Daha o moda giremedim eşim istesede vazgeçti sanki acıyor kesik yer karnım hala psikolojik belkideYa bir de biraz özel olacak ama eşlerinizle ilk ilişkiniz nasıl ve ne zaman oldu doğumdan sonra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha o moda giremedim eşim istesede vazgeçti sanki acıyor kesik yer karnım hala psikolojik belkideYa bir de biraz özel olacak ama eşlerinizle ilk ilişkiniz nasıl ve ne zaman oldu doğumdan sonra?
Karnım değil de vajinada acı var benim de işte. özellikle idrar çıkışında dehşet yanmam var. Tahlillerim tertemiz ama sondadan sonra bi acı kaldı bende, me zaman geçer nasıl geçer bilmemDaha o moda giremedim eşim istesede vazgeçti sanki acıyor kesik yer karnım hala psikolojik belkide
Daha dün gece açılış yaptık ama aşırı kuruluk vardı bende ve canım çok acıdı.Hem uykusuzluk ve yorgunluk var bi de aynı odadayız bebekle aşırı gerildim.Ya bir de biraz özel olacak ama eşlerinizle ilk ilişkiniz nasıl ve ne zaman oldu doğumdan sonra?
Ay evet, bebekle birlikte olmak beni çok gerdi. yavrucak uyuyor olsa da bir birey sonuçta. Sanki ayıpmış gibi hissettim. Bir de işte sonda tahrişi geçmedi bende. O beni çıldırtıyor.Daha dün gece açılış yaptık ama aşırı kuruluk vardı bende ve canım çok acıdı.Hem uykusuzluk ve yorgunluk var bi de aynı odadayız bebekle aşırı gerildim.
Benimki de işe gittiği için hep bi “ama sen evdesin” modunda. Sanki evdeyim de tatildeyim, anam ağlıyor tüm gün bebekle. gerçi işten geldiğinde yatana kadar hep çocukla ilgileniyor. ben yemek yerken o duruyor çocuğun başında, altını alıyor, biberon vermek gerekirse o veriyor, gazını o çıkartıyor filan ama şu an için daha çok ben bebekle bir kanguru, bir koala gibi yaşadığımız için eşimin çok da yapacağı bir şey yoK. Bir de özellikle kaka yaptıysa saat kaç olursa olsun eşim yardım ediyor, gece olsa da uyandırıyorum çünkü bizim oğlan çok sıvı kaka yapıyor, sırtına kadar yapıyor hatta çoğu zaman benim üstüme kaka yapıyorKızlar sizin eşiniz ne kadar yardimci oluyor? Benim esim yardimci olmaya calisiyor ama beklediğimin cok cok altinda kaldi performansi. O uykusuzluga benden cok daha dayaniklidir bebegin emme donemleri geçince gece daha cok o bakar filan diyorduk bebek doğmadan once. Ama simdi durumlar hic de oyle olmadi. Kac saattir uyumadim bilmiyorum bile esim aksam isten gelince ben biraz dinlenirim dedim butun gun aksam olsun 1 saat dinleneyim dedim yine olmadı kolik sancilar tuttu bebek hic susmadi simdi de esim yatti uyuyor sabaha kadar da uyumak istiyor her gun. Ise gidiyor hakli ama bu evde bi bebek var. Gozlerim sisti uykusuzluktan suan bebek uyuyor ama ben ağlıyorum hic boyle beklemiyordum destegi cok az. Gidip yatip uyumasi cok koydu bana böyle olur mu ya
Tahriş olmuştur belkiKarnım değil de vajinada acı var benim de işte. özellikle idrar çıkışında dehşet yanmam var. Tahlillerim tertemiz ama sondadan sonra bi acı kaldı bende, me zaman geçer nasıl geçer bilmem![]()
Eşim ayaklarını tutmasa kakaya batırırBenimki de işe gittiği için hep bi “ama sen evdesin” modunda. Sanki evdeyim de tatildeyim, anam ağlıyor tüm gün bebekle. gerçi işten geldiğinde yatana kadar hep çocukla ilgileniyor. ben yemek yerken o duruyor çocuğun başında, altını alıyor, biberon vermek gerekirse o veriyor, gazını o çıkartıyor filan ama şu an için daha çok ben bebekle bir kanguru, bir koala gibi yaşadığımız için eşimin çok da yapacağı bir şey yoK. Bir de özellikle kaka yaptıysa saat kaç olursa olsun eşim yardım ediyor, gece olsa da uyandırıyorum çünkü bizim oğlan çok sıvı kaka yapıyor, sırtına kadar yapıyor hatta çoğu zaman benim üstüme kaka yapıyoro yüzden eşim bacaklarını tutuyor kaka temizlerken. Bu sabah da ben kahvaltı yaparken eşim çocuğu ayaklarında sallıyordu uyusun diye Ama genel olarak emdiği için geceleri çocuk bende.
Valla bnmkinin desteği baya var ama mecbur yani yoksa bn çok sınırlı oluyorum. Evde bı çocuk daha olunca işten gelince bni dinkendirmesi gerekiyor .yatıp uyumuyorum ama en azından ağladığı da falan alıp kucağında gzdiriyor .bizi ramazan ayı biraz zorluyor .eşim oruçlu işten gelince kızımı parka falan götürüyor.sonra bı bakmisiz iftar saati gelmiş .yemk Faslı bitiyor çocukları yıkama Faslı falan derken gce on iki buçukta önce yatmiyiruz .büyüğü bnmle yatakta yatıyor .eşimle küçük salondaKızlar sizin eşiniz ne kadar yardimci oluyor? Benim esim yardimci olmaya calisiyor ama beklediğimin cok cok altinda kaldi performansi. O uykusuzluga benden cok daha dayaniklidir bebegin emme donemleri geçince gece daha cok o bakar filan diyorduk bebek doğmadan once. Ama simdi durumlar hic de oyle olmadi. Kac saattir uyumadim bilmiyorum bile esim aksam isten gelince ben biraz dinlenirim dedim butun gun aksam olsun 1 saat dinleneyim dedim yine olmadı kolik sancilar tuttu bebek hic susmadi simdi de esim yatti uyuyor sabaha kadar da uyumak istiyor her gun. Ise gidiyor hakli ama bu evde bi bebek var. Gozlerim sisti uykusuzluktan suan bebek uyuyor ama ben ağlıyorum hic boyle beklemiyordum destegi cok az. Gidip yatip uyumasi cok koydu bana böyle olur mu ya
Bende sondadan mi neden bilmiyorum ama baya acıdı.Ilk defa böyle oldum.Kizim ilk defa sese uyanmadi bu da ayrı bi durum zatenAy evet, bebekle birlikte olmak beni çok gerdi. yavrucak uyuyor olsa da bir birey sonuçta. Sanki ayıpmış gibi hissettim. Bir de işte sonda tahrişi geçmedi bende. O beni çıldırtıyor.
Kuzum nolmus öyle ya.Sicaktan olabilirmi.Bizimkinde de olmuştu ama bu kadar değil.Gunaydın herkese bızım sıvılcelerımız cok arttı bebegının yuzunde bu kadar sıvılce olan varmı cok uzuluyorm
Bılmıyorum yaaa alerjıden dolayımı sıcakmı doktorada gıdemedık daha bı kaç gunde cok hızlı arttı yedıklerımde hep aynı seyler yuzunde cok yokkulak arkası cok fazla bıde bazen dahada azıyo sonra gecıyo fılan anlamadım bende gecer ınsallah yuzune bakınca uzuluyormKuzum nolmus öyle ya.Sicaktan olabilirmi.Bizimkinde de olmuştu ama bu kadar değil.
Doktora gidin bence bir gösterin yıka sık sık ama yikama ile ilgili değildir zaten dökmüş baby kıyamamGunaydın herkese bızım sıvılcelerımız cok arttı bebegının yuzunde bu kadar sıvılce olan varmı cok uzuluyorm
Senin 70 küsur gün olmuş ya demek ki gece uykuları başlamış benin henüz başlamadı 12 de uyuttum uyumamış ben bayılmışım resmen eşim gece 2 ye kadar pis pis yapip uyutmus 4 gibi uyan kaka vs emzir sonra 6 gibi derken 8 anliycagin ben hala aynıKızlar dün gece ilk defa kızım 12bucuk gibi uyudu.6ya kadar uyanmadi sabah.Hic ağlamadı bile.Sarilik da geçti tamamen.O yüzden uyuyo desem değil ama.Tabi bende uyuyakalmışım.Bu kadarı normal mi ya?
Solgar bugün geliyor banada ama 6 tane 4 tane içmem yani öyleymiş sen kaç tane içiyorsun
Normal canım hiç uyandırma bnmkide gce onbirde emdi .banyo yaptırmıştım o saatte sonra uyudu kalktığında saat dördü geçiyordu.Kızlar dün gece ilk defa kızım 12bucuk gibi uyudu.6ya kadar uyanmadi sabah.Hic ağlamadı bile.Sarilik da geçti tamamen.O yüzden uyuyo desem değil ama.Tabi bende uyuyakalmışım.Bu kadarı normal mi ya?
Üzülme canım benim.Bizimki sıcaktan oldu.Ben kıyamadım giydirdim.Bi baktım daha bi dökmüş yüzü.Ama bi dr.a götür istersen.Bılmıyorum yaaa alerjıden dolayımı sıcakmı doktorada gıdemedık daha bı kaç gunde cok hızlı arttı yedıklerımde hep aynı seyler yuzunde cok yokkulak arkası cok fazla bıde bazen dahada azıyo sonra gecıyo fılan anlamadım bende gecer ınsallah yuzune bakınca uzuluyorm![]()
Bnmkinin bı ara buna benzer olmuştu ama bu kadar çok değildi .dediğin gbi kulak arkası ensesinde falan da vardı .ben o ara yumurta çok yiyordum bı de helva onları kestim geçti .seninki biraz fazla bncede bı doktora gidinBılmıyorum yaaa alerjıden dolayımı sıcakmı doktorada gıdemedık daha bı kaç gunde cok hızlı arttı yedıklerımde hep aynı seyler yuzunde cok yokkulak arkası cok fazla bıde bazen dahada azıyo sonra gecıyo fılan anlamadım bende gecer ınsallah yuzune bakınca uzuluyorm![]()
Gündüz uykumuz fena o yuzden yorulup bayıldı muhtemelen diyodum.Belki de artık duzeliyodur.Insallah yani.Cunku geçen hafta delirtti bizi geçe gündüz.Doktora gidin bence bir gösterin yıka sık sık ama yikama ile ilgili değildir zaten dökmüş baby kıyamam
Senin 70 küsur gün olmuş ya demek ki gece uykuları başlamış benin henüz başlamadı 12 de uyuttum uyumamış ben bayılmışım resmen eşim gece 2 ye kadar pis pis yapip uyutmus 4 gibi uyan kaka vs emzir sonra 6 gibi derken 8 anliycagin ben hala aynı
Solgar bugün geliyor banada ama 6 tane 4 tane içmem yani öyleymiş sen kaç tane içiyorsun
Ben diyorum sabah aksam 1 er
Korktum bende şekeri falan düşer diye.Ne biliyim öyle der ya büyükler.Normal canım hiç uyandırma bnmkide gce onbirde emdi .banyo yaptırmıştım o saatte sonra uyudu kalktığında saat dördü geçiyordu.