Hadi testle kaset test yorumlayalımBenimki baya baya gecikti ya.Fena korkuyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi testle kaset test yorumlayalımBenimki baya baya gecikti ya.Fena korkuyorum.![]()
Yokk bende o cesaret.Zaten 13haziran da son regl im.Ve 3gun öncesine kadar hiç ilişki olmadı nerdeyse 1ay.Esim önce kovid oldu.Sonra ben rahatsızdım.Yanı imkansızmHadi testle kaset test yorumlayalım
Evet benim oğlanda çığlıık atıyor işin garibi aaa diye bağırıyo kaşlarını çatıp.eğer olduğu yerden kaldırmadan yapıyor özellikle bunuBenim oğlan son 1 haftadır diyebilirm deli gibi çığlık atıyor görmeniz lazımbu akşam avm’de ortalığı kattı
korkudan değil ama sevinçten ya da heyecandan Sesli olarak bağırıyor. bazen odada tek kalıyor şöyle 1-2 dakikalığına, o zaman da ilgilenelim diye çığlık atıyor. Yüksek sesle aguluyor, bazen hiç susmuyor kafamız şişiyor
geçen gün arabada gidiyoruz, eşimle yer değiştirdik. Bebeğin yanına o oturdu ben arabayı devraldım, Tabii bebe uyanık, eşimle bi şey hakkında muhabbet etmeye başladık onu biraz ihmal etti, size yemin ederim Allah çarpsın yalanım varsa “babaaaa” diye çığlık attı, biz şok
iki ayrı hece ba ba yapmadı, bildiğiniz babaaaaa diye bağırdı. tabii ki bilinçli söylememiştir ama babasının yanında onunla ilgilenmesini istediği için babaaaa demesi çok büyük bir tesadüf mü yoksa Allah’ın hikmeti mi bilmem
sonra da güldü filan asddafagshs
sizin veletler de böyle Mi?![]()
Aynen canım bayılıyor elini emmeye.2 buçuk aylıkken basladu emmeye şimdi baya bi profesyonelleştiKızlar bizde bugün 3. ay kontolümüze gittik boyumuz 64 cm kilomuz 6.5 kg geldi. Benim oğlan deli gidi el emiyor önce parmaklarıyla başladı şimdi parmakları kesmiyor onu bütün yumruğunu ağzına almaya çalışıyor baktı hepsi ağzına sığmıyor sinirleniyor sizde de varmı bu el emme olayı
Havuza kesinlikle sokmam. Ben kendim bile havuzlara girmiyorum.Kızlar bişey sorucam bebişlerle tatile giden varmı.Biz Ağustos gibi düşünüyoruz tatile çıkmayı sorum şu ki havuza soktunuzmu bebiileriniz yada denize.Endişeliyim hasta etmekten korkuyor özellikle havuzdan mikrop kaparsa yada diyorum üşürse soğuk gelirse su.Doktor havuza sokabilirsin yeterki suyu tutmasın yeter dedi .Benim kafama takıldı havuza ben girsem o ara çocuk emmek isyetince göğsünü verince havuzdan yeni çıkmış oluyorm o anlık.e o u suyu yutmuş gibi bişey olacak emince göğsümü napsam bilemedim
Ben doktora sordum gerek yok dedi Zaten önceki çocuklarında vermemiştim.zaten sütün yüzde 70 i su dedi.Bide bizim ülke çokmsıcak değil katarda Mekke'de yasadan neyse dediKızlar bebislere su veriyor musunuz? Veriyorsanız ne sıklıkta? Havalar ısındı ben veriyorum biberonla baya kana kana icmek istiyor
Yıllardır gittiğimiz otellerde havuzlara girdim hatta gecen sene de 2 buçuk aylık hamileydim hep girdim bi sıkıntı yaşamadım.çocuklarda öyle.Ama bebş konusunda bilemedim henüz küçük yinedeHavuza kesinlikle sokmam. Ben kendim bile havuzlara girmiyorum.
Deniz tamam. Ama havuzlar mikrop kayniyor
Ben uyku saatine denk getırıp çıkıyorm dışarı benimkide arabaya yatmak istemiyo bazen.Bende öyle zamanlar da kanguruya koyuyorm öyle çıkıyorm zaten küt diye gidiyorBenim bebiş dışarıyı ve bebek arabasını hiç sevmiyor kizlar yaahele bebek arabasıni hiicc yatirdigim an basıyor yaygarayi.. geçen bı yuruyelim dedik sitenin dışına bile çıkamadik çığlık ciglik ağladı geri döndük çok üzüluyorum ya nasıl olacak böyle bilemedim nasıl.alisir varmı bı önerisi olan
![]()
Sor madem ama bence sıkıntı yoktur. Bizim aşıdan beri kolunun orası şiş ve pembe.Benim hafiften kabuk da bağlamaya başlıyor sanki yani bu durum normal biliyorum da çocuğun kolu 10 gündür böyle olunca acaba enfeksiyon riski falan var mıdır diye bi korktum pazartesi sağlık ocağına gidince bi sorarım artık
Ay evetEvet benim oğlanda çığlıık atıyor işin garibi aaa diye bağırıyo kaşlarını çatıp.eğer olduğu yerden kaldırmadan yapıyor özellikle bunu![]()
İnstagramda emzirenanne diye bir hesapta okumuştum galibaKızlar bişey sorucam bebişlerle tatile giden varmı.Biz Ağustos gibi düşünüyoruz tatile çıkmayı sorum şu ki havuza soktunuzmu bebiileriniz yada denize.Endişeliyim hasta etmekten korkuyor özellikle havuzdan mikrop kaparsa yada diyorum üşürse soğuk gelirse su.Doktor havuza sokabilirsin yeterki suyu tutmasın yeter dedi .Benim kafama takıldı havuza ben girsem o ara çocuk emmek isyetince göğsünü verince havuzdan yeni çıkmış oluyorm o anlık.e o u suyu yutmuş gibi bişey olacak emince göğsümü napsam bilemedim
Havuzu 1 yaş öncesi önermiyorlar sonrası bile çok lazım değil bence canım havuzKızlar bişey sorucam bebişlerle tatile giden varmı.Biz Ağustos gibi düşünüyoruz tatile çıkmayı sorum şu ki havuza soktunuzmu bebiileriniz yada denize.Endişeliyim hasta etmekten korkuyor özellikle havuzdan mikrop kaparsa yada diyorum üşürse soğuk gelirse su.Doktor havuza sokabilirsin yeterki suyu tutmasın yeter dedi .Benim kafama takıldı havuza ben girsem o ara çocuk emmek isyetince göğsünü verince havuzdan yeni çıkmış oluyorm o anlık.e o u suyu yutmuş gibi bişey olacak emince göğsümü napsam bilemedim
Biz gittik canım. Bizim doktorumuz havuza kesinlikle sokmayın dedi denize de çok istiyorsanız ayaklarını sokun hemen yıkayın dedi . Ben cesaret edip sokamadim ama genelde 6. Ay aşılarindan sonra sokun diyorlar zatenKızlar bişey sorucam bebişlerle tatile giden varmı.Biz Ağustos gibi düşünüyoruz tatile çıkmayı sorum şu ki havuza soktunuzmu bebiileriniz yada denize.Endişeliyim hasta etmekten korkuyor özellikle havuzdan mikrop kaparsa yada diyorum üşürse soğuk gelirse su.Doktor havuza sokabilirsin yeterki suyu tutmasın yeter dedi .Benim kafama takıldı havuza ben girsem o ara çocuk emmek isyetince göğsünü verince havuzdan yeni çıkmış oluyorm o anlık.e o u suyu yutmuş gibi bişey olacak emince göğsümü napsam bilemedim
azı değildir o yan kesicilerdirKizlar diş durumunuz ne alemde benim kızın alt azı dişi patlamış kaç gündür çok huzursuz eli ağzında üst azilar da sis ve beyaz normalde on kesici dişlerin çıkması gerekirdi bizimki yanlar geliyo
Ay erkenden çıkarsa emzirirken ayvayı yedikazı değildir o yan kesicilerdirama tabiki erken önce süt dişleri normalde ama benim yeğenim de önce yan kesicileri çıkarmıştı 4 aylıkken. vampir gibiydi
![]()
Evet ben yanlış tarif etmişim yan kesici dişler aynen vampir gibi ve üst damaklarinda da aynı yerler şişmiş ama önlerde hiç bişey yokazı değildir o yan kesicilerdirama tabiki erken önce süt dişleri normalde ama benim yeğenim de önce yan kesicileri çıkarmıştı 4 aylıkken. vampir gibiydi
![]()
ay bende erkenden istemiyorum yaAy erkenden çıkarsa emzirirken ayvayı yedikbizimki aşırı salyalı korkuyorum erken çıkaracak dişleri diye
nadir de olsa önce onlar çıkabiliyormuş. diş sezonunu açtınız hadi kolay gelsinEvet ben yanlış tarif etmişim yan kesici dişler aynen vampir gibi ve üst damaklarinda da aynı yerler şişmiş ama önlerde hiç bişey yok
Canım biz ayvalıktaydık bayramda 2 kere urazı denize soktuk 15 20 dk kaldı soğuktu su decartlondan mayo almıştık uzun kollu bacaklı çıkınca da hemen su döktük bir sorun yaşamadıkkKızlar bişey sorucam bebişlerle tatile giden varmı.Biz Ağustos gibi düşünüyoruz tatile çıkmayı sorum şu ki havuza soktunuzmu bebiileriniz yada denize.Endişeliyim hasta etmekten korkuyor özellikle havuzdan mikrop kaparsa yada diyorum üşürse soğuk gelirse su.Doktor havuza sokabilirsin yeterki suyu tutmasın yeter dedi .Benim kafama takıldı havuza ben girsem o ara çocuk emmek isyetince göğsünü verince havuzdan yeni çıkmış oluyorm o anlık.e o u suyu yutmuş gibi bişey olacak emince göğsümü napsam bilemedim
Ben 4 aylık oldu bebeğim daha hiç regl olmadımEvet benimki de düzensiz . Hep daha geç oluyorum bende. Emzirdiğim için yumurtlamayı baskılıyor o yüzdenmiş.
Bende daha bugün oldumBen 4 aylık oldu bebeğim daha hiç regl olmadım