• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaşlar dışarıdayken sağdığınız sütü yada mamayı bebeğe verene kadar nasıl muhafaza edıyosunuz.Yani ne yapmak gerek? Dışarda anne sütünü saklama koşulları nedir.evde kolayda dışarda nasıl oluyor
Kusması sütun yağlı yarıyor diyor annem ne kadar doğru bilmiyorum tabiki

Dün tüm gün disardaydik
Buzdolabında vardı onu ısıtıp biberona koydum biberon koyduğumuz cantanin koruyucu kısmına
Yetmeyeceğini düşündüm buzluktan da aldığım süt saklama posetinde olani saklama kabının icine buzlu olarak koydum
Elimde ısıtılmış olan bittiğinde baktım diğerinin buzu daha cozulmemisti onunda içine çantamda termosda sıcak su var içine dokup kabin icinde isindi biberona alıp icirdim ılık şekilde 4 saat civari idare etti sonra da emzirme örtüsünu aldım üzerime emzirmeye devam
Metro ne biliyim çok kalabalık yerler olunca biberonda süt ise yariyo
Buzlabinda olanin tadı iyi oluyor buzluktan çıkanın tadını azıcık bir beğenmiyor gibi oluyor ama içiyor
Umarım faydalı olabilmişimdi

Evet teşekkürler buzluğa hiç atmadım denicem hemen çözülüyomu sıcak suya koyunca anlık ısınıyomu hemen süt bebeğe verebilmek için
Tercih senin acil lazım olucaksa çözünür bu sıcakta zaten evde biberona koy sicak su dolu tabak icine isininca ılık yani çantanın biberon gözüne koy.
Ama benim buzlabinda günlük koyduğum oluyor buzluk harici acil buzdabindan alıyorum ısıtıp koyuyorum ama gideceğim yer uzun surecekse ve emzirme olanagim azsa buzlukta ola i kapaklı bir kabın içine koyuyorum buzlu olarak yanıma alıyorum eriyinceye kadar zaman kazanıyorum lazım oluncada o kabın içine termostan sicak su ekliyorum ısınıyor biberona
Anlatmadı uzun oldu ama çok kolay aslında

Canım kızlarr ben geldiim sonundaaa

Allahım gecemiz gündümüze karıştı biraz da negatif sezo hikayem olunca anca toparladım bugün yarı dik durabiiyorum en azındannn

Şimdi size heer şeyi anlatıyorummm sonra 1 hafta öncesine gidip okumaya başlıyorum kimler fırtlattı neler oldu diye

28i sabah yattık hastaneye ameliyathaneye girdik anacım kötü davranıyolar yok şunu yap yok bunu yap düzgün yapmıyosun ayağını kaldır ay dedim uyutun be artık yok anacım uyutmadılar da sondayı da canlı canlı taktılar bebişe az gaz gidiyomuş öyle iyi tamam dedik sonra tansiyonum kudurdu tabi heyecan korku sinir

Şükür sonunda uyutmuşlardır gözümü ağrıya açtım ağrı ile uyandırmak lazımmışmış anamı ağlattılar saatlerce ağrı kesici bekledim ağladım yalvardım nolur beni geri uyutun diye klajdsa sonra odaya çıkardılar bebişi getirdiler anam çok güzel bi çocuk ama benim tutacak halim yok acıdan

Karnıma falan bastırdılar 3 4 kez canımdan can gitti ne olduysa o zaman oldu bence

Damarlarımdan biri kanama yapmış artık morcivert zahradayım ağrılarım sızılarım da geçmedi o yüzden normal sezolara göre işte sürekli krem falan sürüyorum geçecekmiş zamanlaaa

Hastanede neler işime yaradı hemen anlatıyorum dependdd evdeyim hala kullanıyorum loğusa pediii ve bize silikon göğüs ucu lazım oldu ilk memeyi tutturamadık çünkü onla tuttu baya da kolaylık oldu bence almayanlara tavsiye ederim

Gümüş kapak sürekli mememde o kadar kıyafet çarşaf anacım her şeyy az geldi ki benim ne kadar fazla aldığımı biliyosunuz

Bebiş 50cm 2880 gram doğdu

Hastaneden çıkarken 2680 sarılık değeri 5.5 ama dün kontrolümüz vardı 40 gram daha vermiş 2640ız şu an sarılığımız da 12.5 olmuş sınırda dedi bundan sonra kilo almaya başlaması lazım dedigünde 25 grammış sapık gibi emziriyorum süt var yok doyuyo doymuyo meçhulll

Ama çok zormuş analık sürekli endişe haliii doyuyo mu doymuyo mu uykusuzlukkk ben daha hiç altını bile değiştiremedim eşim her şeye koşturuyo o da bitti artık

Amaaa heer şeye rağmen bir gülüşü var ömre bedel derler ya o mis kokusunu duyunca bir öpücük alında ne ağrı kalıyor ne sızı ne bişey çok güzel de bi duyguymuşşşş

Benden haberler böyle canlar şimdi güncele dönüyorum tabloyu güncellemeye başlıyorum :KK70:

Hayırlı olsun ben sezeryan esnasında tüpleri bağlattım komple rahatım 🤣
Hoş iki çocukla herifi menapoza girinceye kadar göremem heralde 🤣🤭
En güzeli 🤗
Bende düşünüyorum ya böyle olmuyor.Korkudan kaçıyorum hep.😀
Sprial da bı çözüm değil benim için bu sefer de ha bire ya kayarsa diye düşünüyorum 🤣
Kızlar mağlum havalar ısındı bebeklere su veriyor musunuz? Çevremdeki herkes su ver diyip duruyor.🤨
Bizim Antep felaket sıcak aslında anne sütü nden karşılıyor sueihtiyacini ama ben 2 kaşık veriyorum yinede

En güzeli 🤗

Sprial da bı çözüm değil benim için bu sefer de ha bire ya kayarsa diye düşünüyorum 🤣

Bizim Antep felaket sıcak aslında anne sütü nden karşılıyor sueihtiyacini ama ben 2 kaşık veriyorum yinede
Ben de Antepteyim canım. Evet burası acayip sıcak 😪 havalar serin gitti birden sıcak oldu bide. Benimki yeni havaya alışamadı çok huysuz sizde durumlar nasıl?

Benimki şuan bu şekil .gcenlerde dışarda da böyleydi.hatta dışarısı bizim evden daha sıcak .öğleden sonra güneş gidiyor bizim evden .akşam olunca da kısa kol tişört ince pijama.bu arada bunun altında çok ince atlet zıbın var
Yazin tshirt giydirirken icine atlet tarzi zibin mi giydirmeli, yoksa sadece tshirt giydirsek usurler mi acaba?

Yazin tshirt giydirirken icine atlet tarzi zibin mi giydirmeli, yoksa sadece tshirt giydirsek usurler mi acaba?
Biz izmirdeyiz sıcaklar çöktü atlet ince kısa kollu şortlu tulum var
Ama bi 10-15 güne 35 derece üstüne çıkar o zaman tek ince tulumla gezer artık

Ben de Antepteyim canım. Evet burası acayip sıcak 😪 havalar serin gitti birden sıcak oldu bide. Benimki yeni havaya alışamadı çok huysuz sizde durumlar nasıl?

Canım üstü zıbın içinde birşey yok şuan ama baktım bacaklar buz olmuş altına da ayaklı olan altlardan giydirdim şimdi

2. Ay aşıları oldu Oğlum 🥲 iğneler olurken çok ağladı sonra hemen sustu. eve geldik, aklına geldikçe ağlamaklı oldu 🥲 hemen calpol verdim eve geldiğimizde. kaç gün verelim Calpolu Kızlar, sadece bugün yeterli mi?

2. Ay aşıları oldu Oğlum 🥲 iğneler olurken çok ağladı sonra hemen sustu. eve geldik, aklına geldikçe ağlamaklı oldu 🥲 hemen calpol verdim eve geldiğimizde. kaç gün verelim Calpolu Kızlar, sadece bugün yeterli mi?
Atesi cikti mi? Bizim dr atesi cikmadan vermeyin dedi. Kendi vucudun mucadelesini de onemsiyorlar. Bizimki 37 ye cikti, vermedim canim. Daha yuksek ateslerde verdiriyorlar, dra danis istersen.

Atesi cikti mi? Bizim dr atesi cikmadan vermeyin dedi. Kendi vucudun mucadelesini de onemsiyorlar. Bizimki 37 ye cikti, vermedim canim. Daha yuksek ateslerde verdiriyorlar, dra danis istersen.
Ateş yada aşırı ağlama huzursuzluk emmede güçlük olunca ver dediler bende calpol birkez vermiştim

Kızlar ev temizliği yapıyorum bir yandan kız
İbunaldım vallahi
Sizler nasıl yapıyorsunuz bir bakiyorum heryer toz banyo vs bıktım esimde hafta sonu yapasi gelmiyor hiç sonra vs der durur

İbunaldım vallahi
Sizler nasıl yapıyorsunuz bir bakiyorum heryer toz banyo vs bıktım esimde hafta sonu yapasi gelmiyor hiç sonra vs der durur
Hamileyken bile eve dipbucak temizlik yapan ben şuan günlük işlerimi bile zor yapıyorum.Yardim edecek kimse olmayınca bütün işler birikiyor tabi.

İbunaldım vallahi
Ben toz almayi ve cam silmeyi birakali cok oldu.
Büyük kızım 2 buçuk yaşında ve benim full ilgimi bekliyor.
Sadece mecbur yapılması gereken işleri yapıyorum.
Bulasik çamaşır yer süpürme gibi.

Hamileyken bile eve dipbucak temizlik yapan ben şuan günlük işlerimi bile zor yapıyorum.Yardim edecek kimse olmayınca bütün işler birikiyor tabi.
Bende de yardım edecek kimse yok temizlikçi zaten tutmam bugün süpürge taktım kan ter içinde kaldım

Sen kendin nasil giyiniyorsan o şekilde giydir canim.
Bizim burda havalar cok soğuk.
Nerdesin canım sen
Ben toz almayi ve cam silmeyi birakali cok oldu.
Büyük kızım 2 buçuk yaşında ve benim full ilgimi bekliyor.
Sadece mecbur yapılması gereken işleri yapıyorum.
Bulasik çamaşır yer süpürme gibi.
Mecbur olan işlere bile yetişemiyorum durmuyor kız

Bende de yardım edecek kimse yok temizlikçi zaten tutmam bugün süpürge taktım kan ter içinde kaldım

Nerdesin canım sen

Bosver yapma hiç birsey.
Anın ve günün tadını cikar. Hiç birseyi dert etme.
Bu günlerin tadını cikar. Minikler hemen büyüyorlar.
Ben almanyadayim ve şuan burası 7 derece.

Nerdesin canım sen

Az kaldı sabır diyorum.Hem diyorum çocuklardan önemli mi.Sonrada içim rahat etmiyor.

Back
X