• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bizde biogaia etki etmedi hiç,doktor bugün relactaz ve sab simplex yazdi inşallah faydası olur. Gazdan dolayı uykuya geçiş ve derin uyku maalesef olmuyor

kızlar benim bebegim hem anne sütü hem mama içiyor mama içtikten sonra hepsini çıkarıyor anne sütününse azını çıkartıyor bu kusma normal mi? Acaba mama mı gelmiyor yada çok mu içiyor 60 cc bebelac gold mama içmeyince anne sütünü de yoğurt kesigi gibi az az çıkarıyor 2/3 kez

Kızlar bizde biogaia etki etmedi hiç,doktor bugün relactaz ve sab simplex yazdi inşallah faydası olur. Gazdan dolayı uykuya geçiş ve derin uyku maalesef olmuyor
Canım biogaia ve diğer gaz damlaları bir kaç hafta içinde etkisini göstermeye başlıyormuş
İnş yeni kullanacakların fayda eder 🙏

Kızlar çok kötüyüm enerjim halim kalmadı. Bebeğim saat 8 den 11 e kadar sürekli ağlıyor gaz sancısı çekiyor biogaia kullanıyorum ama bi çare. Sizler ne yapıyorsunuz hangi yöntem etkili 😢😢

Kızlar meme reddi yaşıyoruz hastanede biberona alışmış ne yazık ki, iki gündür bı turlu devamli tutturamadik memeye. Lütfen bilen yardımcı olabilir mi? Napmam lazim

Kızlar uykudan ani sıçramalarla uyanıyor, bir türlü derin dalamıyor. Philips avent meşhur emziği de kabul etmedi. Bugün probiyotik damla gibi birsey baslattı doktor gaza etkili olacak mı bakalım. Uykusuzluk hepimizi vurdu :(

Kızlar meme reddi yaşıyoruz hastanede biberona alışmış ne yazık ki, iki gündür bı turlu devamli tutturamadik memeye. Lütfen bilen yardımcı olabilir mi? Napmam lazim
Değşik pozisyonlar deneyin internetten bakın emzirme pozisyonlarına. Telefondan beyaz gürültü fön sesi filan acın bide boyle deneyin. Birde uyku arasında verin gece uykusunda tam uyanmadan

aspiratör, beyaz gürültü, elektrik süpürgesi sesleriyle dene. olmazsa gerçekten aspiratörü açıp dibinde emzir. loş ışık olsun. üst bedenin çıplak emzirmeyi de dene. meme reddi pozisyonları da var onlara da bak canım inşallah atlatırsınız kolayca
hiçbiriyle olmazsa biberondaki hızlı akışı istiyor olabilir, mama veya anne sütü ne alıyorsa biberonla eds ile ver. emzirme destek sistemi. google’dan aratabilirsin basit bi mekanizma eczanelerde var
Kızlar uykudan ani sıçramalarla uyanıyor, bir türlü derin dalamıyor. Philips avent meşhur emziği de kabul etmedi. Bugün probiyotik damla gibi birsey baslattı doktor gaza etkili olacak mı bakalım. Uykusuzluk hepimizi vurdu :KK43:
kundak denedin mi?

Kızlar uykudan ani sıçramalarla uyanıyor, bir türlü derin dalamıyor. Philips avent meşhur emziği de kabul etmedi. Bugün probiyotik damla gibi birsey baslattı doktor gaza etkili olacak mı bakalım. Uykusuzluk hepimizi vurdu :KK43:
Canım aynı gün doktora gitmisiz sanırım bizede probiyotik damla verdi gaz durumu için inşallah işe yarar hiçbir eczanede bulamadım getirecekler pazartesi alicaz

Bayanlar önereceğiniz memnun kaldığınız bebek bezi önerisi varsa alırım.Tek bizdemimböyle kafayı yicem.Bez sızdırıyo .bebeğin her yanı tüm kıyafetler ıslanmış oluyo.Günde 4 ,5 kere üst değiştiriyorum 2,3 kat üst komple çıkar giydir bıktım her seferinde.bebek normal den fazla emıyo acaba ondanmı bilemedim hani bez dayanıyo.prima sızdırdı molfıx sızdırdı en son sleppy aldım.o iyi gibiydi oda sızdırmaya basladu.sizde durumlar ne

Bayanlar önereceğiniz memnun kaldığınız bebek bezi önerisi varsa alırım.Tek bizdemimböyle kafayı yicem.Bez sızdırıyo .bebeğin her yanı tüm kıyafetler ıslanmış oluyo.Günde 4 ,5 kere üst değiştiriyorum 2,3 kat üst komple çıkar giydir bıktım her seferinde.bebek normal den fazla emıyo acaba ondanmı bilemedim hani bez dayanıyo.prima sızdırdı molfıx sızdırdı en son sleppy aldım.o iyi gibiydi oda sızdırmaya basladu.sizde durumlar ne
Biz 1 numara küçüğüne geçmiştik öyle olunca uzunca bir süre sleepy1 numara prima 0 numara kullandıkk

Aynı kuxu valla ya çığlık atıyor uyanıyor ya eli kolu durmuyo kundak falan asla istemiyo sürekli elimiz üzerinde temas bağımlısı

Slikon göğüs ucu öneririm ya bende göğüs ucu yoktu meme istemiyodu asla 1 saati geçiyoru tutması canımıza okuyordu öyle öyle alıştı biberon ucu gibi gelir o sonra sonra çekersin

Sağlıklı atıştırmalık tarifi 5 6 kuru incir ve hurma sıcak suda ıslatılır yumuşayınca blendr smoth vs içine atılır. Biraz petibör bis. Biraz pekmez biraz tahin bir avuç ceviz. Hepsi karıştırılır. Yuvarlak top haline getirilip h. Cevizi serpilir. Sütte yapıyr :)

Kızlar bebeğim tek memeden emip doyuyo diger beslenmede emmedigi memeyi veriyorum sütüm azalır mi yani her beslenmede emmedigi memeyi sagmam mi gerekiyor

migrosun bezide güzel. ben yaşamadım gerçi senşn anlattığın gibi bişey. bizde kirli bezin üstüne çiş yapmıyor. bezi açınca işiyor 😎

Back
X