• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar günümüz besle gaz çıkar uyut şeklinde geciyor sürekli sallanmak istiyor bırakınca uyanıyor gerçi sallasamda yarım saati geçmiyor uykusu hiç bişey yapamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi 🥺bide misafir gelmek istiyor kabul etmemeyi de kendime yakıştıramiyorum... Sizin bebisler gündüzleri uyuyor mu
Bebişi yor biraz canım karın üstü egzersizleri yaptırabilirsiniz

Kizlar günaydın,, kızımda meme reddi devam ediyor. Kilo almayacak bu gidişle 🥺 3 ayımız dolmak üzere. 3 aylık bebekler kaç kilo olmalı?
Canım seninki en baştan beri mi öyle sebebi belli mi ki 😔 Benim kızım normalde de çok rahat emen bi kız değildi sütüm tazyikli olduğu işin hep bi kavga dövüş emziriyordum da son birkaç gündür emerken zorlanma ağlama var ve bugün en sonunda ne yaparsam yapayım göğsümü almadı çok denedim ama bana mısın demedi bi yandan da bas bas bağırıyor en son sağdım biberonla verdim sanki kaç gündür hiç emzirmiyormuşum gibi cork cork emdi biberonu ve biberonu öyle çok da sevmez yani o kadar zoruma gitti ki bebek bakmanın en zor kısmının emzirmek olacağını hiç tahmin etmezdim

Kizlar günaydın,, kızımda meme reddi devam ediyor. Kilo almayacak bu gidişle 🥺 3 ayımız dolmak üzere. 3 aylık bebekler kaç kilo olmalı?

Kızlar kızım birseyleri tutup uyumayi seviyor onu kesvettim. Mesala sallarken tsortunu verdim iki eliyle tuttu irkilmeden uykuya daldı. Uyku mendili yada uyku arkadaşımı alsam diyorum.kullanan varmi tavsiyesi olan.

Benimki dönence seviyor müzikli farklı farklı çalıyor şarkı söylüyor

Oyun halısı var hediye geldi ama buyuk minderi var ona yatırıyorum oyincak pusetime asiyorum cok ilgisini cekmiyor. Oyun halisini anneme birakmayı dusunuyirum orda belki kullanılır

Her bebeğin kilosu boyu 3 aylık farklı olabilir.
Kiyaslama yapmamaya çalışın.
Önemli olan doğum kilosunu dikkate alıp hesap yapmak.
Bebek her ay yaklaşık 600-1000 gram alması gerekiyor.
Presentil tablosu bak netten kontrol et onun dışında burdan bak her ay yazıyor
Birde harika haftalar kitabi güzel
Endişe etme doğum kilosu önemli olan benim kızım 2350 doğdu ama şuan artışı iyi öyle takip ediyorum 3 kilo doğan bir bebekle kıyas yaparsam doğru olmaz

Bebişi yor biraz canım karın üstü egzersizleri yaptırabilirsiniz
Valla canım misafir kabul etmeme lüksün varsa yap
Eşimin ailesi geldi misafir severim ailesini de severim ama gerçekten yordu beni
Temizliği öncesinde kahvaltı hazırla detaylı biraz çocuklarla 10 kişi olduk bebek derken sonra öğlen hazir mantı yesekde zordu herkes gidince banyo temizle süpürge tak bittim desem yeridir

Presentil tablosu bak netten kontrol et onun dışında burdan bak her ay yazıyor
Birde harika haftalar kitabi güzel
Endişe etme doğum kilosu önemli olan benim kızım 2350 doğdu ama şuan artışı iyi öyle takip ediyorum 3 kilo doğan bir bebekle kıyas yaparsam doğru olmaz
Persentil tablosu sadece mamayla beslenen bebekler üzerinden hazırlanmış bir tabloymuş. Anne sütü alan bebeklerde çok geçerliliği yokmuş. Kilo artışını takip etmek en sağlıklısı

Persentil tablosu sadece mamayla beslenen bebekler üzerinden hazırlanmış bir tabloymuş. Anne sütü alan bebeklerde çok geçerliliği yokmuş. Kilo artışını takip etmek en sağlıklısı
Bilmiyordum sağolasın
Anne sütüyle besleniyor sadece azimle bıraktım mamayı şükür neler neler yaptım ama en önemlisi inanmak

Canım seninki en baştan beri mi öyle sebebi belli mi ki 😔 Benim kızım normalde de çok rahat emen bi kız değildi sütüm tazyikli olduğu işin hep bi kavga dövüş emziriyordum da son birkaç gündür emerken zorlanma ağlama var ve bugün en sonunda ne yaparsam yapayım göğsümü almadı çok denedim ama bana mısın demedi bi yandan da bas bas bağırıyor en son sağdım biberonla verdim sanki kaç gündür hiç emzirmiyormuşum gibi cork cork emdi biberonu ve biberonu öyle çok da sevmez yani o kadar zoruma gitti ki bebek bakmanın en zor kısmının emzirmek olacağını hiç tahmin etmezdim
Hayır son 2 haftadır böyle normalde güzel emerdi. Ama ısrarla anne sütüne devam etmeye çalışıyorum gündüz uyanıkken istemiyor kesinlikle, sütü sağıp kaşıkla veriyorum

Hatırlıyorum senin İlk zamanları.. şimdi nasıl sütün var mı

Sıkıntı yok sadece anne sütü devam aslında varmış çoğalarak devam etti beni aç bu çocuk ağlıyolar sütumu azalttı o ara lütfen anneler inansın ve sadece emzirsin ağlama gaz çoğu zaman süt emzirdikce çoğalır sağmak da destek olur dışarda zor vakitlerde süt için
Onun dışında meme reddi olan göğüs ucu taksın denesin çözüm oluyor

Hayır son 2 haftadır böyle normalde güzel emerdi. Ama ısrarla anne sütüne devam etmeye çalışıyorum gündüz uyanıkken istemiyor kesinlikle, sütü sağıp kaşıkla veriyorum

Gece emzirme yap saat kur gerekirse gündüz de tam acikmadan teklif et
Biberon tek delikli lansinoh çok iyi meme reddi olmuyor
Bir ara yapar gibi oldu benim kiz göğüs ucu taktip öyle yapınca aldı dene derim

Gece emzirme yap saat kur gerekirse gündüz de tam acikmadan teklif et
Biberon tek delikli lansinoh çok iyi meme reddi olmuyor
Bir ara yapar gibi oldu benim kiz göğüs ucu taktip öyle yapınca aldı dene derim
Canım ben zaten başından beri göğüs ucu ile emziriyorum

3 ay kontrolümüz vardı
6.450 olmuş boy da 61,5 cm
Bütün bebişler sağlıkla büyüsün 💐
Benim sağlık ocağındaki ebe 3. ay göz kontrolü İçin önemli illa göz kontrolü yaptır bu ay diyor. Siz yaptırdınız mı yada düşünüyor musunuz ?
Gözlerin diplerine bakıyorlarmış glükom gibi bişey var mı yada katarakt ona bakıyorlar dedi. İlk çocuğumda hiç duymadım öyle bişi dememişlerdi

3 ay kontrolümüz vardı
Benim sağlık ocağındaki ebe 3. ay göz kontrolü İçin önemli illa göz kontrolü yaptır bu ay diyor. Siz yaptırdınız mı yada düşünüyor musunuz ?
Gözlerin diplerine bakıyorlarmış glükom gibi bişey var mı yada katarakt ona bakıyorlar dedi. İlk çocuğumda hiç duymadım öyle bişi dememişlerdi
Göz kontrolü ilk zamanlar olduk tekrar kontrol amaçlı 1 yaşında dedi biz olmuycaz tekrar

3 ay kontrolümüz vardı
40 günlükken kontrole götürmüştük. 6. Ayda getirin dedi doktor.

3 ay kontrolümüz vardı
Bu arada maşallah güzel bakmışsın kuzuya
Doğum kilosu nasıldı

Back
X