kendini o zaman kusuyor
Reflü yatağı kullanıyorum faydalı buluyorum C Chivas Regal katılıyorum benim ki toplasan birkaç kere kusmusturEvet ya bizim kız da emerken boğazına kaçıyor kendini geri çekip öksürüyor ama ben bunu benim sütüme bağlıyorum çok fazla geliyor çocuk hepsini yutamıyor gibi..zaten 5 dk emip bırakıyor doğduğundan beri asla 5 dakikadan fazla emmedi hep yetmiyor mu bu süre acaba diye düşünüyodum ama 12 günde 680 gr alınca demek ki 5 dakikada kendine yetecek kadar emiyor dedim rahatladım biraz
Canım o serumun ne kadarını kullanıyorsun ben her deliğine 5,6 damla damlatıyorum ama geceleri burnundan hırıltı geliyor yine. Bir serumu bitiriyor musunuz yaniBen yapıyorum çok rahatlatıyor serum fizyolojik ve bebekler icin küçük sırıngalar var onlardan aldık 1 ml yada 0.5 ml sıkıp burun deliğine yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum çoğu akıyor akmayanı da hapşırarak çıkartıyor aspiratör kullanmama gerek kalmıyor
Doktorum gün de 3 4 defa burnunu temizleyebilirsin demişti ben hırıltı duydukça kullanıyorumCanım o serumun ne kadarını kullanıyorsun ben her deliğine 5,6 damla damlatıyorum ama geceleri burnundan hırıltı geliyor yine. Bir serumu bitiriyor musunuz yani
Benim bebeğiminde boğazına kaçıyor ne yapsam engelleyemiyorum süt sağma makinası alıp baştan sağıp öyle emzirmeyi deneyeceğim umarım düzelirCanım benimki de kusuyor ve çok ikilemde kalıyorum. Fazla yedi yedirmiyim diyorum, sonra bi bakıyorum aç. Belki tecrübeli anneler bizi aydınlatır. Bir de bazen emerken öksürüyor sanki kursagına kacıyor. Hemen kaldırıp sırtına pıt pıt vuruyorum. Endişeleniyorum
Kızlar, benim oğlan sürekli emiyor. Öyle böyle değil, abartmıyorum. mesela sabah 9’dan gece 1 buçuğa kadar sürekli emmek istiyor. uyurken huzursuzlanıyor. doktor bebeğiniz iri, bırakın emsin mama yesin filan dedi ama midesi genişleyecek, obez gibi yiyor anlatamam size. uykusunda sinirleniyor emmek için.
Bugün ilk defa emzik verdim, sustu, uykuya daldı ama üzüldüm de. Siz emzik vermeye başladınız mı?
Canım peki gece alt acarken tüm tulumu çıkarıyor musun?
Canım ben de aynı ikilemdeyim, zaten 1 ay sonrası amerikan pediatri derneği de öneriyomuş.
Ben de 1 ay zor dayanıcam, bir gece ansızın emzik vericem senin gibi. Anne çok yıpranıyor, çocuk huysuzlanıyor sürekli ağız şıp şıp. Benimki elini emiyor sürekli.
Osman gonulal videoları var izleyin Google emzik kullanımı Osman gonulal yaz çıkıyor her konuda videosu varya benimki de üstünü başını ellerini emiyor çıldırıyor meme ararkennormal Mİ acaba? Pazartesi 15 günlük olacak doktora götürücem sarılık testi için, o zaman sorucam bakalım derdi neymiş paşamın
canım önce sıcak duşa gir. göğüslerine masaj yap duşta yumuşak hareketlerle. daha sonra çıkınca havlu ütüle koy göğsüne. dairesel hareketlerle masaj yap sonra bebegini emzir. bebek emdikten sonra vakit kaybetmeden sağma makinesine geç bir de sağ. rahatlarsın inşallah aman damarlar tıkanıp mastite çevirmesinKızlar iyi sahurlar. Şimdi benim göğüslerim süt doldu taş gibi sağma makinesi de çok kar etmedi bebiş de yeterince emiyor ama bu taş gibi kısım çok büyük yumuşamadı. Ne yapsam da bu şişkinlik azalır. Ben elektrikli sağma pompası kullanıyordum ama acaba bi manuel mi denesem çok az sağabiliyorum çünkü. Belki de beceremiyorum. Sütüm yeterli ama birikiyor. Bebek 1.5 saatte bir 40 dakika emiyor. Koltuk altım bile yumru gibi şişti.
Canım ilk kızımda mastit olmustum doktor hiçbir ilaç vermemiştiKızlar iyi sahurlar. Şimdi benim göğüslerim süt doldu taş gibi sağma makinesi de çok kar etmedi bebiş de yeterince emiyor ama bu taş gibi kısım çok büyük yumuşamadı. Ne yapsam da bu şişkinlik azalır. Ben elektrikli sağma pompası kullanıyordum ama acaba bi manuel mi denesem çok az sağabiliyorum çünkü. Belki de beceremiyorum. Sütüm yeterli ama birikiyor. Bebek 1.5 saatte bir 40 dakika emiyor. Koltuk altım bile yumru gibi şişti.
Akıntıdan çok çektik biz.Ya kızlar lütfen bi akıl verin kaç gecedir aynı sadece geceleri gelen vajinal kaşıntıyla uğraşıyorum tatlı tatlı bi kaşıntı
Bi sorumda Arasın gözü çapaklanıyor bugün sizlerinde başına geldimi böyle bişey siyah çayla sildim ama hala akıyor gözü kapandı kuzumun
Maşallah bebişe. 40 dakika emme aslında uzun bir süre ve elle masaj yapa yapa emzirebilirsin. Hastane tipi sağma makinesi kullanmama rağmen bendeki sertlikleri açamamıştım. Az önxe yine sertleşme vardı. Emzirirken meme ucuna yakın olan yerden başlaya başlaya dibini bastırıp sıyırmaya çalıştım. Anlatabildim mi bilmiyorum ama emzirirken uçtan küçük küçük bastırıp dağıtacaksın yavaş yavaş. Açıldıkça bebek de emecek yardımcı olacak. En iyi böyle açılıyor.Kızlar iyi sahurlar. Şimdi benim göğüslerim süt doldu taş gibi sağma makinesi de çok kar etmedi bebiş de yeterince emiyor ama bu taş gibi kısım çok büyük yumuşamadı. Ne yapsam da bu şişkinlik azalır. Ben elektrikli sağma pompası kullanıyordum ama acaba bi manuel mi denesem çok az sağabiliyorum çünkü. Belki de beceremiyorum. Sütüm yeterli ama birikiyor. Bebek 1.5 saatte bir 40 dakika emiyor. Koltuk altım bile yumru gibi şişti.
Bende de doğumdan bu yana vajinal yanma mevcut. bir de idrar yaparken sanki geçtiği kanalı hissediyorum, öyle bir ağrı yapıyor karnımda. ilk dikiş muayenesinde söyledim doktoruma sonda tahriş etmiştir dedi, piyelosptyl verdi idrar yolları için. Aile hekimine gittim travazol ve fucidin ekledi krem olarak Ama geçmek bilmiyor. en son dün sarı yeşil arası bir akıntı geldi. Muhtemelen bir enfeksiyon kaptım ama bunlar bulamadılar ne olduğunu. bugğn devlete gidicem kadın doğuma.Ya kızlar lütfen bi akıl verin kaç gecedir aynı sadece geceleri gelen vajinal kaşıntıyla uğraşıyorum tatlı tatlı bi kaşıntı
Bi sorumda Arasın gözü çapaklanıyor bugün sizlerinde başına geldimi böyle bişey siyah çayla sildim ama hala akıyor gözü kapandı kuzumun