Sanki kilo almayacakmış gibi hissediyorumGayet normal en rahat hissettiği yer orası .bnmki hatta gaz sancısı çekiyorsa bilerek emziriyorum ki rahat rahat çıkarsin .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki kilo almayacakmış gibi hissediyorumGayet normal en rahat hissettiği yer orası .bnmki hatta gaz sancısı çekiyorsa bilerek emziriyorum ki rahat rahat çıkarsin .
Ya kizlar sizin bebeler de emmeye başlar başlamaz altina yapmaya başlıyor mu? Benim kız çok yapıyor normal mi? Sanki içtiği süt olduğu gibi kaka olarak çıkıyor
bunun sebebini tuvalet iletişimi kitabında okumuştum. mide dolduğu zaman bağırsaklara uyarı gidermiş orayı boşalt diye. o yüzden doyunca hemen boşaltma ihtiyacı olurmuş bebeklerdeBizimki de mama içerken yapıyor.Dr.a gidince soracaktım unuttum.
Aynen emerken hem rahat gaz çıkarıyor hem efsane kaka yapıyorYa kizlar sizin bebeler de emmeye başlar başlamaz altina yapmaya başlıyor mu? Benim kız çok yapıyor normal mi? Sanki içtiği süt olduğu gibi kaka olarak çıkıyor
Benimki ilk zamanlarda da öyleydi güzel kilo almıştıSanki kilo almayacakmış gibi hissediyorum![]()
Ben dikkat etmeye başladım. Oruçlu olunca ister istemez bozduğum oluyor ama hiç yokdan iyi. Ramazandan sonra leslie yapmak istiyorum ama mumkun olurmu bilmiyorum. Emen bebekle yuruyus olmaz cünkü. Ama artımiz su günde 600 cal emzirdigimiz icin gidiyor. Luzumsuz karbonhidrat almazsak saglikli beslenirsek guzel kilo verilebilir diye dusunuyorumKızlar kilolar ne durumda bende hiç anlamlı eksilme yok bi 20 kilo vermem lazımBayramdan sonra besmele çekip başlayım diyorum varmı bana eşlik edecek kader arkadaşı :)
Benımde aynısı bende 37. Gundeyım dogumlar yakın durumlar aynı olunca dıkkatımi cektı demek donemsel bırseyBenim oğlan bugün sabah 6’dan beri yarım saatte bir uyanıp emiyor. Çıldırıcam. Emiyor, uyuyor en fazla yarım saat. tekrar uyanıp ağlıyor emiyor Tekrar uyuyor.![]()
Kizlar LCW uygulamasinda 250 ye 50 çıkan var mı ? Kullanmicaksa bana lazım da![]()
Aynı durum bende de var hatta omzumda uyuyor şuan sürekli bir ikinma halinde gaz damlasını kendim degistiriyorum eşim alicak birazdanBenim oğlan bugün sabah 6’dan beri yarım saatte bir uyanıp emiyor. Çıldırıcam. Emiyor, uyuyor en fazla yarım saat. tekrar uyanıp ağlıyor emiyor Tekrar uyuyor.![]()
Sağol canım bana da o çıktı aldım fazladan biseyler350’ye 75 cikti ya YEVMJGE9WW7
Bende tuvalete tutuyorum hem kakasını yapıyor hem gazını daha rahat çıkarıyor..bunun sebebini tuvalet iletişimi kitabında okumuştum. mide dolduğu zaman bağırsaklara uyarı gidermiş orayı boşalt diye. o yüzden doyunca hemen boşaltma ihtiyacı olurmuş bebeklerde
Sağol canım bana da o çıktı aldım fazladan biseyler
Benim oğlan bugün sabah 6’dan beri yarım saatte bir uyanıp emiyor. Çıldırıcam. Emiyor, uyuyor en fazla yarım saat. tekrar uyanıp ağlıyor emiyor Tekrar uyuyor.![]()
Bebek arabasını koy dışarıya çıkın.Aynı durum bende de var hatta omzumda uyuyor şuan sürekli bir ikinma halinde gaz damlasını kendim degistiriyorum eşim alicak birazdan
Emzir uyu yarim saat tekrar 1 saat ara derken akşam oluyor inan ki
Gece 3 saat uyuyor en fazla 1 de 4 de sonra sabah 7 öyle gidiyor rutin
Geldik kaçıncı güne hala rüyamda mı emzirdim gerçekte mi emzirdim ayırt edemiyorumaz önce emzik tıkarken kendime geldim güya emzirmişim uyutuyorum halbuki ohooo kaç saat olmuş emzireli programa kaydediyorum allahtan
İnşallah dönemseldir ve çabuk geçerBenımde aynısı bende 37. Gundeyım dogumlar yakın durumlar aynı olunca dıkkatımi cektı demek donemsel bırsey
bizim de gece 3-3.30 sabah 6-7 arası rutin. 3-3.30 arası uyanıp emiyor, bir daha 4.30’dan sonra mıkır mıkır başlıyor. 6’da ıkınmalar ağlamalar 7’ye kadar kaka yapıyor. sonrası emzir yatır emzir yatır tüm günAynı durum bende de var hatta omzumda uyuyor şuan sürekli bir ikinma halinde gaz damlasını kendim degistiriyorum eşim alicak birazdan
Emzir uyu yarim saat tekrar 1 saat ara derken akşam oluyor inan ki
Gece 3 saat uyuyor en fazla 1 de 4 de sonra sabah 7 öyle gidiyor rutin
Ay valla bilmiyorum. Atak için 40. Haftada doğduğunu varsayıp öyle heaaplayın yazmışlar bi yerde. Buna göre daha 2 haftası varBüyüme atagi dir. Bolbol emzir